CATEGORY: 06. My life
2009-04-23 | 14:14:48

BLOGGEN IS BACK!! - FEST!

Ja då var bloggen tillbaka! Efter typ 2 veckors uppehåll. Jag har bara inte orkat! Skadade mitt knä igen, tappade all lust till allt. Men nu äre jag tillbaka! Tänker inte skriva om allt i detalj. Så börjar med mitt påsklov.

Anser att påsklovet började fredagen den 3:e för då slutade vi skolan. Så jag kör därfrån. Har i princip bara festat hela lovet så blir lite random festbilder ifrån när jag hade kamera med mig!

FREDAG 3/ 4 
Sista dagen i skolan. Festade någonstanns. Minns inte vart!

LÖRDAG 4/4
Festade i Gimo med Simon & Almen träffade även Johainna där. Spårad fest som fan!

SÖNDAG 5/5
Chillade hemma , med tanke på att jag skulle ha träningsläger kommande dag.

MÅNDAG 6 / 6
Träningsläger hemma i Uppsala. Allt gick asbra tills mitt knä gick ur led och min mensik blev helt fuckad. Tränade i alla fall dom två sista passen det gick okej. Men sen när jag kom hem och så, hade jag sjukt ont och jag förstod att det inte blev någon mer träning för min del. Tänkte att nu är mitt liv över. Var emo hela dagen. Kunde inte gå. 

TISDAG 7/6 
Vaknade och kände att jag fortfarande gick så jävla dåligt och inte kunde gå ordentligt och mitt läger var totalkört. Tänkte jag skiter i livet och festar ist. Blev fest hos simon. Den var helt okej men jag är så jävla dålig på spelet "ring off fire"  har ni kört det? Deckade där tills onsdag.

ONSDAG 8/7
Vaknade hos Simon, trött som ett as, tror alla hade deckat där faktiskt. Minns inte vad jag gjorde under dagen. Var på stan med Sundman tror jag? eller så var det en annan dag. Total minneslucka.

TORSDAG 9/9
Träffade Hanna som kom tillbaka till Uppsala från "Lule" a Vi drog på fest hos Malin F. Och vid kanske 1 drog vi på efterfest i gamla uppsala vid högarna. Det var aslångt dit och vi skulle gå. Trodde mitt knä skulle gå sönder, men sen blev jag helt happy när marko skjutsade mig dit på cykel. Iofs var det en ganska så livsfarlig cykeltur. Där käkade vi sen festade vi vidare tills vi somnade där. 
FREDAG 10/10
Vaknade i gamla uppsala. Vi käkade frukost och chillade i solen. Sen kom min pappa och hämtade mig. Senare kom hanna till mig för hon skulle sova hos mej tills söndag. Vi chillade gärnet på våran uteplats. Och under kvällen drog hon jag natasha och natalie på fest i Skyttorp. Den var rätt spårad och vi fick åka taxi hem med någon kille. Sen drog vi på efterfest hos Hannes. Men slutade med att vi sov hos mej.

LÖRDAG 11/10
Var med Hanna, senare mötte vi upp lite folk och drog till stadsparken. Sen skulle vi på fest hos Sebbe men det blev inget, så jag och Anna och hennes kompis hängde med till Sebbe på fest hos Poppe. Den var nice och på något sätt var jag tillbaka i stan vid kanske 3 tiden. Så käkade vi på max och sen var det sleepy.

SÖNDAG 12/11
Hanna åkte hem, jag var på fest någonstanns men mins inte vart!
 
Resten utav skolveckan var inte intressant.  Blev iaf bilder från 2 dagar!

Kommentarer
Postat av: Cecilia

Jag har saknat den! :),

Kram,

2009-04-23 @ 17:30:13
URL: http://ceciliaisahappygirl.blogg.se/
Postat av: damalie

du e finare med svart lr mööööööörkbrun hår nt sådär trassligt som en fjortis ;/

2009-04-23 @ 17:49:32
URL: http://damliih.blogg.se/
Postat av: nathalie

är det marcus alm och simon leino du menar om lördag 4/4? =)

2009-04-23 @ 20:55:45
URL: http://farmorpillow.blogg.se/
Postat av: Lucia

hej igen :) var nästan orolig att något hade hänt dig. jag har inte börjat helt. tar paus till bloggen är klar tror jag. de jag bloggar om nu rör bara bloggen ändå.

2009-04-23 @ 21:14:14
URL: http://luciaisraelsson.blogg.se/
Postat av: Anonym

Gud vad duktig du är !!:O är verkligen imponerad.!

KRAM

2009-04-24 @ 10:45:54
URL: http://amandafernandez.blogg.se/

Kommentera inlägget här:


       Namn:
        Kom ihåg mig?

       E-postadress: (publiceras ej)
       

       URL/Bloggadress:
      

        Kommentar:
       
       
Trackback