2008-12-12 | 00:30:34

JAG SKA PIERCA MIG :d

Efter skolan gjorde jag inte så mkt, gymmade för första gången på ett tag, för det får jag iallafall göra för min sjukgymnast. Sen tog jag en lång dusch med hårinpackning osv.  Sen tack vare Johan så skrev jag klart en sjukt jobbig uppsats. Sen hände det lite grejer men dom orkar jag inte skriva om.

Jag har iallafall kommit fram till att min mamma nog är bland dom petigaste i världen när det gäller inredning haha. Och oftast tycker vi ganska olika, vilket  betyder att jag inte har någon talan haha. Men det här var vi allafall överens om att det faktiskt var fint. Lite roligt kan man iallafall ha med jukgranskulor. Och jag tyckte det nya ljuset hon köpte var lite sött också:)
Och som ni kanske vet så vill jag ta hål i tungan men jag får inte för min pappa för han är så jävla tråkig. Men iallafall idag hittade jag en annan piercing som jag vill göra. Ska ringa och kolla på darkwell imorn om dom har några lediga tider. Annars får jag boka en imorn. Men det skulle passa skitbra om jag kunde göra den imorn för då är det 3 dagar tills jag ska träna. Men jag är sjukt nervös haha. Skriver imorn och lägger upp en bild om piercingen blir av :D

Kommentarer
Postat av: josefin

åh, det där svarta ljuset köpte jag i ullared :D

2008-12-18 @ 14:54:17
URL: http://sameoldstories.blogg.se/
Postat av: Alexandra

Jaha nice:) Tror vårat är från hemtex eller nåt sånt ;D

2008-12-18 @ 15:01:29
URL: http://vadfanskajagheta.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:


       Namn:
        Kom ihåg mig?

       E-postadress: (publiceras ej)
       

       URL/Bloggadress:
      

        Kommentar:
       
       
Trackback