2011-08-26 | 19:59:47

Tävling! Vinn din egen webbshop!

Ni vet ju att jag har en egen webbshop http://shopbyalexandra.se ifrån ehandelslösningar.se . Nu startar jag en tävling där ni kan vinna en egen webbshop! Vi kommer noga att läsa igenom alla tävlingsbidrag så tänk på att skriva en så bra motivering som möjligt!

REGLER:

  1. Skriv en kommentar att du är med, samt svara på dessa frågor:
    Vad vill du sälja för något?
    Hur hade du tänkt marknadsföra eller få andra att hitta till din webbshop?


FÖR ATT ÖKA DIN CHANS ATT VINNA:

  • Gilla mitt inlägg på bloglovin ( HÄR )
  • Blogga om min tävling och länkta till mig, allternativt länka min blogg på din facebook!


Kommentarer
Postat av: felicia

sv: okej vad bra :) men hur vet jag ifall jag vann? kram <3

2011-08-26 @ 20:08:38
URL: http://feliciadimitri.blogg.se/
Postat av: evelina fromell

jag har ett eget''märke'' eller vad man ska kalla det där jag gör smycken i lera och om jag vann skulle det verkligen hjälpa mitt ''märke'' att växa:D jag skulle nog marknadsföra det genom internet sen så skulle man ju kunna be våran tidning att göra en liten artikel och intervju med mig för att få lite publicitet! helst skulle jag vilja göra en reklamfilm men har inte dom pengarnaD:gillat på bloglovin:D

2011-08-26 @ 20:11:19
URL: http://evelinafromell.devote.se
Postat av: Kajsa Nihlen-SKÅNES STÖRSTA BLOGG!www.kajsanihlen.seHej :) Jag har en tävling där du kan vinna en GOODIEBAG från ELF smink:)

Det vore superkul om du var med, det är bara gå till inlägget här:)

2011-08-26 @ 20:17:58
URL: http://kajsanihlen.se
Postat av: josefinjeanette

Hej! Alexandra! jag är jätte gärna med och tävlar, om du minns det så diskuterade vi det här med att starta webbshop via mail, under den period jag hade en tävling för din shop!

Jag vill verkligen vinna, jag vill sälja hår produkter. Och bara sälja naturliga hår produkter till bra priser. Eftersom att jag går frisör programmet har jag tänkt att ha det sol slut projekt nu i 3an, då skall jag alltså tillverka dessa produkter och sälja för att sedan skänka till någon organisation, tex rädda barnen. Vilken organisation det blir kommer bestämmas av de som handlar mina produkter då man kommer att få kryssa i en önskan när man beställer produkterna, Sen så skänks pengarna till den organisation flest vill att det ska skänkas till!

Marknadsföring kommer att göras via planscher och broschyrer som delas ut, via mina kunder som jag tar när jag arbetar i skolan.

Förlåt om det är konstigt skrivet men jag är i extas, verkligen jätte glad att denna tävling är!

2011-08-26 @ 20:22:20
URL: http://reloadmee.blogg.se/
Postat av: Sofia - Vinn en ziperall på min blogg!

Jag är gärna med!

Nu i 2an så har vi teknik 2or på våran skola ett slags projektarbete där man ska göra en egen uppfinning. denna uppfinningen kommer vi sedan att skapa, vi kommer att göra undersökningar för vilken målgrupp den passar genom att fråga personer o olika åldrar, dela ut enkäter osv. Vi kommer även göra prisberäkningar på vad det kommer att kosta att tillverka vara i fråga samt göra en hel affärsrörelse runt den. När arbetet sedan är slut kommer vi ta våran uppfinning till olika teknikmässor där bästa uppfinning vinner pris. Då vi precis börjat med detta har vi ännu inte kommit på vad vi ska göra, men det kommer! Och att sedan ha en webshop där vi kan sälja varan vore ju super! Eftersom vi då redan fått ut den på marknaden med alla mässor vi kommer vara på

2011-08-26 @ 20:46:33
URL: http://smnmode.blogg.se/
Postat av: Bella

Hey :) Skulle du kunna gilla den här sidan på facebook? http://www.facebook.com/onedirectionmusic Vi svenska fans är med i en tävling att få hit bandet och vi måste få 700 svenska likes innan söndag :) Det skulle vara jätte snällt om du gillade den. Om du inte vill att deras inlägg ska komma upp på din facebbok kan du fixa det på inställningar :) Tack iförväg :) xxx

2011-08-26 @ 20:50:07
URL: http://minibella.blogg.se/
Postat av: ellen isaksson

omg, vet du hur lycklig jag blev när jag såg det här, jag lixom skrek ;oo

Men jaaa

Jag är med och tävlar för min mamma, hon har alltid velat ha en egen "affär" där hon kan sälja skönhets saker !

och ja ! jag vte inte vad det sissta är men , jag ill bara säga att jag är med.

Jag hoppa verkligen att jag vinner för då blir min mamma jätte glad :)

2011-08-26 @ 20:55:55
URL: http://wordsofellen.blogg.se/
Postat av: emmaa'

Jag är jätte gärna med och tävlar! :)

Svar till frågorna

1. Smycken

2. Jag tänker göra reklam för smyckena på olika bloggar och även på min egen blogg. Jag kommer också att lägga ut det på Facebook.

Jag har gillat inlägget på bloglovin och här är länken till min blogg där jag skrev om tävlingen: http://eendastemma.myshowroom.se/vinn-egen-webbshop/#comment

2011-08-26 @ 21:14:22
URL: http://eendastemma.myshowroom.se/
Postat av: Emilia lina och rebecca

Hej hej Alexandra! Vi är såklart med! Det skulle vara jätte kul om vi vann :) vi har stor passion för mode och skulle därför vilja sälja kläder så det skulle vara awesome att ha en webbshop gemensamt då eftersom att vi är tre bästa vänner! Men vi hade väl tänkt att göra reklam för webbshopen på våran blogg och på andra bloggar, lappar och Facebook ! Vi har gjort alla grejer som man skulle göra på bloglovin och Facebook för att få en liten större chans att vinna! Vi hoppas verkligen på att få vinna som alla andra haha! Men ha det bra , puss Sebbss <3

2011-08-26 @ 21:56:29
URL: http://sebbss.blogg.se/
Postat av: olivia

Jag är med! :)fråga1: Om jag öppnar en webbshopp så ska jag sälja min egna pärlplattor och göra alla helt själv och osv.

Fråga2: Skulle fårga folk om dom kan ha utlottningar på sina bloggar om att vinna ett smycke från min webbshopp och att dom får ett eget! ;)

2011-08-26 @ 21:56:42
URL: http://denendaolivias.blogg.se/
Postat av: Maryam

1. Min dröm är att i någon gång få ha en egen webbshop där jag säljer unika och speciella kläder, smycken och skor. Jag vill ha en webbshop som representerar mig och inte är det minsta lik någon annan webbshop. Jag tycker att det finns allt för lite unika webbshopar som verkligen kör sitt eget race. Vad jag är 100 % säker på är att jag skulle sätta hela min själ i min webbshop och gjort allt som krävs för att få den så framgångsrik som möjligt. Mode är något jag älskat sedan jag var liten och jag har alltid vetat att jag i framtiden vill jobba inom branschen och detta är en perfekt start!2. Detta kanske låter löjligt men jag har faktiskt tänkt på hur jag i framtiden skulle marknadsföra min framtida webbshop om jag någonsin skulle skaffa en. Något som jag absolut skulle göra är att skicka produkter till utvalda bloggare som jag tycker representerar det jag står för (inklusive dig såklart). Man kan även mejla företag för att berätta om sin webbshop och samtidigt göra lite reklam för den. Om jag hade en webbshop skulle jag skaffat en blogg som självklart handlar om själva webbshopen. Där skulle man kunna lägga ut nyheter från webbshopen, bilder på folk som har på sig något från sin webbshop och anordna tävlingar där man har chansen att vinna något ifrån sin webbshop. Man kan även mejla sin lokaltidning och se ifall de möjligtvis vill skriva en liten artikel om din webbshop för att fler ska besöka den. Skulle kunna skriva en hel lista om vad jag har för idéer och planer på hur man kan marknadsföra sin webbshop, men förhoppningsvis har du förstått hur min webbshop skulle se ut och hur mycket det skulle betyda för mig om jag vann denna tävling.

Om jag vann skulle jag bokstavligen bli överlycklig. Inte bara för att jag vunnit en tävling, utan för att jag fått chansen att faktiskt uppfylla min dröm. Det skulle betyda otroligt mycket för mig.Har även gillat inlägget på Bloglovin' och länkat till din blogg på min Facebook sida.Tack för en grym och inspirerande blogg!

2011-08-26 @ 22:25:56
Postat av: Zeinab

jag är med. jag skulle vilja vinna för att starta en smyckes/kläder webbshop. jag skulle kunna skriva reklam i många bloggar så då får jag in massor med läsare.

2011-08-26 @ 22:54:52
URL: http://zeinab.myshowroom.se
Postat av: jenita

Hej Alexandra. Jag skulle vilja göra ett eget märke, går mode/design i skolan så jag är väldigt intresserad av att göra kläder. Jag vet vad märket ska heta, hur kläderna ska se ut. Och jag designar dem själv. Jag kommer skriva om det på min blogg, facebook och hoppas att andra bloggare/folk tycker om hemsidan så att dem skickar vidare den. Hoppas du gillar min idé, kram J.

2011-08-26 @ 22:58:51
URL: http://jenitaz.blogg.se/
Postat av: Denice Eriksson

Hej! Jag heter Denice Eriksson kommer från stockholm och bor nu upp i den mindre staden Östersund! Det här är en riktigt sjukt bra tävling och väldig chans att få ha något eget som är ditt eget jag bara drömmer om hur roligt det skulle vara att få ha en egen webshop sälja fina saker och få göra andra personer nöjda vid köp! En helt vanlig tjej med något litet extra! :D Gillat på bloglovin och bloggat om denna riktigt grymma tävling!Jag skulle vilja sälja saker som fina moderna och populära smycken och accessoarer! Och kanske även kläder! Jag skulle sprida min webshop via min blogg och fråga folk om dom vill ha tävlingar via min webshop! :)http://deenicee.blogg.se/2011/august/tavla-hos-vadfanskajaghetase.htmlKramar Denice Eriksson

2011-08-26 @ 23:54:23
URL: http://deenicee.blogg.se/
Postat av: JonaZ

hej det kanske är fel ställe

att fråga om i det här inläggetär det mycket jobb att ha en egen webshop ?

måste man själv skicka ut alla varor med posten ?

2011-08-27 @ 04:08:51
URL: http://toppenfem.blogg.se/
Postat av: matilda :)

Vad vill du sälja för något?

- Egna hemgjorda smycken & kanske även lite kläder.

Hur hade du tänkt marknadsföra eller få andra att hitta till din webbshop?

- Fråga andra om de kan göra reklam på sina bloggar, genom att få ett gratis smycke :)

-------------

Jag vill visa andra att man kan göra smycken lätt & det är inte så komplicerat. Bara man försöker. Med egna smycken & andra.Dock kanske jag är för ung för att driva min egen webbshop?--------------------------------------------------------------------------------

*ska gilla på bloglovin'*

2011-08-27 @ 08:51:52
URL: http://matildaaw.blogg.se/
Postat av: Carro

Hej! Jag skulle sälja smycken, jag gör själv smycken som jag reda säljer på min blogg, jag kallar mitt märke för Carolina97 (precis som bloggen). Jag skulle även vilja sälja kläder, mobilskal mm. Allt jag säljer hör till min stil, så jag lägger alltid in lite av min stil i varje sak. Köper jag hem saker som ska säljas så väljer jag saker som jag tycker om och som passar till min stil. Skulle även vilja göra egna kläder till mitt märke.

Hur jag skulle marknadsföra? Jag skulle först och främst ha 'reklam' på min blogg, sedan skulle jag fixa 'reklam' på andra bloggar, så att shopen kommer 'ut' mer. Skulle även tävla ut lite saker på min blogg från shopen, så är det fler som kollar in den, även skulle jag be större bloggar att tävla ut saker från min shop.

Kram Carro (har gillat på bloglovin och bloggat om tävlingen)

2011-08-27 @ 10:06:14
URL: http://carolina97.bloggplatsen.se/
Postat av: ida

Heej :) jag vill jätte gärna vara med :)

Det jag skulle vilja sälja är smycken, älskar smycken och kollar alltid runt på olika sidor :) Jag skulle även vilja sälja olika saker med foton på som jag själv har tagit :) det skulle kunna vara, koppar, tavlor, tallriksunderlägg och lite annat :)

Om jag vinner skulle jag göra reklam på Facebook, försöka hamna på Blogg.se framsida och Berätta för alla jag känner att jag har en webbshop :)

2011-08-27 @ 12:39:20
URL: http://idaskarlsson.blogg.se/
Postat av: Hanna

1: Jag skulle nog sälja smycken och kläder jag själv har designat. Jag älskar att designa och skulle vara a dream come true

2.Jag skulle marknadsföra genom tidning, skiva på min blogg, marknads föra genom radio( jag har ju kontakter) marknads föra henom att sätta upp massa lappar på stan osv.Jag har gillat på bloglovin

2011-08-27 @ 14:00:57
URL: http://thecozy.blogg.se/
Postat av: ANNAS TÄVLINGSTIPSARBLOGG

Jag har tipsat härhttp://molnboanna.blogg.se/2011/august/vinn-webshop-avslutas.html

2011-08-27 @ 22:42:42
URL: http://molnboanna.blogg.se/
Postat av: ANGELICA.BLOGG.SE ♥

Jag har redan en webshop (AngelicaShop.se):D

2011-08-28 @ 00:55:54
URL: http://angelica.blogg.se/
Postat av: Felicia Ohlausson

1.jag skulle nog göra en webbshop full men hemmagjorda smycken, designer till bloggar/sidor, arrangemang och mycket mer! :)

2. Jag skulle marknadsföra via annonser, bloggar, flygblad m.m :)

2011-08-28 @ 12:34:08
URL: http://fotokobran.blogg.se/
Postat av: Alex

Jag har tänkt på att starta ett eget klädmärke med kläder för spelintresserade, det finns inte så mycket av det på marknaden. Det vore en dröm för mig.Jag skulle marknadsföra det via facebook, spelsiter, xbox live, bloggar osv. Jag går företagsekonomi och har vänner som går pr osv så jag tror jag skulle ha en bra chans att marknadsföra det och planera utgifter och inkomster. Hoppas jag vinner, tack på förhand :)

2011-08-28 @ 13:44:17
Postat av: Denice

Hej Alexandra!

Jag är med och tävlar! :).

Du/ ni kanske undrar varför jag vill ha en webbshop ?!, det är föratt: Ända sen jag var liten typ 3 år har jag drömt om att sälja saker på nätet eller internet.Nu om jag vinner går den iuppfyllelse, jag kommer sälja så mycket jag kan på min webbshop, eftersom jag är ett barn under 13 så passar jag på att sälja barn, alla dem andra säljer ju bara till vuxna/tonåringar. Jag vet inte om man får göra det här som barn, men det skulle vara jätteroligt både för mig och säkert för andra barn!

Nu till svar på frågorna! :)

1.Vad vill du sälja för något?

Svar: Jag vill sälja kläder för både olika stilar, men inte bara kläder ska jag sälja, smycken osv, men min webbshop kommer bara vara för tjejer!2.Hur hade du tänkt marknadsföra eller få andra att hitta till din webbshop?

Svar: Jag tänkte sprida min webbshop, igenom min facebook, bilddagboken och msn osv..sen kommer jag skicka till mina kompisar via mms och sms osv...ja jag skulle offra allt (nästan) för att få några läsare på min webbshop och köpa, sen får dem sprida den om dem tycker den e bra, men jag ska sprida den så mycket som möjligt!Hoppas du/ni tyckte jag värkade intressant och bra,

Skulle vara jätte roligt att vinna! :), + när ropas vinnaren upp?!*

Hejdå, men kramar och hopp, Denice

2011-08-28 @ 15:12:26
URL: http://denicemadeleine.devote.se
Postat av: Dilin

Jag är jätte gärna med!

När jag och min tvillingsyster Diman var yngre brukade vi alltid göra smycken och sånt. Vi ville starta en webbshop tillsammans , en som hette "twin shop" eller nått liknande :D . Än idag tycker vi att det skulle vara kul, särskilt då vi fortfarande gör olika smycken. Förra gången gjorde vi t.ex en örhänge av pärlplattor! :D . Vi skulle vilja sälja smycken som passar alla!och jag är säker på att vi skulle lyckats så om vi vann den tävlingen skulle vi bli jätte glada! Det skulle vara en bra början! :)har länkat:

http://dilinns.blogspot.com/2011/08/tavling-hos-alexandra.htmloch gillat på Facebook, heter : Dilin DilirHa det jätte bra! :)

2011-08-28 @ 15:51:08
URL: http://dilinns.blogspot.com
Postat av: Dilin

Glömde skriva:

Vad vill du sälja för något?

Vi skulle vilja sälja smycken som passar alla! Lite annorlunda, såna som man inte kan köpa i affärer men fina :) .Hur hade du tänkt marknadsföra eller få andra att hitta till din webbshop?

Genom facebook och bloggen. Tror inte att det skulle vara svårt då vi är två personer :D .

2011-08-28 @ 15:54:16
URL: http://dilinns.blogspot.com
Postat av: Diman Dilir

Hejsan alexandra!:)

Jag vill vinna föratt jag och min tvillingsyster alltid velat ha en webbshop tillsammans,jag ror att den hade kunnat bli ganska stor. Vi skulle sälja smycken som passar alla, handgjorda smycken. Som tex coola pärlplatt örhänge,eller varför inte fjäder earcuff? Vi skulle skriva om den på bloggen, även ha smarbete med bloggar för att få den att bli "stor" . :)Håller tummarna!kram<3

2011-08-28 @ 19:28:31
URL: http://diimans.blogspot.com
Postat av: Malin Olsson

Jag är med!1. Jag har ju redan en webbshop men är mycket missnöjd med det nuvarande webbhotellet jag har... Så jag tänker (fortsätta) sälja presentartiklar med inriktning mot återvunnet, miljövänligt och rättvist. Som t ex fyll-i-böcker, väskor (kylväskor, mobilväskor, sportväskor mm), smycken, tankekort, klockor och andra roliga och smarta saker! En presentbutik på nätet helt enkelt, som erbjuder presenter till alla och snabba leveranser. En personlig butik där man ska känna sig som "hemma".2. Jag kommer att marknadsföra mig lokalt till att börja med, i tidningar, annonser, dela ut broscyrer och visitkort. Och såklart även på facebook, bloggen och sponsra bloggare (dig bland annat som jag gjort :D ) som man vill förknippas med. Dessutom drar tävlingar och utlottningar mycket trafik så det kommer jag fortsätta satsa på. Sedan kommer jag satsa mer på marknadsföring nationellt i veckotidningar, dagstidningar, radio och kanske TV om man får drömma, och det ska man ju! Sedan också med hjälp av Google och andra sökmotorer, det är en viktig besökarkälla. Vi har tidigare använt oss av Google AdWords vilekt har visat sig vara bra så det kommer jag också fortsätta med!Har gillat inlägget på bloglovin'! :) <3 Kul med en sån här tävling!

Kramar!

2011-08-28 @ 21:27:07
URL: http://Webpresent.se/
Postat av: Caroline

Heej :)Jag är en riktig fotomänniska Jag fotar massor på min fritd. Jag fotar mest naturen, blommor och djur mm. Foto har jag mest som en hobby och jag är inte den bästa men jag lär mej :) Jag går mediaprogrammet på gymnasiet och där får vi lära oss mer.

Ja, om jag vann en webshop skulle jag vilja sälja mina foton, och med fotorna skulle man kunna göra olika saker som tex: tavlor, grytunderlägg smycken mm. Skulle bli jätteglad om jag vann :D

2011-08-31 @ 19:24:47
URL: http://smyckesalningen.logg.se
Postat av: Bitte Kråkbo

Jag har länge länge drömt om att ha en egen webbshop då jag ett tag gått arbetslös och bor i en liten liten håla.

Är jättesugen på att starta och insett sen länge att marknaden finns på internet och i bloggvärlden.Men har inte råd att starta då bara en hemsida med shop är svindyrt.

Har ett tag vart inne på att sälja smycken,skor och väskor.

Och jag hade marknadsfört mig hos just bloggare och haft tävlingar där folk kan vinna produkter ifrån just min webshop.Detta är något jag verkligen brinner för och hade lagt ner hela min skäl i.

2011-09-01 @ 15:05:13
URL: http://www.lovemercury.se/
Postat av: Anonym

Gillar du min blogg? Lägg till mig på bloglovin sötnos (:

2011-09-01 @ 18:43:24
URL: http://sop
Postat av: Sophia

Hej Alexandra!!Jag skulle vilja ha en egen webbshop! Jag och min pappa har pratat om det men min pappa är jätte jobbig, så han bara blablabla och typ då säger ska den heta typ k-bry.se bara för att jag sa det en gång och jag blir galen, min mamma är jätte ointeserad av teknik och datorer så det är ingen ide. Jag kan ju inte bara göra en egen för jag är ju lite liten för det (11,5 år) men om jag vann så skulle det lösa sig!! Då skulle de inte kunna komma med några dumma idér om några konstiga namn. Pappa skulle tycka det va jätte kul (bara vi slapp tjafsa om det). Det skulle vara jättekul om jag van och jag skulle bli jätte glad!!Kram Sophia

2011-09-01 @ 18:53:56
URL: http://sophiabloggen.devote.se
Postat av: Elina Eriksson

Hej där!

Jag heter Elina, jag är 16 år och älskar verkligen att fotografera och sedan framkalla kort och tavlor osv. Om kvällarna sitter jag och fyller böcker / bloggen med citat. Det kanske är hyfsat uppenbart vad jag skulle vilja sälja. Jo, egna tavlor, citat osv. Jag skulle även kunna tänka mig att ha en kategori med med tröjor/ t-shirts med roliga/klockrena texter!Jag skulle marknadsföra mig genom att trycka visitkort, ha en facebook-länk. Blogga om det och även sätta om lappar om min webshop osv.MVH Elina. För mer information, maila.

Postat av: sanna

Hej Alexandra, är ju redan med i typ alla dina tävlingar! men nu är jag fast, jag gör också smycken på www.blingiton.blogg.se, och jag skulle verkligen behöva en hemsida, som inte blogg.se är inblandat i och jag är ju bara 15år och har inte råd för såna saker !!

2011-09-13 @ 20:20:53
URL: http://freakkshow.blogg.se/
Postat av: TuwwsJag är med!=)

Jag vill sälja mina handgjorda smycken, då jag hoppade av skolan för 2 år sen och inte lyckats fått nått jobb så måste jag få in lite pengar nu genom att sälja mina smycken etc då mitt material börjar ta slut.

Jag lever på 100kr /veckan som jag får av min mamma så ganska svårt att hålla min hobby levande.

Jag sysslar med att göra alla sorters smycken i alla sorters armband,halsband och örhängen.

Gör även töjningar och små bakelser etc i lera som är väldigt populärt.

Hade ett tag bilddagboken och de va väldigt många som gillade mina smycken, töjningar och även kläder jag sytt själv, men sedan blev den rapporterad och borttagen för för nån tjej blev arg och anmälde mig för försäljning. Och jag har själv inte råd med en egen hemsida men de skulle vara guld att få chansen att få en och tjäna mina EGNA pengar på saker jag själv gjort, vägrar få soc-bidrag och liknande också eftersom jag är så förbaskat stolt och jag har ju ändå tak över huvudet och mat.

Och i framtiden när jag har råd vill jag även börja tillverka mera kläder och sälja(tyg är fruktansvärt dyrt..speciellt med en budget på 400kr/månaden) och även börja med äkta silver då jag lärt mig att "fläta med ringar" i silver som också är väldigt populärt, men där igen är pengarna problemet.

Och det skulle även påverka min framtid mycket om jag vann och skulle kunna gå helt 100% in i det.

En annan av mina framtidsplaner är också att börja sälja målningar jag gör och väskor.2: Skulle börja med facebook,arrangera tävlingar,annonser och visitkort.

Sedan när man har råd kan man börja tänka mer framåt med tidningar osv.En mapp med några smycken jag gjort:

1: http://www.facebook.com/media/set/?set=a.1457608634461.2063949.1060727442&type=12: http://www.facebook.com/media/set/?set=a.1544748452902.2070150.1060727442&type=1Väldigt gamla smycken, dem flesta är halvklara: http://www.facebook.com/media/set/?set=a.1413094641639.2050180.1060727442&type=1Har även länkat din blogg:) Och förlåt för att de blev så långt..:)

2011-09-14 @ 01:35:59
Postat av: Anonym

Jag har två väldigt stora drömmar ! En av dom är att få starta eget. Jag har länge planerat hur jag ska göra. Jag skulle vilja starta en klädd/smycke webbshop där jag säljer special gjorda smycken och kläder. Ifall allt går bra för mitt företag så kommer jag efter ett tag att ge bort ca 10% av pengarna till behövande barn( 10% av varje sak jag säljer).

Jag gör detta från ett barn till ett annat barn!Jag skulle marknadsföra mitt företag genom Min blogg som jag ska starta tillsammans med företaget! Jag kommer även att ha tävlingar på min blogg och på andra bloggar där man kan vinna saker från företaget. Jag kommer även att göra så mycket reklam som det bara går. tex försöka få med information om företaget i en tidning.När jag har kommit lite längre fram så ska jag också skaffa visitkort och kanske skaffa egen tidning!Jag har nästan allt som behövs för att skaffa eget. En bra idé, en bra plan , hur jag ska böra mig åt! men det är en sak som fattas det är nu du kommer in i bilden jag behöver verkligen vinna för att jag behöver verkligen verkligen pengarna! För utan pengar kommer jag ingen vart! Det är väldigt svårt som fjortonåring att skaffa pengar för att starta ett företag!Jag vet att du kanske som många andra tänker att jag aldrig skulle kunna klara detta för jag är så ung ! Men tro mig , det finns inte en ända fjortonåring i världen som tror på sig själv som jag gör ! Jag vill verkligen bli framgångsrik! Det här är precis vad jag vill göra i framtiden ! Jag vet vad jag vill och jag vet att det kommer att bli tufft!

Jag kommer verkligen ge 110% och mer för att lyckas.

Jag har lärt mig en sak och det är att man alltid ska tro på sig själv för då lyckas man! Jag vet att folk kommer att tro att jag aldrig kommer att lyckas för folk försöker trycka ner andra för att själva känna sig bra , Men ingen kan göra de mot mig för jag vet att om jag vill och satsar allt då kan jag!Jag behöver verkligen din hjälp !-----------------------------------------------------------

Jag gillar din inlägg på blogglovin !

Jag har tagit bort både min blogg och min FB

2011-09-19 @ 20:14:22
Postat av: Manal

Glömde min Mejl och mitt namn :P

----------------------------------------------------------------Jag har två väldigt stora drömmar ! En av dom är att få starta eget. Jag har länge planerat hur jag ska göra. Jag skulle vilja starta en klädd/smycke webbshop där jag säljer special gjorda smycken och kläder. Ifall allt går bra för mitt företag så kommer jag efter ett tag att ge bort ca 10% av pengarna till behövande barn( 10% av varje sak jag säljer).

Jag gör detta från ett barn till ett annat barn!Jag skulle marknadsföra mitt företag genom Min blogg som jag ska starta tillsammans med företaget! Jag kommer även att ha tävlingar på min blogg och på andra bloggar där man kan vinna saker från företaget. Jag kommer även att göra så mycket reklam som det bara går. tex försöka få med information om företaget i en tidning.När jag har kommit lite längre fram så ska jag också skaffa visitkort och kanske skaffa egen tidning!Jag har nästan allt som behövs för att skaffa eget. En bra idé, en bra plan , hur jag ska böra mig åt! men det är en sak som fattas det är nu du kommer in i bilden jag behöver verkligen vinna för att jag behöver verkligen verkligen pengarna! För utan pengar kommer jag ingen vart! Det är väldigt svårt som fjortonåring att skaffa pengar för att starta ett företag!Jag vet att du kanske som många andra tänker att jag aldrig skulle kunna klara detta för jag är så ung ! Men tro mig , det finns inte en ända fjortonåring i världen som tror på sig själv som jag gör ! Jag vill verkligen bli framgångsrik! Det här är precis vad jag vill göra i framtiden ! Jag vet vad jag vill och jag vet att det kommer att bli tufft!

Jag kommer verkligen ge 110% och mer för att lyckas.

Jag har lärt mig en sak och det är att man alltid ska tro på sig själv för då lyckas man! Jag vet att folk kommer att tro att jag aldrig kommer att lyckas för folk försöker trycka ner andra för att själva känna sig bra , Men ingen kan göra de mot mig för jag vet att om jag vill och satsar allt då kan jag!Jag behöver verkligen din hjälp !2011-09-19 @ 20:15:23
Postat av: Manal

När ska du dra vinnaren ? :D

2011-09-30 @ 22:57:47

Kommentera inlägget här:


       Namn:
        Kom ihåg mig?

       E-postadress: (publiceras ej)
       

       URL/Bloggadress:
      

        Kommentar:
       
       
Trackback