2008-08-19 | 00:52:19

Träningsläger,

Nu är mina träningsläger slut. veckan i enköping 3 -9 / 8, var inte rolig alls. Det var första gången jag stog på is igen efter jag opererat knät den 15 Maj. Som inte läkt än, men jag kunde inte vänta längre. Dom första dagara va skittjobbiga och ja trodde inte jag skulle kunna fortsätta med konståkningen, inga hopp fungerade och isen kändes helt sär. Jag kände mig så jävla dålig jämfört med alla andra. Och Tatiana var INTE glad på mig för jag blivit så dålig, och det gjorde mig också ledsen. I slutet av veckan började jag hitta tillbaka till hoppen igen, men mitt knä började göra ont så det blev asjobbigt. Men åkningen gick iallafall bättre och bättre.

Veckan efter i Uppsala 10-17 / 8 var mest spårad, orkade inte koncentrera mig.. var mest oseriös, hade så ont i knät, men dubbelhoppen sitter nu igen iallafall. Men mitt knä käns inte alls bra. Så vet inte vad jag ska göra riktigt.
Idag börjar försäsongen i Uakk och det ska väl bli helt okej, fast ja pallar inte träna idag för mitt knä gör så ont, men men får ta det lugnt så gåre väl bra hoppas jag. Får se hur mkt jag kommer träna i Uakk för Tatiana ville att jag skulle komma till enköping och träna några pass med dom, men jag vet inte om jag pallar åka dit, det blir så jobbigt med skolan, men vi får se :)

Puss :)

Kommentarer
Postat av: hannah

bra att det gick bätte sen då, älskling jag har länkat till dig från min blogg ;D gå in och kolla . det står på menyn lite längre ner bland mina andra länkar. älskar dig <3

2008-08-19 @ 02:48:13
URL: http://hannoow.blogg.se/
Postat av: Hanna Ahl

Hej!

förlåt om jag kommenterar ett gammalt inlägg,

men jag kommenterar hellst där ingen annan har kommenterat (a)

men iallafall, jag har gjort en fanbild till dej!

kolla gärna den, kramis!<3

http://hannaahl.se/images/2010/1y_1080724250_108159899.jpg

2010-09-19 @ 12:34:52
URL: http://hannaahl.se/

Kommentera inlägget här:


       Namn:
        Kom ihåg mig?

       E-postadress: (publiceras ej)
       

       URL/Bloggadress:
      

        Kommentar:
       
       
Trackback