CATEGORY: 22. Videos
2009-01-29 | 21:52:22

Torsdag, morgonträning & mina första videoinlägg

Jaha min dag började tidigt med att varan upp med tuppen i ishallen med Alva. Vi körde mest program och hoppen till programmen. Alltså det är helt sjukt hur mycket tröttare man blir när man åker innan kl 8 på morronen. Allt blir typ tusen gånger så jobbigt. Här kommer iaf några videos från träningen imorse, Alva har filmat några och jag har filmat några!

Hittar inget bra att ladda upp videos med så det får bli från facebook, iofs blir rutan ganska liten men ska försöka lösa det senare.

Dubbel flipp

Jag gör flygskär

Jag gör flygskär igen

Jag gör hopp i ligg

Jag gör en enkel kombinationspiruett

Jag gör en ganska dålig dubbel lutz dubbel toelop

Jag ramlar, jävligt fail asså:D

Jag gör lite steg (dåligt filmat)

Jag gör steg igen

Det här lekte jag och Alva lite med sista 10 minutrarna av träningen.

Sen var det dags för skridskor med frisörbrudarna. Det gick super, jag hade lektionen och alla var duktiga:D

Sen var det dags för träning i C-hallen och jag fick ta bussen dit, och för tredje gången den dagen pressad jag ner min fot i skridskon. Min spricka i tån gör så sjukt ont efter två gånger redan. Träningen gick bra och jag åkte mitt långprogram. Inte felfritt men, ida och jag fixade i alla fall så att jag kommer ha antigen level 4 men garanterat level 3 på min piruett utan forbyte. Istället för himmelspiruett så gör jag ingång bakåt liggpiruett (level 1) 8 varv i positionen (level 2) byter skär (level 3) en svår variation (level 4 ) hoppas på att det ska funka!

2009-01-29 | 15:03:19

Tisdag, Malin blir offer :D & Onsdag

Min tisdag började kl 10 med småföretagande. Det var en två timmarslektion och ganska seg, sen hade vi svenska och såg på film och vi kom fram till att vi kommer inte ha svenska eller småföretagande igen på 5 veckor, skönt eller vadå?

Sen under dagen gjorde jag inte så mycket, min dans skulle börjat men neeej självklart så var den framflyttad en vecka, så istället så gick jag på fysen. Vi gjorde inget som va speciellt kul och efter det så stannade jag och Malin S kvar i kyrkan och lekte lite.
Efter en liten lekstund i Kyrkan hoppade vi iväg, eller i alla fall jag, iväg till A-hallen för att kolla läget där medans vi väntade på att isen skulle börja
Det var skittråkigt där så jag köpte lite godis och sen gick vi för att sätta på oss skridskorna.

Träningen gick bra och jag åkte bara program nästan helatiden. Vi gjorde om en del åså inför tävlingen i helgen så det kändes bra. Jag stod alla hoppen i korta och nästan alla i långa! 

Efter träningen hade jag jätteroligt, jag och Malin S tog Malin A's grejer och slängde in dom i Tobias omklädningsrum:D Fast jag va typ dålig, missade första kastet så fick springa fram och plocka upp Malins skydd och slänga in det igen. Andra gången gick bättre, tog hennes sko och kastade in den, och då la en kille den i sin väska. HAHAHA:D

Min onsdag var jättetråkig så den orkar jag inte skriva om:)

2009-01-28 | 09:18:43

Måndag, bytt mina microdermals :D

Min måndag var sådär, hade tänkt ta en fet sovmorgon, men nej det gick ju inte för självklart så skulle alla fönster i hela våra lägenhet bytas ut idag. Skitkul, så jag drog iväg till skolan och hade bild. Helt sjukt ovärt och tråkigt. Sen slutade jag och cyklade hem. 

När jag kom hem är det typ kallare än ute i lägenheten. Satt vid matbordet med jacka och det kändes som om tangenterna på datorn typ var isbitar. Men jag blev iaf lite gladare när jag såg att jag fått ett presentkort på h&m med 250 kr på. 
Sen,  lite senare under dagen så cyklade jag ner till darkwell för jag skulle byta mina microdermals. Jag var ganska nervös för jag visste att det antagligen skulle göra skitont. Och ja det gjorde det. Mina microdermals sitter tydligen väldigt "bra" får han som gjorde dom sa att det är vanligt att dom sticket ut en bit från huden men mina sitter precis mot. Vilket är snyggare, men det blir jättesvårt att byta smycket. 

Så först skulle ha in med någon platt tång under själva smycket och det var ju då krångligt eftersom sjävla "smyckena"  längst ut satt så tätt mot huden så det typ nöps i  mitt skinn helatiden. Sen skulle han skruva bort smycket utan att plattan under huden skulle snurra. Men det gjorde den och det gjorde skitont. Men efter ca 35 minuter var båda bytta och jag var nöjd och glad. Och han som bytte dom bad tusen ggr om utsäkt för att jag fick så ont haha.

Så här blev det:) Sen snart, vet inte riktigt när, ska jag göra en tredje över den översta microdermalen. Tror det blir snyggast så och där ska jag bara ha ett jättelitet smycke.
När jag kom hem hade byggjobbarna dragit och det stog fönster och skit i hela lägengeten. Efter en stund så kom Joakim hit, och vi tog det lungt och kollade på tv bara.

Sen skulle både han och jag till ishallen. Och det var dags för träning. Den gick helt okej gjorde bara program. Stod alla hoppen så det var skönt. Sen efter träningen shakade jag och Malin ass på bordet i omklädningsrummet så det typ är helt snett nu hahaha.

CATEGORY: 06. My life
2009-01-27 | 05:08:16

Lördag - Kvällen & Söndag

Min lördagskväll såg ut såhär: Hade egentligen tänkt chilla hemma, var trött efter tävlingen åså. Men sen ringde Johainna och sa att det va en skön ferre hos Issy i Gottsunda så jag och Malin drog dit, sen kom Afrah och Johainna dit lite senare, dom typ asgarvade åt att jag och Malin tig hissen en våning, Vi festade där ett tag och vid 12 så drog vi in till Stan igen.

Vi mötte Kim vid pressbyrån och dom skulle bara stanna "en liten stund" sen skulle vi på efterfest i Fålhagen hos flyberg. Men det tog inte en liten stund och jag vet inte riktigt hur men helt plötsligt är jag och Malin mitt inne i ett bråk och Polisen kom. Jag var rätt borta som vanligt så jag hade inte märkt så mycket så det blev mest Malin som fick snacka, så gick jag iväg till Max en stund. När jag kom tillbaka så var polisen fortfarande kvar och sen efter ett tag så drog dom. Och utan att jag knappt märkte det så var jag och Malin infixade. Blev ganska många förvånade miner där inne. Skulle kanske ha mött upp Jens också, men så blev de inte.
I alla fall så var vi där ett tag, jag vet inte hur länge men kanske vid 2 så började vi röra oss mot Fålhagen, det gick typ ingen buss så jag Malin och Kim gick lite iförväg och när vi går förbi vid statshuset, blir vi omkörda av en taxi i vilken alla satt. Fyfan och där gick vi i regnet lixom. Med kebab och allting!

I alla fall kom vi fram till sist och jag var kvar ganska länge, Malin drog hem vid 6 men jag orkade verkligen inte gå då så jag sov istället. Vaknade typ vid 11-12   och var rätt trött och nästan alla hade dragit så jag Joakim och Adde kollade lite på tv och sen tog jag bussen hem vid kl 13.

Var rätt sliten så jag tog de lungt hemma, käkade åså och sen på kvällen drog jag och Joakim tillbaka Adde och kollade på nån film som handlade om en kille som spelade cp för att vinna en idrottstävling. Kan ju säga att det kanske inte var den bästa filmen, men men. När filmen var slut körde Joakim hem mig och jag gick och la mig och somnade typ på dirren!

2009-01-26 | 05:36:03

Lördag - Jag vann istappen

Vaknade runt 10 på lördag morgon, käkade en jävligt schysst gröt och sen GICK, jag, Jens och Krille ner på stan, och det var inte lite halt heller så man kan nog mer säga att vi GLED ner på stan. Vi fixade lite stuff och sen drog jag hem för hon som syr mina dräkter skulle komma till mig.

Det gick bra med dräkterna och min kortprogrammsdräkt kommer bli så jävla fin!

Uppvärning på mark
Iallafall, sen var det dags för tävling. Jag fick ta bussen som var ca 20 min sen och det regnade så jag såg helt förstörd ut när jag kom till ishallen. Jag var lottad först (tack malin):P Men eftersom ALLA var sjuka även fast dom slagit ihop klasserna så jag tävlade mot malin blev vi 2 st. Så vi värmde upp med några andra som körde före oss så jag fick startnr 3.

Jag var i ishallen rätt tidigt, hade inget att göra så jag flummade runt bland allt folket bara.

Sen var det dags för uppvämning, den blev inte jätteseriös meen.. Jag och malin hoppade och kring lite. Kändes som en jävligt ovärd tävling.

Uppvärmning på is
Uppvärmningen gick sådär, isen kändes cp och typ hal. Såklart isen alltid är hal, men hal på ett jävligt jobbigt vis. I alla fall så satt hoppen okej, men inte bra, och det kändes som alla kom ivägen för mig helatiden.
Bilden är lånad av Baramalinn.blogg.se

Långprogram
Tävlade bara med ett program eftersom klasserna var ihop slagna. Var faktiskt rätt nervös när jag åkte ut och jag mådde illa också. Började med min nya piruett, bakåt ligg och sen ta tag i skenan, sen ska jag bara lägga på ett skärombyte så är jag uppe i level 3 typ såhär enkelt. I alla fall, sen gjorde min tre hoppskombination med det sista hoppet alltså öggeln blev en enkel, kände att det inte var värt att riskera ngt. Efter det kom dubbel flipp efter steg och den satt klockrent. Sen var det dags för dubbel salchow och den gick fint och sen gjorde jag axel med mina nya steg innan och det gick bra, flipp oiler flipp funkade också bra, men däremot kombinationspiruetten blev helt sämst. Sen gjorde jag bielleman frammåt med skärombyte och sen direkt dubbel lutz och det gick också bra, glömde bort att göra toelop på slutet men. Sista hoppet var dubbel toelop och jag kom in konstigt i hoppet så jag satte i handen men jag stod det iaf. Sista hopp i liggen gick också helt okej.

Efter mitt åk var det bara Malin kvar och sen skulle det vara prisutdelning, så jag skyndade mig jättemkt för jag ville byta dräkt tills prisutdelningen.
Efter det var det då dags för prisutdelning, Malin var lack så hon och min mamma tog bilder istället. Här är bilderna min mamma tog innan prisutdelningen
Malin bilder kommer senare.

Till sist var det dags för prisutdelning.
Förlåt att inlägget dröjde, men bättre sent än aldrig , right?

Här kommer ännu fler bilder ifrån tävlingen:)


2009-01-24 | 20:00:46

Fredag - Hårjouren och nya skor:)

Min fredag var ganska händelserik. Började med att jobba på hårjouren. Det var inte så många timmar, men jag fick iaf göra en permanent. Så det var kul. Var bara där tills lunch.

Efter det köpte jag lite nya skor tills sommarn. Har redan ett par lika dana rosa men det skadar ju inte med ett par till för dom är ju så söta. Dom andra skorna va helt okej bas-skor.


Efter det gick jag och hämtade mina stövlar som jag hade lämnat in i tordags, grymt smidigt att det bara tog en dag lixom. Så alla ni som bor i Uppsala, ska ni som ska klacka om era skor. Gör det vid skosmakaren på stora torger precis bredvid Jalla. Resultatet blir jättebra och det kostar bara 100 kr och skorna blir som nya:)

Efter det drog jag till pappas butik och käkade lite tårta. Ovanligt att jag bangar på tårta lixom. Sen cyklade jag förbi kebab house och köpte med mig lite kebab hem.

Sen var det som vanligt träning. Och det blev bara program inför tävlingen på lördag.

här en bild från istappen förra året:)

På kvällen lekte jag med Jens:) och en viss person dissade mig :O2009-01-23 | 15:07:52

Torsdag - träning

Som sagt, jag skulle skriva lite om träningen i torsdags.

Som vanligt var det stressigt dit eftersom jag börjar halv 4 och jag var desutom tvungen att  åka buss. Blä vad jag hatar buss. Och vissa människor som åker buss som e så jävla otacksamma.

När jag gick på var det typ proppat med folk, och där kom jag med min feta träningsväska lixom, men jag fick iallafall den sista sittplatsen. Men det varade ju inte länge. För efter två hållplatser kommer det på en fet jävla kärring och ba ställer sig och råglor på mig, hur nära som hellst. Vill hon så jävla gärna sitta kan hon ju typ säga "ursäkta skulle jag kunna få sitta" eller någonting sånt, inte bara ställa sig och glo skitsurt tills man flyttar på sig. USCH!

I alla fall, på träningen gjorde vi bara program inför helgen. Jag hoppade igenom alla hopp och det gick bra, stog alla hopp klockrent i programmet också, men jag glömde bort IGEN på samma ställe som på tävlingen. Men jag har kommit  på att det är för jag är väldigt tidig.

Sen skulle jag åka mitt program igen och då var jag helt plötsligt inte tidig där utan på ett annat ställe. HAHA, kaos. Så vi gjorde om mitt program i sista sekunden. Lite sådär lagom för att jag redan nu ska ha glömt bort allt. "/

Orkade inte fixa någon bild så det får bli en som jag hittade på västerås hemsida:)

..och jag ser verkligen helt sammanbiten ut på bilden haha.

2009-01-23 | 02:37:50

Torsdag, Idrott & nya stövlar

Torsdagar är alltid dåliga dagar, efterserom torsdag betyder idrott på fyrishov och som ni kanske märkt så HATAR jag idrott.
I alla fall, så fick jag sjuds till fyrishov av pappa så det var ju skönt.

Vi skulle ha styrka, så det var ingen jävla bollsport iaf. Alla övningar var jättelätta, sen på slutet hade vi någon tävling som gick ut på att man skulle sitta som på en stol fast mot en vägg och ja ni fattar, man skulle sitta så länge som möjligt. Vinnaren fick välja vad den ville från cafeterian. Och jag vann haha (A) tjockisen.

I alla fall, sen skulle jag till sjukgymnasten som vanligt och mina knän börjar faktiskt bli bättre. Efter det sprang jag ner på stan och lämnade in mina vinterstövlar för dom skulle klackas om. Dom blir klara redan imorgon så det var ju dunder.

Sen sprang jag in på bianco och köpte ett par andra stövlar. Precis lika dana som mina vinterstövlar fast utan sånt där typ ludd i. Så dom inte blir så varma. Älskar modellen så tänkte det är lika bra att passa på.
Köpte även några stöverstöd, dom är så himla bra för många stövlar blir ju så fula när dom bara står och viker sig åt någon sida, men med stövelstöd så står dom perfekt. :)
Perfekt till tex uggs som gärna får ganska ful form efter ett tag:)

Senare var det träning som gällde men det orkar jag inte skriva om nu!

2009-01-22 | 02:30:16

Onsdag - MIN KAMERA HAR KOMMIT :D

Idag hände det ganska mkt, började med att käka på Max med Malin, min hals kändes lite bättre så jag fick ner ett orginalmål iaf.

Efter det sprang vi in en snabbis till Gina och jag köpte ett linne och hårspännen. Hårspännena kostade bara 15 kr för två st, de e ju fan som gratis.
Sen skulle Malin till bussen och jag gick till darkwell för att byta mina microdermals, men pärlorna jag hade beställt hade inte kommit än för dom var försenade och skulle förhoppningsvis komma på fredag. Jag blev besviken för det är så himmla fult som det ser ut nu. Köpte i alla fall en ny navel-piercing istället.
Efter det kom mamma hem med posten och min keps jag vann hoss
http://ohstlin.blogg.se
hade kommit. Tack så mkt:)
Vid klockan 4 kom min mammas kompis så jag klippte hennes hår. Toppade det och tog lite på det uppklippta bara så det gick jättelätt.

Efter det gick jag ner till hagstenstobak för att hämta min kamera som äntligen kommit. ( Den jag vann i miss webbtävlingen) Jag ville egentligen ha en rosa men dom var slut, så jag fick en silvrig istället. Men jag kom överens med mina föräldrar att dom ska köpa den här kameran av mig, så kan jag köpa en rosa istället. Smart va?
Efter jag fixat lite med kameran och så, var det dags att åka till Månkarbo för att få min dräkt fixad igen, men jag och mamma åkte fel som fan så vi blev rätt försenade. Men väl framme kom vi iaf fram till att den nya dräkten kommer bli hur bra som helst:)

Efter det bar det iväg hem och jag käkade pannkakor. Och JO det är gott med kolasås på pannkakor, prova <3

2009-01-21 | 09:30:32

Tisdag - Sov bort hela dagen & provade kläder

Min tisdag fullkommligt SÖG. Kunde inte sova på hela natten från måndag till tisdag för min hals gjorde så jävla ont. Så jag sommnade typ vid 8a på morgonen. Så det blev ingen skola för min del. Kunde knappt svälja. Fick inte ens ner en hamburgare från max, då ere fan illa.

Desutom så var våran träning inställd pga "annat evenemang" vafan är det lixom.

Passade i alla fall på att fixa bilder på mina kläder som jag lovat. Bättre sent än aldrig :D

Föresten glöm inte att rösta på mina bilder här är ni söta :)

http://sexyme.se/?img=415

http://sexyme.se/?img=413


http://sexyme.se/?img=468

2009-01-20 | 19:11:02

Måndag - Mina grejer från sexy by s har kommit

Min måndag var ganska tråkig.. Började med ännu en ovärd dag i skolan. Vi hade möte igen angående möglet och det giftiga i golvet uppe på frisör. Vi skulle få veta vad det var för någonting. Men självklart så hade provsvaren dröjt så vi skulle få vänta tills nästa vecka.

Sen var det bild som gällde. Och vi fick verkligen göra skittråkiga saker. Sen blev jag faktiskt sur på läraren som tror vi ska kunna mer bara för vi går frisör. Hon sa, med Sp-eleverna så brukar vi bara göra det här, men ni ska göra det svårare så ni ska göra såhär och såhär. Vafan ska jag få svårare att få bra betyg bara för jag går frisör? störd kärring säger jag bara.

Vid 20 i elva slutade vi och det var dags för mig att dra till sjukgymnasten. Träffade Linnéa Mellgren där hon hade vart hos min sjukgymnast tiden innan, alla konståkare och gymnaster går typ till honom har jag märkt.

Iallfall så verkar mina knän vara på bättreingsvägen i allafall.

På vägen hem blev det lite maxmat, och det snöade som fan så jag såg typ inget när jag skulle cykla så det var jävligt irriterande.

Sen vare bara tagga om för träning. Det var i B-hallen och det var kallt som fan. Jag hoppade dubbel salchow och sen massa kombinationer med den, gjorde inte trippel för mina ledband i knäna var inte i bästa skick efter sjukgymnasten. Sen var det program som gällde Så jag hopapde igenom allt till långprogrammet och det gick bra. Programmet gick bra, stod allt ända tills jag glömde bort igen.. jävla fail asså. Efter det var det typ ingen träning kvar!

Mina grejer jag köpte ifrån sexy by sweden har kommit :)

2009-01-19 | 07:58:27

Söndag - Vann västeråskampen, båda programmen:D

Jag vann Västeråskampen:D

eftersom mitt internet la av igår så kunde jag inte skriva om tävlingen! Men nu funkar internett igen :)

Hemma
Sov dåligt under natten så jag var astrött när jag skulle upp, kände mig ganska död. Och allt var mycket stressigare än i lördags. Det blev att snabbt sminka sig, käka och packa väskan och dra iväg mot Västerås. Pappa körde så vi kom i alla fall fram fortare.

Framme i västerås - uppvärmning på marken
Väl framme så gällde det att hitta till omklädningsrummet. Det var ju bandy-VM i västerås och gissa vilka som hade omklädningsrummet bredvid mig CANADA. haha. Kändes spårat. Iallfall dom verkade ha letat efter mig för direkt inne i omklädningsrummet frågade nån funktionär om min musik så jag behövde inte ens gå och lämna.

Jag satte upp håret och började värma upp nästan direkt. Hade cp ont i knät så jag kunde inte springa så jag fick hoppa hopprep istället, vilket var typ sjukt tråkigt. Sen tänjde ja lite och hoppade igenom alla mina hopp och åkte igenom programmen på marken.

Sen var det dags att gå ner och ta på sig dräkten och idag vare Mannen med järnmasken som gällde, så ingen klänning här inte.
Uppvärmning på isen 6 min
Jag hade lottats till att starta om nr 3 i sista startgruppen. Mitt favorit nr så jag kunde köra på för fullt på uppvärmningen.
Jag brukar alltid värma upp utan tjocktröja men det glömde jag idag så det blev helt knas. Och det var bara början på allt jag skulle glömma.. I alla fall så hoppade jag igenom alla dubbelhoppen och dom satt klockrent. Sen tränade jag lite på allt det vi hade ändrat i torsdags och det kändes okej. När det var 1 minut kvar körde jag igenom piruetterna också.

Långprogram!
Efter uppvärmningen gick jag heeela långa vägen till mitt omklädningsrum och skyndade mig att knyta om skridskorna. Och det var precis vad jag han sen var det mintur att åka.

Jag gick på och innan dom ropat upp mig så gjorde jag en axel bara för att ha något att göra. Eftersom jag inte startade först för ovanlighetens skull behövde jag ju inte vänta in 1 minut och stå och vila utan jag körde direkt när jag blev uppropad.

Början gick okej men min himmelspiruett blev inte så bra, sen gjorde jag dubbel lutz dubbel toelop dubbel öggel och den gick jättebra, sen gjorde jag dubbel flipp efter steg och den gick helt åt helvete. Så då blev jag skitsur och satte i handen på dubbel salchow också, helt sjukt. Sen gjorde jag en okej axel och dubbel flipp oiler dubbel flipp satt också som den skulle. Efter det gjorde jag min kombinationspiruett och den gick bra och sen lite flygskär.

Sen kom det vi hade ändrat, vi hade tagit bort dubbel salchow och satt dit dubbel lutz dubbel toelop istället, och den gick bra, men när ja stod där i landningen så fick jag BLACK OUT.. Jag hade ingen aning om vart jag skulle. Det har hänt förut att jag glömt bort lite men aldrig så här mycket. Och dum som jag är så gick jag direkt in i sista piruetten som var hopp i ligg, så medans ja snurrade så tänkte ja lite på vad jag skulle göra, men jag kom inte på någonting. Allt var fel i musiken också, SÅ jag gick direkt in i stegsekvensen och sen gjorde jag min sista dubbel toleop som gick bra, men grejen var att jag hade fortfarande massor av tid kvar och jag visste inte vad jag skulle göra. Så ja åkte om kring och hittade på och kände mig helt vilsen och yr.

Kunde inte göra annat än att garva när jag kom av.

I alla fall så fick jag högst poäng i båda programmen så jag vann.
Bytte till min rosa kortprogrammsdräkt på prisutdelningen för jag tycket det ser så tråkigt ut på bilderna med heldräkt. Vilket typ ALLA kommenterade.

"ooh girl changed outfit! , no pirate , you've got that princess dress" vadå priat jag var fan ingen pirat, så jag kände mej lite sårad faktiskt;P

Efter prisutdelningen var alla jävligt taggade på att dra hem, och mamma lyckades visst få med mig på en bild då också:)


2009-01-18 | 02:21:25

Lördag - 1a efter kortprogrammet.

Yes, idag tävlade jag alltså i västerås. Och jag vann kortprogrammet! :D Så här såg min dag ut då:)

Morgon - Hemma
Vaknade vid kl 10 men låg kvar i sängen och latade mig tills kl 11. Sen gick jag upp och packade mina grejer, brände en extraskiva och sminkade mig. Var nervös så ja hade lite ont i magen. Men hade mina turstrumpor iaf så det kändes som det skulle gå bra. Och självklart körde jag med dubbla strumpbyxor för att inte typ frysa ihjäl.
Precis när vi skulle åka så kom jag på att min mascara verkligen var tokslut så vi fick ta en snabbis förbi kicks och där köpte jag min favorit mascara. Lancome -hypnose.
Efter det panikmomentet så åkte vi vidare till västerås och jag körde självklart på mina rosa Juicy Couture byxor och vit och rosa adidas-tröja. Perfekt till uppvärmningen.

Framme i västerås, - uppvärmning på marken
Det tog ungefärg en timme att åka till västerås och det var ett tag sen jag var där sist och åkte och fyfan vad dom byggt om. Lilla västerås hade en asfin ishall plus en FET bandyhall, lite skillnad från skiten vi har i uppsala.

Iallfall väl framme lämnade jag in min musik och gick för att sätta upp håret. Sen började jag värma upp lite på marken. Men det blev en väldigt lugn uppvärmning för av någon anledning gjorde mitt vänstra knä helt sjukt ont. Det verkligen högg in i knät varje gång jag nuddade foten i marken och det kändes typ som om jag skulle dö.

Uppvärmning 6 min på isen
Efter en ganska misslyckad uppvärmning på ca 45 minuter var det då dags att gå ner i omklädningsrummet och byta om till dräkten och dra på sig grillorna. Dom satt fint och det kändes bra inför uppvärmningen, men mitt knä gjorde asont vilket nog var svårt att missa eftersom jag inte precis är den personen som hållrt tyst.

På isen hoppade jag igenom först axel sedan tog jag av min tröja och körde i bara dräkten som vanligt för att få in rätt känsla. Sen hoppade jag min dubbel flipp efter steg och dubbel lutz dubbel toelop Och dom satt fint. Sen gjorde jag resten av piruetterna och flygskäret och sen var i princip uppvärmningen slut.

Kortprogram!
Efter uppvärmningen gick jag direkt till omklädningsrummet för att knyta om skridskorna som vanligt. Jag hade ont som fan i mitt knä och kunde fortfarande inte fatta varför och så fick jag massa kramp i fötterna. Men men det löste sig. Jag startade näst sist i klassen så jag hade typ 10 min på mig innan det var min tur.
kände mig stolt över hur fin ordning jag hade i omklädningsrummet:)

Till sist var det jag. Programmet gick okej, Flygskärsekveksen gick bra, och jag gick direkt in i himelspiruetten som blev lite vinglig och antagligen inte alla varv. Sen var ja lite sen till stegsekvensken som blev hackig och skitdålig, sen satte jag i handen lite på dubbelt lutz (jävligt onödigt eftersom den va helt klockren) men iallfall gjorde en dubbel toelop efter så det löste sig iaf. Sen var det dubbel flipp efter steg och den satt också. Efter det var det kombinations-piruetten den blev okej men inte lika bra som på uppvärmningen. Sen efter den var jag yr som ett cp så det blev en lite vinglig axel för att sen gå direkt in i hopp i ligg som gick helt okej. Programmet kändesl ok men självklart va ja sur på mig själv för alla missar jag gjorde.

I alla fall så vann jag kortprogrammet och jag fick även lottat mitt favorit nummer till långprogrammet. Start nr 3. Så det käns skit bra! Så jag var endå ganska nöjd när jag åkte hem och passade även på att slänga i mig lite donken käk.

Hemma
Väl hemma var jag med Mange och Simon, vi gick till donken och jag köpte glass (tjockis) vi hade även askul åt alla lustiga mangabarn som sprang runt på stan!

Nu ska jag sova, önska mig lycka till imorn :)

2009-01-18 | 00:24:23

Lördag - Jag vann en Ed Hardy-keps

Wiow, jag fick precis veta att jag vann en Ed hardy-keps i en tävling hos http://ohstlin.blogg.se

2009-01-16 | 20:18:31

Fredag - Sista träningen innnan västeråskampen

Idag var sista träningen innan västeråskampen. Spenderade som vanligt några timmar i ishallen.
Började med lite dubbel toelop och dubbel toelop dubbel toelop det gick bra. Sen hoppade jag dubbel flipp och dubbel flipp och dubbel lutz dubbel toelop och axel till kortprogrammet och dom satt som dom skulle! Och sen även i programmet.

Sen hoppade jag dubbel öggel och resten av alla hopp tills långprogrammet. Stod allt i långprogrammet förutom 3 hopps kombinationen som gick helt åt helvete. Aja. Självklart gjorde vi om lite i långprogrammet, sådär lagom tills på söndag haha.

Resten av träningen orkar jag inte skriva om.

Imorgon är första dagen på tävlingen och då ska jag åka kortprogram och jag hoppas dom inte lottar mig först. Har startat först i 5 av 6 program den här säsongen så min otur borde va slut! Dom hade lottning kl 6 så kan ju hoppas på att det kommer ut ikv:)

Här kommer en bild på mig från västeråskampen 2007. Kom inte med förra året (2008) jag blev reserv, som sagt ja har ALLTID otur i lottning. Föresten kolla hur jag står. Det måste jag tänka på till på söndag för det där ÄR illa hihi.
Nej nu ska jag sluta skratta åt mig själv och kolla igen om startlistorna kommit upp :)

- Jag startar näst sist i sista startgruppen:D har min tur börjat vända?!

2009-01-15 | 23:50:05

Torsdag - Morgonträning & innebandyångest

Imorse var jag uppe med tuppen. Det var morgonträning som gällde. Så fem i 7 var jag i ishallen med grillorna på plats. Alva skulle varit där också men hon hade försovit sig och droppade in lite senare.

Jag hoppade igenom alla dubbelhoppen och så körde jag mitt kortprogram men det inte så bra eftersom jag inte var helt vaken än kändes det som. Stod dubbel flipp och dubbel lutz dubbel toelop och gjorde en skitful axel.
Bilden är inte från idag. Var för lat för att ta några.

Vid halv 9 hämtade Alvas pappa oss och körde mig till fyrishov där vi som vanligt har idrott. Jag var ganska pepp även fast jag verkligen hatar skolidrotten mer än typ allt i världen. Men sen fick jag veta att det var innebandy då försvann det lilla glada humör jag hade. Jag hatar alla sporter som har med bollar att göra jag är helt jävla värdelös på det. Hade typ ångest hela lektionen. Plus att jag fick en jävla boll rätt i knävecket och det gjorde cp ont eftersom jag har inflamation i mitt innre ledband i knät.

Efter idrotten var mitt humör i botten och jag visste att jag hade ännu tråkigare saker att göra senare.

Sen var det dags för träning igen. Jag åkte båda programmen fel fritt så det kändes skönt.
Bilden är inte ifrån idag. Var för lat för att ta några.

Under kvällen har jag städat hela mitt jävla rum, inte för att det är så stort men det är ändå sjukt jobbigt.

glöm inte att rösta 5 poäng på mig här:)
http://sexyme.se/?img=415

2009-01-15 | 01:15:06

Tisdag - Sexy.se

Idag har varit en riktigt tråkig dag. Var hos sjukgymnasten med mina knän. Det blev vanliga beandlingen plus stretching.
Nu har jag ont precis överallt. Och så fick jag inte träna ordentligt idag heller så det är sämst.

Så idag har jag mest kollat på TV och inte gjort ett skit typ. Det blev mest desperate housewives och Scrubs. Till det har jag ätit en massa glass med chokladsås som den tjockis jag är:)
Jag skulle ha klippt Fabbe också idag, men sen blev det inte så:P

Nu har jag precis klickat hem lite kläder och leveranstiden skulle vara 1-2 dagar så jag hoppas jag kan få det tills på fredag.
Nu måste jag nog sova. Morgon träning imorn kl 7 i ishallen (;

2009-01-13 | 15:44:44

Måndag - träning & grupp D

Efter skolan kollade jag på desperate housewives och sen bytte jag om till träningen så tränade jag lite på min bielleman också, som har blivit skitdålig sen jag skadade mig.
Vid halv 6 var det dags för mig att dra ner till ishallen. Skulle börja med att träna mina gullungar. Det var deras första träning efter Julen och det märktes. Dom hade blivit LATA.

I alla fall, så hade jag vanlig träning efter det. Vi började som vanligt med basic 4, helt sjukt tråkigt och ovärt. Sen hoppade jag dubbel öggel, dubbel öggel dubbel öggen, dubbel öggen dubbel toelop och sen lite trippel öggel och det gick helt okej.

Efter det hoppade jag igenom några dubbel flipp och några dubbel lutz och min dubbel lutz kombination. Sen gick jag vidare till Axel och Axel dubbel öggel och sen hoppade jag dubbel axel och det var också länge sen eftersom jag skadade mitt knä som in i helvete sist jag hoppade det på just en måndagsträning så jag var typ rädd så det gick inte alls bra.

Efter det var det dags för program och jag hade planerat att åka mitt kortprogram i delar. Men självklart hade det blivit nåt jävla hack i min skiva så jag fick åka utan musik och sen körde jag långprogrammet istället. Det gick faktiskt ganska klockrent.CATEGORY: Äldre Skola
2009-01-13 | 00:46:42

Måndag, linnéskolan är verkligen SÄMST

Måndag morgon var självklart stressig och jag hade verkligen ingen lust att gå till skolan. Hade typ ingenting fint att ha på mig så var irriterad hela morgonen. Men iaf, använde även ett par av mina rosa reebokskor för första gången också! Hade ont i fötterna som fan.
Men iallfall väl framme i vårat omklädningsrum så träffar jag Sanna och vi springer runt som galningar och letar efter lektionen. Men tydligen så skulle alla frisörer och stylister samlas i aulan för att ha möte med rektorn.

Tydligen så är det någonting giftigt uppe på 5an i alla frisörsalar så vi får inte använda lokalerna längre. Och hela den här veckan ska dom göra tester och sen får vi se vad som händer, vi kan antagligen inte ha så mkt mer frisörlektioner den här terminen så det sög ju. Men självklart ska skola "lösa detta på bästa möjliga sätt".

Så den här veckan e alla frisörlektioner inställda. KUL.

I alla fall, efter "mötet" hade vi typ 1 timmes håltimme tills bilden som vi skulle börja ha nu efter jul. Lektionen var kaos och ingen var seriös typ. Vi fick göra en mapp och sen rita av våra händer, skitkul. NOT.

Sen fick jag även veta att vi fått nytt schema, det ser ut såhär:

Käns som ett helt okej schema, förutom att vi kanske kommer ha svenska också varannan tisdag!


CATEGORY: 06. My life
2009-01-12 | 17:04:38

Lördag kväll & Söndag

Lördags kvällen spenderade jag med Simon, Mange och "Kungen" som inte alls var någon kung men iallfall.

Vi bowlade igen och den här gången var jag faktiskt jävligt bra, jag låg först på första rundan, och inte lite heller. Men så fort jag fick ner typ alla då hade jag "en jäääävla tur" haha. Men när vi började med andra rundan gick det tyvärr utför. Hade fått ont i armen plus att varje gång när ja släppte klotet så slog ja i naglarna så jag blev lite feg och skyller på det(;

Efter att vi bowlat klart så tog vi bussen ner på stan och käkade på Max (ov"anligt) vi satt där ganska länge och simon flashade med sin "öl" mage. Vid halv 1 så drog vi iallafall hem:)
glömde fixa nåra schyssta pics så det får bli samma som från bowlingen förra veckan,
dock använde jag bara teknik nummer 2 den här gången!

HELA Söndagen var jag hemma, pluggade och tyckte synd om mig själv för att det snart var skola igen hihi så den dagen är inte värd att skriva om :) Förutom då att AAAARNE (malin) kommit hem igen :D


2009-01-11 | 18:16:13

Lördag - modelljobb i sthlm

I Lördags var jag då i stockholm och gjorde ett modelljobb, det var kul somvanligt.

Jag började såklart med att försova mig så jag fick stressa som fan för att hinna med tåget. det var verkligen i sista minuten.
Kändes som om jag skulle somna på tåget men lyckades hålla mig vaken.

Väl framme i stockholm tog jag tunnelbanan till hornstull och sen fick jag leka lite turist för att hitta fram till studion. Eftersom det var lite knappt om tid så han jag inte gå runt så länge utan frågade om hjälp i nån kiosk, gubben såg ju inte precis nöjd ut över att jag inte kom in för att köpa korv.

Iallfall efter vägbeskrivningen så letade jag vidare, men jag gick ändå typ fel. Alltså jag såg studion från fönstret men jag kom inte in, för tydligen hade den dörr som stod öppen gått i baklås. Men som tur var så såg Jonas mig genom fönstrer så till sist kom jag in.

Det gick fort där inne, jag fyllde bara i ett papper sen körde vi igång nästan direkt.

Jag tror bilderna blev helt okej. Jonas är ju en så jävla dukig fotograf!
Bilderna kommer att publiceras någon gång längre fram i vår och då kommer jag antagligen att lägga ut dom i bloggen!
En bild Jonas Kosunen tog förra året

När bilderna var klara var jag grymt sugen på att shoppa, gick omkring lite men jag hittade ingenting. Så jag köpte bara några örhängen och sen drog jag hem:)

2009-01-10 | 02:22:09

Fredag - Shopping & nagelfix.

Efter skolan cyklade jag ner  på stan och köpte ett diadem, två hårspännen som ser ut som rosetter, ett par örhängen som jag ska ha på modelljobbet imorn och en vit klänning med fickor på ifrån Gina. och jag vet att det inte e fint med en rosa bh under men ja orkade bara inte byta.
När jag kom hem från stan så började jag fixa mina naglar. Väldigt passande att nagelns nyheter kom idag också:) Började såklart med nagelmallar, kände att jag inte behövde något underlack eftersom jag ändå hade förstärkningen. Sen målade jag bara på som vanligt. Med vitt och sen överlack. Det blev inte så jättebra men jag hade bråttom
Resten av kvällen har jag och mamma fixat med min långprogramsdräkt.

Jag har även packat allt jag behöver till modelljobber imorn i stockholm. Och nu ska jag kicka igång min första tävling på min blogg och sen ska jag sova!

CATEGORY: Äldre Skola
2009-01-10 | 01:37:57

Fredag - Skola

Idag var min första dag i skolan och jag var verkligen inte taggad.  Fick även slänga mig på cykeln för att inte komma försent!

Frisör
För ovanlighetensskull så hade vi inga kunder utan istället gjorde vi en rätt tråkig långhårsuppsättning och sen fönade vi vågor för första gången. Och jag måste bara säga att min docka blev en riktig stekare!

-Lunch- Det var fiskgratäng till mat så självklart blev det max för min del.

Samhäll:
Vi såg en riktigt tråkig film tror 7 av typ 32 sov hela lektionen

Måbra:
Våran lärare hade typ glömt bort att hon hade något möte så vi fick "jobba hemma" istället vilket betydde att vi slutade 3 istället för halv 5.

Och självklart var våran träning inställd just idag när jag äntligen slutade tidigare. 

CATEGORY: 06. My life
2009-01-09 | 01:32:29

Torsdag

Idag började alltså skolan, men jag sov skitdåligt under natten och mådde sämst så jag somnade inte förens 7 på morrgonen så jag orkade inte gå till skolan.

Klockan halv 3 hade jag tid hos min sjukgymnast som äntligen har kommit hem. Han fixade mina cp knän. Fast ont gjorde det, har fått två stora blodblåsor efter all massage och dom gör ONT.

Sen var det dags för två och en halv timmes träning och jag var pepp som alltid ;) Dock hade jag jävligt bråttom så jag fick ta bussen.

Körde bara program och det var skönt att åka igenom både långa och korta programmet ordentligt. Stod allt förutom öggel för den gjorde jag inte. För då käns det konstigt bakom knäna. Föresten är det någon som vet vart man kan beställa sånna här "byxor" ? har letat överallt på stan med det finns ju inga.
Efter träningen var jag bara hemma, tyckte det kändes som om slingorna i mitt hår försvunnit lite men jag kanske bara inbillade mig. Sen tog jag en lååång dusch och gjorde två hårinpackningar för det käns som att blekningen slet endel på mitt hår. Orkade inte platta håret efteråt. Så nu sitter jag här med mitt krull. Som är heelt katastrof. Skulle målat naglarna också men det orkade jag inte heller.

Ett tips till alla med självlockigt hår är att när du ska tvätta håret så lämna lite balsam kvar i håret när du sköljer ur, så handukstorkar du håret lite och sen låter du det självtorka. Lockarna blir dunder!

Sen måste jag bara säga att china glaze nagellack är SÅ jävla bra. När man tagit bort nagellacket så käns nagel hur bra som hellst. Inte alls sådär torr som efter man använt typ depends nagellack.

så imorn ska fixa lite manikyr och sluta va så LAT!

2009-01-08 | 01:37:40

Onsdag - Nyhårfärg :)

Idag sov jag riktigt länge, det var skönt. Pluggade lite också till samhällskundkapen och det sög ju iofs. 

Men iallafall klockan 1 var jag på hårjouren och det kändes konstigt att sitta där och få håret fixat istället för att jobba haha. Mitt hår skulle ju som sagt bli brunt men det gick inte så jättebra eftersom jag färgat svart förut.  Vi färgade, tonade och blekte slingor. Det hela tog 4 timmar sen hade Muriell nästa kund så vi ska fortsätta med mitt hår senare. Eller om jag slänger i lite folieslingor på mig själv för jag är inte riktigt nöjd med färgen. 
När jag kom hem var klockan halv 6 och jag var skittrött, skulle egentligen gjort manikyr men jag pallade bara inte så jag får skjuta upp det till imorgon efter träningen. Istället så pluggade jag och typ sov. Var så sjukt trött och hade även typ ångest över att skolan börjar jag ORKAR INTE. 

Och jag vill bara avsluta med att tipsa om en jättebra rengöring för ansiktet. Efterösom jag ofta får höra att jag har fin hy och så. Jag vet egentligen inte vad det beror på, för jag äter inte särskilt bra, somnar ofta med smink, men jag använder iallfall en 3 in 1 rengöring med peeling som verkligen är hur bra som helst. Huden käns alltid mjuk och len och inte det minsta torr eller fet. Och det är inte värsta sattsiga rengöringen som är skitdyr heller utan den är typ från ICA haha helt sjukt:)

2009-01-06 | 02:19:00

Måndag

Min måndag började med att jag skulle vara tränare för alla fortsättningsåkare. Var heelt opepp eftersom mina skridskor var nyslipade och jag verkligen hatar att åka på nyslipat. Iallfall så körde jag slut på småbarnen riktigt ordentligt. Det behövde dom!
Efter fortsättningsåkarnas träning var jag bara hemma och tog det lungt och väntade på att min egen träning skulle börja. Hade dragit av skenorna lite på sargen så jag visste att det skulle bli mkt lättare att åka. Och jag va jävligt taggad eftersom både Hanna och Malin skulle på träningen!

Väl framme i ishallen träffa jag Hanna och vi flummade runt somvanligt, sen kom sundman och självklart så hade hon inte med sina skridskor så vi sprang, notera SPRANG till C-hallen i kylan med typ inga kläder för att hämta hennes skridskor. Självklart var dom inte där, så vi SPRANG till B-hallen för att hämta dom. Så nu har jag skitont i halsen bara för jag sprang om kring ute.

Träningen gick okej det va nån special jullovsträning. Jag hoppade dubbel flipp och massa kombinationer med den och det gick dunder. Sen gjorde jag dubbel salchow och efter det gjorde jag åtta st dubbel salchow med oiler emellan på rad sen var jag lite yr. Sen gjorde jag innerskärrsaxel och efter det var det dags för himmelspiruett. Jag och hanna gjorde även lite Russian split :D

Imorgon ska jag äntligen fixa mina naglar. Eller ja fixa och fixa ska prova att göra nagelförstärkning för det är så irriternade på träningen att helatiden behöva tänka på naglarna så fort jag ramlar. Jag hoppas verkligen att dom inte gör så att dom ser helt tjocka och fake ut. Jag vill ju bara göra dom lite hårdare och jag har verkligen ingen aning om hur det kommer gå till så det får jag se imorn. Har tid på en salong som ligger i samma hus som jag bor, jävligt praktiskt. Och jag dör om dom blir fula och tjocka haha. 
Jag ska lägga upp en bild imorn så fort jag kan på hur mina naglar blev efter nagelförstärkningen!..

2009-01-05 | 02:40:49

Söndag

Blev en slapp söndag idag. Min kusin fyllde år så vi skulle till örsundbro, Vi skulle hämta min mormor kl 1 så jag gick upp vid 12 och var skittrött. Hade ingen aning om vad jag skulle ha på mig så jag tog faktiskt en klänning ifrån förra vintern som jag helt glömt bort. Det satt iaf okej :) 
När jag fixat mig klart åkte vi iväg till örsundsbro och jag sov hela vägen i bilen som vanligt haha.
Det var trevligt hos Linda och jag käkade massa fika och tårta haha. Jag upptäckte också att jag typ fått en blodblåsa på örat vid mitt örhänge som gjorde skit ont. Så jag va tvungen att göra hål på den. EUW Sen fattar jag inte heller varför min mobil alltid fotar med så stark blixt på nära håll. Bilderna blir ju skitfula. Och slår ja av blixten blir dom typ svarta.
Efter att vi varit hos Linda så åkte vi till ikea. Vi sprang omkring där ganska länge men till sist hittade vi det vi skulle. Mamma och pappa köpte lite kartonger och sånt där tråkigt shit. Och jag köpte 4 nya glashyllor till mitt sko-skåp. 
Så det blir nog nice hoppas jag. För mina skor får inte plats i hallen:S Här e några av dom som ja tänkte ställa dom i skåpet. Nu saknas bara att dom jävla hyllorna ska  på plats.

CATEGORY: 06. My life
2009-01-04 | 02:33:02

Bowling m. Simon & Mange:)

På kvällen var det bowling som gällde så jag fick sjuds till fyrishov utav pappa och där väntade Simon, Mange och deras kompis. 
Jag var såhär pepp på att bowla :D
Allt kändes knäppt för jag har aldrig bowlat tidigare i hela mitt liv. Har alltid undvikit det eftersom att jag har varit ganska säker på att bowling inte är bra för naglarna. Men vafan någon gång måste ju vara den första!

Iallafall, det första problemet var att hitta nåra schyssta bowling skor. Vilket var svårt. Alla var skitfula och helt trasiga. Men till sist hitta jag ett par 34or så det var ju skönt.

Sen när det kom till själva bowlingen så var jag skitdålig. Alla klot var ju så tunga. Men lyckligtvis så var dom rosa faktiskt lättast så dom körde jag på! 

Jag var jättedålig och det blev inte bättre av att jag knappt kunde hålla, eller släppa kloten för naglarna. Men jag kämpade ;) första omgången eller vad det heter totalSÖG jag. Inte kul haha Alla hade typ dubbelt så mycket poäng som jag. Inte roligt. 
Andra gången fick jag faktiskt strike, eller vad det heter 3 gånger. Happy face . Och jag vann faktiskt den omgången. Men ja hade ju spelat så sjukt dåligt innan så jag låg sist iaf. 

Men kul var det och simon hade en grym teknik haha:D

Bowlingen stängde kl 10 så vi kan köra en timme, efter det typ sprang vi till bussen och väl framme i stan var det självklart 20 min kvar tills deras buss gick. Så vi gick hem till mig en stund.

När dom gått så var jag bara tvungen att visa upp mina snygga bowling-skillz :D dom här två teknikerna körde jag haha

CATEGORY: 06. My life
2009-01-04 | 01:44:20

Jag är stekare

Idag har jag inte gjort så mkt, har haft ont i magen och i huvudet. Skulle på min nya salongs inflyttningsfest men jag orkade inte. Så jag var hemma istället. Var faktiskt skitduktig och lagade mat. JA det är sant. Alexandra Johansson lagade mat och det var inte pan pizza. Iofs så hjälpte pappa mig men ändå. JAG ÄR SÅ HÄÄÄR NÖJD med mig själv:)

Jag började med att fundera en stund på hur man fick igång spisen. Knäppt att man ska trycka direkt på plattan utan att någon knapp står upp.
Sen letade jag upp min kompis. Eller egentligen mammas kompis Jamie Oliver. Så nu var det jag och Jamie och inte mamma och Jamie som skulle fixa käk.
Det tog en jävla tid och det var skittråkigt men voilà här är resultatet ;D

2009-01-03 | 02:07:49

Fredag

Jag har varit vädligt lat, men när det är så här kallt känns det så segt att ta sig ut.
Jag skulle ner till darkwell och visa upp mina microdermals och dom stängde kl 6 så jag var tvungen att ta cykeln för att hinna i tid och jag måste bara säga att hag HATAR vårat trånga fula cykelgarage det är helt omöjligt att röra sig där inne.
Det tog typ 10 min bara att få ut cykeln :S Vill bara spränga skiten

Efter det så cyklade jag iaf till darkwell och snackade med någon kille där och min ena microderal såg bra ut, och den andra var fortfarande svullen men han trodde inte det va någon fara så jag skulle komma tillbaka den 8:e och visa upp den igen.

Sen gick jag h&m och köpte lite underkläder & sen till boomerangaffären och köpte 2 st halsdukar.
Köpte även med mig kebab från kebab house på vägen hem. MUMS :D
och jag vet att jag typ har Uppsalas snyggaste frisyr :D

CATEGORY: 06. My life
2009-01-03 | 00:32:05

Jag ska färga håret brunt:D

Jag längtar verkligen tills onsdag då ska jag färga mitt hår brunt. Hatar det verkligen just nu. Det är kort, självlockigt och på bilden ser det desutom grått ut haha.


CATEGORY: 06. My life
2009-01-02 | 15:20:52

Fredag

Jaha idag har jag varit helt seeg hela dagen. Har bara legat och kollat på depserate housewives. Jag har även fixat en tid där jag praktiserar fast inte för att jobba, utan jag ska färga mitt hår brunt. Och Muriell ska göra det och hon är skitduktig så jag är säker på att det kommer bli bra.

Senare idag ska jag nog försöka ta mig ner till darkwell, måste visa upp mina microdermas. Borde gjort det för länge sen men dom har ju haft julstängt. Desutom så har jag nog äntligen blivit av med min infektion så förhoppningsvis kan jag byta från dom här fula läkgrejerna till nåt mycket finare snart, om typ 1-2 veckor :D

Har fått mycket frågon om fler bilder så här kommer några från idag:)

..och JA det är mina naglar, inte lösnaglar, så nu besparade jag dig den frågan :)

CATEGORY: 06. My life
2009-01-02 | 14:35:09

Jag orkar inte

Fattar inte varför jag bara inte orkar ta tag i saker och ting, jag är så jävla lat haha:( Här är allt jag måste göra.
Den sita  grejen på listen kommer nog vara på livstid. Tyvärr en gång tjockis alltid tjockis :)

CATEGORY: 06. My life
2009-01-02 | 02:39:15

Min nya design

Min nya design e klar :) vad tycker ni?

CATEGORY: 06. My life
2009-01-02 | 02:24:32

Torsdag, bio

Vaknade vid 11 av att Hanna väckte mig, vi båda var grymt slitna så vi chillade ett tag och sen gick Hanna för att träffa mischan och jag fortsatte sova.  Under dagen har ja mest typ sovit och tagit de lungt.

Sen nu ikväll var jag på bio med Mange och Simon, vi såg på Yes man. Den var faktiskt ganska kul. Och jag dör av garv så fort jag tänker på när han tejpade sitt ansikte.  Desutom  så träffade jag sötalva på bion:)
När bion var slut var det skitkallt så vi höll på att frysa ihjäl och när simon skulle ta ut pengar så var det såklart fel på alla automater så de funkade inte ta ut pengar och allt blev sjukt jobbigt.

Sen gick vi till siviatorg där vi skulle spela biljard, men dom stängde tydligen 11 och det var precis vad klockan var men Simon gick in och snacka med den där gubben så han hade öppet en timme extra :D

Jag och Mange körde lag och jag var skitdålig haha. Det var pinsamt.

Vi avslutade kvällen med att dra till Max och käka, där träffade jag Calle från min gamla klass och Magnus, som självklart mobbade mig för konståkningen. När vi käkat gick simon och mange med mig till stationen och jag gick hem.

CATEGORY: 06. My life
2009-01-01 | 20:04:29

Jag vann miss-webbtävlingen


Det här var alltså bilden jag hade på tävlingen, gammal jag vet men man kunde bara ladda upp bilder i det formatet. Men är iallafall jätteglad för att jag vann :)

CATEGORY: 06. My life
2009-01-01 | 19:07:59

NYÅÅÅÅÅR

Min nyårsafton började med att gå upp tidigt. För Robin skulle åka till Norge.

Runt halv 10 kom Johanna och jag satte i hårförlägning på henne. Hon hade köpt 60 cm och det blev grymt långt. Men det passade henne.

Efter det fixade jag klart mina naglar och sen vilade jag lite. Sen var det dags att fixa sig.

Runt 7 träffade jag Hanna och Mischan på stationen och vi tog bussen till Simon där det var förfest. Vi mötte även upp Malin som hade åkt bil dit.
Det var skön stämmning hos Simon och vi kom även fram till att jag suger på guitar hero. :( Men sen fick jag en cheesburgare av Jesper och då blev jag glad igen.
Halv 12 tog vi taxi till stan och vid 12 var vi i slottsbacken för att kolla fyrverkerierna.

Och efter det var det obigatorisk tjockismat på MAX :) Så vi värmde oss där en stund.

Sen träffade jag Jens och det var efterfest i Kvarngärdet och morgonen slutade med att hanna sov hos mig :)

MER BILDER KMR SEN, DET HÄR VAR BARA LITE RANDOM FRÅN MIN MOBIL:)

CATEGORY: 06. My life
2009-01-01 | 18:25:36

Tisdag, Shopping, fix & Robin

Efter jag tränat hämtade mamma mig och Robin och vi åkte till Cc-hair and beauty för att hämta min frisörstol som jag fått. Den är inte värsta snygg, men mamma och jag ska klä om den med ett rosa tyg så snart kommer den vara snyggast :D

Efter det körde vi hem Robin & jag åkte hem för att nästan direkt ta bussen till stenhagen. Skulle fixa lite saker men det blev inte riktigt som jag hade tänkt. Men det löste sig. Sen tog jag bussen tillbaka ner på stan och sprang även förbi kicks och köpte nya nagelmallar och två läppglans.
Efter det gick jag hem och fixade naglarna. Blev fransk manikyr som vanligt:) Sen hade jag ganska tråkigt. Väntade på att robin skulle komma tillbaka. För det var sista gången vi skulle ses på jättelänge för han ska åka tillbaka till Norge i typ 3 veckor för att fixa något med hans fotboll. Sen ska han iallafall börja spela i AIK så nu måste jag nog bättre på mina fotbollskunskaper:

Runt klockan sex kom Robin änltligen hit igen och vi tog det lungt och kollade på tv bara. Sen hade jag träning igen. Hoppades att hanna skulle komma, men icke:( och inte Malin A eller Malin S också, Jag blev ju heeelt mobbad. Iallfall Så körde mamma mig och Robin till ishallen.
 
Jag hoppades att vi skulle köra program men nä, istället blev det dubbel lutz. Det är ju också kul men ändå. Gjorde dubbel lutz, dubbel toelop, dubbel öggel och dubbel lutz, dubbel lutz och dubbel lutz oiler dubbel flipp. Fatta nice med dom kombintionerna i programmet. Antagligen lägger vi in någon av dom. Sen gjorde vi massa sittpiruetter och jag blev skityr.

Efter det chillade jag och Robin hemma hos mig framför tv:n med en massa glass. Och  Robin tjata heeela kvällen om att han är tjock. Så jag fick damp:P2009-01-01 | 17:15:13

Tisdag, egen träning

Robin sov hos mig och vi gick upp ganska tidigt för jag hade morgonträning. Självklart var det ingen där så robin och jag hade ishallen för oss själva haha. Jag körde ganska mkt program och det gick väll sådär haha.
Alla hoppen satt klockrent. Men inte i programmet.

2009-01-01 | 16:53:04

Måndag

Min måndag började med egen träning i C-hallen så jag passade på att köra program. Det var första gången jag åkte sen jag skadade mig så det kändes väldigt ovant. Och mina skridskor var sjukt oslipade måste verkligen fixa det nu.
Men iallafall när jag tränat klar så att jag skulle vara tränare för alla fortsättningsåkare. Alltså grupp A, B, C & D det gick bra och jag körde verkligen slut på tjejerna. Det behövde dom!

Efter det åkte jag hem och vilade lite hemma, och taggade om till den vanliga träningen på kvällen. Min första riktiga träning. Självklart så började jag med att hoppa dubbel axel. Det hoppet jag verkligen INTE ville göra, eftersom det var det hoppet jag skadade mig på. Min vanliga tur alltså. Jag stog ingen va för rädd för att hoppa så det funkade inte fast den var helt rak i luften och perfekt för att stå men nej självklart så vågade ja inte. Sen hoppade jag dubbel salchow och dubbel salchow dubbel öggel och dubbel slachow oiler dubbel flipp. Det gick fint. Fast jag kände mej lite ovan som sagt.

Efter det var det bara stretsching och sen hem och duscha. Sen kom Robin hem till mig :)

CATEGORY: 06. My life
2009-01-01 | 16:12:37

Söndag kväll

När jag kom hem så fixade jag mig lite fort och sen gick jag och träffade Robin & hans bror, vi skulle dra på en fest som Sagar fixat i Stenhagen. Men festen va sämst så vi drog därifrån ganska tididgt.

Istället åkte vi hem till Robin och kolla film istället. Asmys:)