2008-10-11 | 08:50:41

1A Efter kortprogrammet !

Väl tillbaka i ishallen, så var det ungefär en timme kvar tills jag skulle börja värma upp.
jag stod mest och kollade på Minior och Ungdomsklasserna med Ida,
Sista 10 minuterna innan jag skulle värma upp satt jag med mamma på läktaren.

Halv 8a gick jag och började värma upp. Det gick okej.
Efter ca 20 min gick jag och satte på mig tävlingstrumpbyxorna och dräkten.
Det
var en mardröm. Fick såklart inte på mig den igen. Ida fick hjälpa mig och det kändes helatiden som om den typ skulle spricka för den spännde helatiden.
Efter det gick jag ut igen. Jag va fett nervös. Mina ben skakade helatiden så Alva och Elin försökte tagga mig lite. Det funka faktiskt. Jag måste va arg när jag åker inte typ rädd och nervös. Men det värsta var att jag såklart startade först. Jag HATAR det. För då kan man inte värma upp lika länge.

När det var 3 åkare kvar i klassen innan gick jag in och tog på mig skridskorna. Mitt hjärta slog skithårt helatiden. Ville typ bara gömma mej eller spola tillbaka tiden.

Sen var det dax för 6 minuters uppvärmning. Jag började med att saxa ett varv, hoppade axel, Hoppade flipp men missade, gjorde en till den satt och sen dubbel flipp eftet steg, och sen dubbel lutz dubbel, dubbel toelop. Det hade typ gått 3 min så jag gck av en minut och knöt om skridksorna. Sen gick jag på igen och gjorde stegsekvensen och flygskärssekvensen. Efter det chillade jag bara vid sargen sista minuten för att inte va så trött i programmet. Kändes som 10 sekunder inte en minut.
Dom andra på isen gick av, och jag visste att nu är de fan dax. Jag hörde mitt namn bli uppropat i högtalaren, aplåderna, och som vanligt började alla tankar snurra runt i huvudet på mig.. SHIT JAG HAR GLÖMT MITT PROGRAM, VAD FAN GÖR JAG HÄR, JAG VILL ÅKA AV !

Iaf åkte fram, kändes jättevingligt och isen var ovanligt hal. Började med flysskärsekvensen, den gick bra och efter det gick jag direkt in i himmelspiruetten som blev jättedålig och jag tror inte jag gjorde alla varv. Sen stegsekvensen gick åt helvete, glömde allt och blev alldeles för tidigt. Sen var det dax för dubbel lutz dubbel toelop. Och vad gör jag.. RAMLAR. Innan jag ens hunnit hoppa upp i toelop. Kändes som hela min värd rasa samman i samma sekund som jag upptäckte att jag låg på isen. Jag reste mig upp så fort ja kunde, åkte vidare och slarvade i stegen till dubbel flipp, med stog flippen klockrent. Och i luften kom jag på att jag faktiskt missade min kombination så jag slängde på en lite toelop till efter. Sen gjorde jag hopp i ligg och jag fick jättelite fart kändes som om jag stod stilla. Sedan var det axel, stog den men inte så snyggt var lite för yr. Efter det gjorde jag min kombinationspiruett. Den gick okej men jag hörde att jag var alldeles för tidig och tänkte shit vad fan ska jag göra. Sen kom jag på att jag kan ta lite ut långprogrammet. Men såklart glömde jag bort hur det var.jag hittade på lite.

Ville bara DÖ när jag kom av isen. Hade åkt så jävla dåligt, kämpade mot tårarna. Satt kvar och kollade på hon efter mig, kände mig lite bättre efter det, så jag gick iväg mot läktarn. Och jag vet inte varför men så fort ja ser min mamma så blir ja bara skitarg, för ja orkar inte lyssna på hennes jävla snack efter.
Men satt kvar på läktaren och kollade på dom andra.. När dom var klara gick jag och tog av mig skridskorna. När jag kom tillbaka så ryckte jag lappen direkt ur mammas hand för jag visste att dom sagt alls poäng nu. Jag låg 1a, vilket var en jävla tur för mig.

Efter det åkte vi hem. Såg inte precis fram emot två timmar i bilden med mamma hem.. Men men. Ångrar mej alltid efter tävlingar för jag jämt e så dum och cp mot min mamma helatiden. Lixom jag tar ut allt på henne.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:


       Namn:
        Kom ihåg mig?

       E-postadress: (publiceras ej)
       

       URL/Bloggadress:
      

        Kommentar:
       
       
Trackback