2008-08-20 | 11:00:00

Träning.

Självklart så var bussen jag skulle ta till ishallen trasig, så jag kom jättesent, det var i princip bara sätta på sig skridskorna direkt :/ och jag som skulle börja mitt nya liv med att satsa och värma upp :P men de får bli nästa träning. (A)

Vi började med vanlig uppvärmingne meed steg och sånt, skittråkigt, sen hoppade jag dubbel salchow, dubbel salchow dubbel öggel, och sen lite trippel salchow, fast det gick skitdåligt med trippeln, va mest oseriös, gjorde inte ett enda bra försök faktiskt, men ja pallade inte, sen hoppade jag enkel axal, och enkel axel dubbel öggel och toelop, det gick väl bra, sedan fick vi snurra lite, och avsluta med flygskär, ganska enkel och tråkig träning faktiskt.

Efter träningen struntade jag i att stretcha för ja orkade bara inte, för då kunde ja få sjuds av pappa hem och då va de fan värt att skita i stretchen för ja bara hatar att åka buss, men fula träningskläder och uppsatthår och värsta väskan:P

Sedan när jag kom hem tog jag en snabbdusch och gick sedan ner till stationen för att möta Malin Sundman :) Vi va inne hos mig en stund sedan gick vi ut på stan och tog en promenad, för att avlsuta med att äta en mc flurry algrens bilar på mc donalds, som faktiskt var ganska god. Sedan gick vi tillbaka till mig, och så klippte jag Malins lugg. Tack för en trevlig kväll gumman :)


Kommentarer
Postat av: Bäzz

Gott. Fin blogg!

2008-08-20 @ 11:01:40
URL: http://bigbazz.blogg.se/
Postat av: your bitch

tack själv gumman :D vi får börja springa sen när konståkningen drar igång på riktigt, ´de har vi väl sagt varje år nu ;)

2008-08-20 @ 11:12:07
Postat av: hannah

jag saknar er :'/ ingenting är sig likt på isen utan er :'( <33

2008-08-20 @ 11:59:51
URL: http://hannoow.blogg.se/

Kommentera inlägget här:


       Namn:
        Kom ihåg mig?

       E-postadress: (publiceras ej)
       

       URL/Bloggadress:
      

        Kommentar:
       
       
Trackback