2008-08-31 | 11:16:41

Party lika a rock star.

Fan vad vi har festat festat FESTAT den här helgen asså :)
Kommer inte ihåg så mkt, så kan tyvär inte berätta några detaljer, men iaf :)

Nu e jag iaf fett trött och opepp. Måste iväg till gymmet för att träna, PALLA. Måste bygga upp mina jävla knän :(

Skriver kanske mer senare PUUUSSSSSS

2008-08-28 | 17:00:01

Schema

Måste bara säga att jag tycker vårat schema i år är riktigt bra:) och ännu bättre blir det nästa termin :)
Men just nu ser mitt schema ut såhär:


2008-08-27 | 09:38:19

Snabb leverans :)

Jag är inte en sån som brukar handla på internet, men av en slump råkade jag komma in på Mouli Store's hemsida och hittade dom här byxorna, dom hör till en tröja som jag köpte på Gotland i sommras, men då fanns det inga byxor till, så jag bestämde mig på en gång för att beställa dom :) beställde på onsdag kväll runt 23:00 och två dagar efter på fredag så har jag fått dom, det kallar jag snabb leverans skitbra :) Kanske kommer en bild senare när ja har hela dressen på mig :) Enda problemet är att jag tabbade bort mina sladdar till både kameran och mobilen när vi flyttade sist, så måste leta. Men har ni tur så kommer det en bild snar iaf:)

2008-08-20 | 11:00:00

Träning.

Självklart så var bussen jag skulle ta till ishallen trasig, så jag kom jättesent, det var i princip bara sätta på sig skridskorna direkt :/ och jag som skulle börja mitt nya liv med att satsa och värma upp :P men de får bli nästa träning. (A)

Vi började med vanlig uppvärmingne meed steg och sånt, skittråkigt, sen hoppade jag dubbel salchow, dubbel salchow dubbel öggel, och sen lite trippel salchow, fast det gick skitdåligt med trippeln, va mest oseriös, gjorde inte ett enda bra försök faktiskt, men ja pallade inte, sen hoppade jag enkel axal, och enkel axel dubbel öggel och toelop, det gick väl bra, sedan fick vi snurra lite, och avsluta med flygskär, ganska enkel och tråkig träning faktiskt.

Efter träningen struntade jag i att stretcha för ja orkade bara inte, för då kunde ja få sjuds av pappa hem och då va de fan värt att skita i stretchen för ja bara hatar att åka buss, men fula träningskläder och uppsatthår och värsta väskan:P

Sedan när jag kom hem tog jag en snabbdusch och gick sedan ner till stationen för att möta Malin Sundman :) Vi va inne hos mig en stund sedan gick vi ut på stan och tog en promenad, för att avlsuta med att äta en mc flurry algrens bilar på mc donalds, som faktiskt var ganska god. Sedan gick vi tillbaka till mig, och så klippte jag Malins lugg. Tack för en trevlig kväll gumman :)


2008-08-19 | 00:52:19

Träningsläger,

Nu är mina träningsläger slut. veckan i enköping 3 -9 / 8, var inte rolig alls. Det var första gången jag stog på is igen efter jag opererat knät den 15 Maj. Som inte läkt än, men jag kunde inte vänta längre. Dom första dagara va skittjobbiga och ja trodde inte jag skulle kunna fortsätta med konståkningen, inga hopp fungerade och isen kändes helt sär. Jag kände mig så jävla dålig jämfört med alla andra. Och Tatiana var INTE glad på mig för jag blivit så dålig, och det gjorde mig också ledsen. I slutet av veckan började jag hitta tillbaka till hoppen igen, men mitt knä började göra ont så det blev asjobbigt. Men åkningen gick iallafall bättre och bättre.

Veckan efter i Uppsala 10-17 / 8 var mest spårad, orkade inte koncentrera mig.. var mest oseriös, hade så ont i knät, men dubbelhoppen sitter nu igen iallafall. Men mitt knä käns inte alls bra. Så vet inte vad jag ska göra riktigt.
Idag börjar försäsongen i Uakk och det ska väl bli helt okej, fast ja pallar inte träna idag för mitt knä gör så ont, men men får ta det lugnt så gåre väl bra hoppas jag. Får se hur mkt jag kommer träna i Uakk för Tatiana ville att jag skulle komma till enköping och träna några pass med dom, men jag vet inte om jag pallar åka dit, det blir så jobbigt med skolan, men vi får se :)

Puss :)

2008-08-17 | 20:58:08

Välkommen till min nya blogg!

..och mitt första inlägg :) Lite tråkigt än så länge, men mer kommer snart :)

Puss puss