2008-09-26 | 23:58:42

Möte med Zap-models och sthlm med B-vän<3

Idag skulle jag till sthlm på möte med zap models, hade bara tänkt ta tåget in nån timme innan, springa förbi adidas store och sen gå på mötet men så blev det inte. Det blev bättre :D

Min morgon börjar med att jag vaknar av ett sms från Malin, e helt borta men fattar att hon slutat tidigare så vi kommer fram till att hon ska åka med mig till sthlm. En kvart senare ringer malin på dörre, och jag öppnar helt nyvaken och helt kaos i håret haha. Jag börjar fixa mej lite och malin kollar på tv i vardagsrummet. Jag börjar käka frukost och Malin drar iväg en stund för att fixa pengar, det blev riktigt stressig för henne men det löste sig och vi möttes på stationen ca: 10 min innan tåget gick, vi köpte biljetter, klev på tåget och sen bar de iväg till Sthlm.
Väl framme bestämde vi oss för att börja med att gå till adidastore, men så blev det inte riktigt, vi gick in på NK, replay, fornarina och ja vet inte vad:) Tillslut kom vi fram till adidasstore, och då upptäckte vi att vi hade gårr världens omväg tack vare mig (KANSKE). Redan innan vi hade gått in så hade ja bestämt mej för att jag skulle köpa nåt. Hittade inte exakt nått jääättefint, men köpte iaf en adidas tröja med byxor till.


Efter det var det en halvtimme kvar tills jag skulle på mötet så vi skyndade oss till tunnelbanan som fanns precis vid adidastore på hötorget, sprang in på pressbyrån och fixa biljetter. Och tur som vi hade så va det bara 1 min tills vi kunde åka, vi hoppade av på T-centralen för att åka vidare till Karlaplan.

Vi gick av på Karlaplan och ännu en gång fick jag chansen att briljera med mitt överdrivna bra lokalsinne. Det belv helt fel som vanligt. Jag kom ihåg från kartan dom hade skickat mig att man skulle gå typ runt hela den stroa fontänen och sen bara rakt fram. Men icke! Efter en stund letande så hittade vi iaf rätt.

Malin
följde me mej till dörren sen satt hon sej och väntade ute vid ett Café.
Jag gick in själv och fick börja med att fylla i ett papper om mig själv. Sen fick jag prata med ngn tjej, kommer inte ihåg hennes namn, men iaf, hon tog lite bilder på mej, sen snacka vi lite igen och kom fram till att hon skulle höra av sig om nån vecka.

När mötet va slut hade jag sjuk bråttom hem, och automatiskt så fick Malin också bråttom hem.
Vi skyndade tbx till Tunnelbanan och ofc, så var den försenad. Väl framme på T-centralen så hade vi en kvart på oss tills tåget gick, och båda vi var helt sjukt hungriga och vi va bara tvugna att köpa ngt att äta. Vi sprang till mc donalds, malin fick sin mat direkt, men självklart så tar min cheesburgare 1 minut, fast det var typ 5. När jag äntligen fått den så sprang vi till tåget. Självklart hade Malin tagit med sig en lila ballong från mc donalds.

Som tur var han vi med tåget, så där satt vi som två tjockisar och tryckte i oss mc donals mat. Men de va gott iaf.
Sen när vi kom hem till uppsala igen så gick Malin till sin cyckel och jag skyndade hem för att byta om till träningen.
Bästa dan med dig, även fast den va lite stressig. (bild från balen i 9an)
MALIN ANDERSSON; Me love u :)

Kommentarer
Postat av: chanelle

gud va fina kläder (:

2008-09-30 @ 11:26:38
URL: http://dream.devote.se
Postat av: Catti.

Hejhej. Du skulle inte vilja sälja dina addidasbyxor? Svarta eller mörkblåa eller vad dom är :) Skulle betala bra för dom :) Om du är intresserad så kontakta mig på mejlen./ Mvh Catrine

2011-10-16 @ 21:57:56

Kommentera inlägget här:


       Namn:
        Kom ihåg mig?

       E-postadress: (publiceras ej)
       

       URL/Bloggadress:
      

        Kommentar:
       
       
Trackback