2009-01-01 | 16:53:04

Måndag

Min måndag började med egen träning i C-hallen så jag passade på att köra program. Det var första gången jag åkte sen jag skadade mig så det kändes väldigt ovant. Och mina skridskor var sjukt oslipade måste verkligen fixa det nu.
Men iallafall när jag tränat klar så att jag skulle vara tränare för alla fortsättningsåkare. Alltså grupp A, B, C & D det gick bra och jag körde verkligen slut på tjejerna. Det behövde dom!

Efter det åkte jag hem och vilade lite hemma, och taggade om till den vanliga träningen på kvällen. Min första riktiga träning. Självklart så började jag med att hoppa dubbel axel. Det hoppet jag verkligen INTE ville göra, eftersom det var det hoppet jag skadade mig på. Min vanliga tur alltså. Jag stog ingen va för rädd för att hoppa så det funkade inte fast den var helt rak i luften och perfekt för att stå men nej självklart så vågade ja inte. Sen hoppade jag dubbel salchow och dubbel salchow dubbel öggel och dubbel slachow oiler dubbel flipp. Det gick fint. Fast jag kände mej lite ovan som sagt.

Efter det var det bara stretsching och sen hem och duscha. Sen kom Robin hem till mig :)

Kommentarer
Postat av: Alisa

du är en av de 6 nominerade som gick vidare och ja det kan vara folk utan bloggar också:) vi ska bara fixa en tabell där man kan rösta vi säger till dig när röstningen kan börja

2009-01-01 @ 17:02:19
URL: http://missalisa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:


       Namn:
        Kom ihåg mig?

       E-postadress: (publiceras ej)
       

       URL/Bloggadress:
      

        Kommentar:
       
       
Trackback