CATEGORY: 06. My life
2009-01-02 | 02:24:32

Torsdag, bio

Vaknade vid 11 av att Hanna väckte mig, vi båda var grymt slitna så vi chillade ett tag och sen gick Hanna för att träffa mischan och jag fortsatte sova.  Under dagen har ja mest typ sovit och tagit de lungt.

Sen nu ikväll var jag på bio med Mange och Simon, vi såg på Yes man. Den var faktiskt ganska kul. Och jag dör av garv så fort jag tänker på när han tejpade sitt ansikte.  Desutom  så träffade jag sötalva på bion:)
När bion var slut var det skitkallt så vi höll på att frysa ihjäl och när simon skulle ta ut pengar så var det såklart fel på alla automater så de funkade inte ta ut pengar och allt blev sjukt jobbigt.

Sen gick vi till siviatorg där vi skulle spela biljard, men dom stängde tydligen 11 och det var precis vad klockan var men Simon gick in och snacka med den där gubben så han hade öppet en timme extra :D

Jag och Mange körde lag och jag var skitdålig haha. Det var pinsamt.

Vi avslutade kvällen med att dra till Max och käka, där träffade jag Calle från min gamla klass och Magnus, som självklart mobbade mig för konståkningen. När vi käkat gick simon och mange med mig till stationen och jag gick hem.

Kommentarer
Postat av: Anonym

och föresten, om man t.ex har en bild som man vill sätta däruppe som stor header högst upp på sin blog, hur gör man då? aso som du har gjort?

2009-01-02 @ 02:46:02
URL: http://cococitaah.blogg.se/
Postat av: linnea

vilken skola går du på och hur många poäng hade du för att komma in på frisör? :)Hur många besökare har du och hur många sidvisningar? :)

2009-01-11 @ 11:56:20
URL: http://bbbaby.blogg.se/

Kommentera inlägget här:


       Namn:
        Kom ihåg mig?

       E-postadress: (publiceras ej)
       

       URL/Bloggadress:
      

        Kommentar:
       
       
Trackback