CATEGORY: 06. My life
2009-01-01 | 18:25:36

Tisdag, Shopping, fix & Robin

Efter jag tränat hämtade mamma mig och Robin och vi åkte till Cc-hair and beauty för att hämta min frisörstol som jag fått. Den är inte värsta snygg, men mamma och jag ska klä om den med ett rosa tyg så snart kommer den vara snyggast :D

Efter det körde vi hem Robin & jag åkte hem för att nästan direkt ta bussen till stenhagen. Skulle fixa lite saker men det blev inte riktigt som jag hade tänkt. Men det löste sig. Sen tog jag bussen tillbaka ner på stan och sprang även förbi kicks och köpte nya nagelmallar och två läppglans.
Efter det gick jag hem och fixade naglarna. Blev fransk manikyr som vanligt:) Sen hade jag ganska tråkigt. Väntade på att robin skulle komma tillbaka. För det var sista gången vi skulle ses på jättelänge för han ska åka tillbaka till Norge i typ 3 veckor för att fixa något med hans fotboll. Sen ska han iallafall börja spela i AIK så nu måste jag nog bättre på mina fotbollskunskaper:

Runt klockan sex kom Robin änltligen hit igen och vi tog det lungt och kollade på tv bara. Sen hade jag träning igen. Hoppades att hanna skulle komma, men icke:( och inte Malin A eller Malin S också, Jag blev ju heeelt mobbad. Iallfall Så körde mamma mig och Robin till ishallen.
 
Jag hoppades att vi skulle köra program men nä, istället blev det dubbel lutz. Det är ju också kul men ändå. Gjorde dubbel lutz, dubbel toelop, dubbel öggel och dubbel lutz, dubbel lutz och dubbel lutz oiler dubbel flipp. Fatta nice med dom kombintionerna i programmet. Antagligen lägger vi in någon av dom. Sen gjorde vi massa sittpiruetter och jag blev skityr.

Efter det chillade jag och Robin hemma hos mig framför tv:n med en massa glass. Och  Robin tjata heeela kvällen om att han är tjock. Så jag fick damp:PKommentarer
Postat av: Lina

Måste bara fråga :) använder du vanligt vitt lack när du gör fransk manikyr & hur många lager?Söt blogg förresten

2009-01-04 @ 23:00:12
URL: http://lslf.blogg.se/
Postat av: josefin

shit vilka fina bilder högst upp XD

gå in på min blogg och kolla vilken låt du tycker e bäsT !

kraam

2009-01-04 @ 23:10:23
URL: http://brelin.blogg.se/
Postat av: angelica

Du var ju inte lite vig (: Fin blogg!

2009-01-04 @ 23:16:25
URL: http://angeliqiua.blogg.se/

Kommentera inlägget här:


       Namn:
        Kom ihåg mig?

       E-postadress: (publiceras ej)
       

       URL/Bloggadress:
      

        Kommentar:
       
       
Trackback