CATEGORY: 06. My life
2008-12-01 | 00:11:53

Söndag,

Vaknade av att det var kallt som fan i rummet för vi hade haft fönstret öppet, tänkte sätta mig upp, men hade verkligen ont ÖVERALLT. Usch hade sån sjuk träningsvärk. Pallade inte röra på mig alls. Vi låg i sängen jättttttelänge ingen av oss orkade gå upp. Men till sist var man ju tvungen.

Efter det var det träning som gällde ! Det är faktiskt skönt att om man har asmkt träningsvärk så när man tränar igen så går den ju bort lite. Så himmla skönt. Fast sen kommer den tillbaka ännu mer. Men men.

Efter det så åt jag på max, ovanligt :D och efter det har jag bara varit hemma och fixat en massa.

Hade lite panik för jag behövde ha slingan till grupp D, men den hade jag fått skickad på min mail och den kunde bara öppnas i powerpoint och det har jag inte på min dator. Bad min sexy mama Malin om hjälp men hon kunde inte men tillsist fick jag hjälp av Johan, Bobotsi:D och det var verkligen god for my asss för annars hade det inte blivit kul för mig imorn när jag ska lära ut skiten till grupp D.

Sen hade jag en diskussion med min mamma om jag ska köpa en röd fjällrävenjacka eller en brun boomerang jacka. Jag kan verkligen inte bestämma mig. FAN.

Sen kollade jag på Hål i väggen, det var det sista avsnittet och jag tkr det var kul. Och jag skulle gärna vilja prova.
Efter det var det Erik & Mackan dom två är verkligen störda herrguud. Till sist kom programmet jag väntat på. Sanningen ögnblick, egentligen är det ju ett helt meningslöst program. Random folk som svarar på skämmiga frågor och får pengar för det. Men ändå så är det kul på nåt sätt.

Och nu ligger jag i sängen och har typ hållt på och fixat med min blogg i en timme, ska skriva två inlägg till och sen blire sova för min del :)

Kommentarer
Postat av: Tullullu

RÖD FJÄLLRÄVEN OFC, MKT VARMARE O SNYGGARE HAR SJÄLV EN BRUN e JÄTTENÖJD <333Varsågod i förväg //Tilden

2008-12-10 @ 16:05:32
Postat av: alexandra

Okej:) Jo jag har en blå så jag vet dom e sköna:)

2008-12-10 @ 16:06:28
URL: http://vadfanskajagheta.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:


       Namn:
        Kom ihåg mig?

       E-postadress: (publiceras ej)
       

       URL/Bloggadress:
      

        Kommentar:
       
       
Trackback