2011-09-26 | 20:56:05

Jag svarar på era kärleksproblem ;)

Jag har fått mycket kommentarer ifrån er läsare där ni undrar om jag kan svara på frågor om typ killar, kärleksproblem och sånt ifall man gillar någon hur man ska göra osv osv.

Så nu får ni skriva in och fråga, ni behöver ju såklart inte lämna era bloggar eftersom det är ju ganska så personligt. Jag ska försöka svara så gott jag kan, är ju inget proffs men kan ju alltid ge min syn på saken ;)

Jag kommer skriva frågorna och svaren i ett inlägg lite senare!

Kommentarer
Postat av: Ida

Jag gillar en person jätte mycket och jag snackar med honom varje dag på skype och i skolan. Men jag ser att andra vänder blicken mot honom och ler osv.. Och jag vet inte hur jag ska komma honom närmare. Jag är rätt blyg av mig också. Men han har sagt att han gillar mig och så men om jag inte kommer närmare honom kanske han vänder sig mot någon annan. Och det vill jag verkligen inte för har verkligen verkligen gillat honom. Sedan första dagen i min nya skola.

2011-09-26 @ 21:07:33
URL: http://idagida.blogg.se/
Postat av: Anonym

Jag gillar en kille som är 9 år! Och jag är 14... Är det något fel på mig?? Alltså jag är ej kär, bara gillar hoonom..

2011-09-26 @ 21:11:34
Postat av: Anonym

När jag gillar en kille, så vågar jag inte prata med honom, asså jag är jääätteeee blyg, det är något fel på mig eller något :// iallafall, hur ska jag göra? jag kan inte prata med honom, eller le mot honom, eller något, det bara går inte :(

2011-09-26 @ 21:17:01
Postat av: Emma

gud vad fin du är! du passar jättebra i ditt nya hår :)

2011-09-26 @ 21:18:19
URL: http://whosthatchic.blogg.se/
Postat av: Anna

Jag har gillat en kille från mkt läänge! Jag kan liksom inte sluta tänka på honom.. Jag har sagt till honom att jag gillar honom men han gillade bara mig som en vän, men problemet är varför kan jag inte sluta tänka på honom.. Det är super jobbigt, vad ska jag göra??

2011-09-26 @ 21:20:47
Postat av: -jazmineencrantz ♥

Svar; Ja jag har gillat inlägget på bloglovin! :)

2011-09-26 @ 21:21:38
URL: http://jasmineencrantz.blogg.se/
Postat av: linnea

detta känns lite kbäppt.. menmen.

det är en kille, som jag tyckte om och han tyckte om mig. vi var typ ihop. sen typ "dumpade" han mig och jag försökte glömma honom helt. sen efter en vecka skrev han att han ville bli tillsammans med mig, och jag visste ju typ inte om han skulle dissa mig igen eller inte. så jag sa att vi fick träffas och prata egenom detta. och några dagar senare träffades vi på ett disco i karlhamn. och så sprang han runt och strulade med as många tjejer, och efter det smsade han med mig och skrev att allt var mitt fel?~~men han har jag glömt typ. men jag tror jag gillar min granne, men han och jag är jätte bra kompisar och vi kan umås och prata om allt. men jag är 13 och han oxå. vi går i samma klass och så, och jag vill ju inte typ förstöra våran vänskap genom att bli ihop. så vad ska jag göra? göra som hjärnan eller hjärtat tycker?

2011-09-26 @ 21:22:06
URL: http://linneagryler.blogg.se/
Postat av: Anonym :)

Hej !

Jag behöver råd & tips ...

Jag har ''precis'' gjort slut med min kille pga av att han skrivit ''söt <333 jag gillar dig <33 '' till min Bästa Vän !

Och det skrev han när vi va tsm. Han har sagt att jag betydde allt och att han bara älskade mig o ingen annan.

Blir verkligen arg när man säger något och inte menar det :(

Så min bästa vän sa att jag skulle göra slut för de är inget o ha sa hon ..

När jag hade kommit hem efter att ha gjort slut grät jag och när jag loggade in på facebook hade han tagit bort mig som vän ...

Sen för några dagar sedan hade han skickat en vänförfrågan till mig ...Tog han bort mig för att han saknade mig och ångrade sig vad han hade gjort ?Eller vad tror du ? ...Vad hade du gjort i en sånhär situation ? ..

Tack i förhand ! :D

Din blogg äger och ger inspiration ;)

2011-09-26 @ 21:23:19
Postat av: Anonym

Jag går i 8an nu, men när jag gick i 5an/6an var jag och en kille ihop ganska länge. Han var liksom jättesnäll och så. Nu, i 8an är han liksom taskig och har typ ingen respEkt... Varför är han så mot mig??

2011-09-26 @ 21:24:48
Postat av: H........

Jag gillar en kille, men jag vet inte hur jag ska flörta med han, vilka är dina 3 bästa tips?

2011-09-26 @ 21:26:08
Postat av: Shååååå

Shååååå, ja gillar en kille som går i min klass, han frisyr dödar mej såå jävla snyggt! fast ja gillar honom oxå, han är så sööt! han brukar kolla på mej här o där assså typ sådär bara, va tycker du jag ska göra? kolla på honom mer eller ska ka skicka en blick t honom me ögonen du vet man brukar blicka t varan, haha eller? :)

2011-09-26 @ 21:29:58
Postat av: Eira

Du är super snygg i mörkt hår, Det passar dig :)

2011-09-26 @ 21:30:00
URL: http://eirablomberg.blogg.se/
Postat av: Basira

Det är en kille jag träffat 2 gånger och jag är helt kär i honom, ska jag skita i att säga det till honom?

.. Kanske låter konstigt men sånt händer (:Gillar faktiskt din blogg mycket!

.. Du är söt! Din nya look passar dig jätte bra :D

Tycker inte att du ska sluta blogga! ^^

2011-09-26 @ 21:30:26
URL: http://skoposhasho.blogg.se/
Postat av: Shååååå

Shååååå, ja gillar en kille som går i min klass, han frisyr dödar mej såå jävla snyggt! fast ja gillar honom oxå, han är så sööt! han brukar kolla på mej här o där assså typ sådär bara, va tycker du jag ska göra? kolla på honom mer eller ska ka skicka en blick t honom me ögonen du vet man brukar blicka t varan, haha eller? :)

2011-09-26 @ 21:30:30
Postat av: Anoonym

Det är så att jag har gillat en kille jättelänge. Vi har snackat om det och bestämde oss att försöka det. Så vi har varit ihop nu snart i 8 månader. På sistånde bråkar vi bara jämt.. Sist handlade det om att festa.. Min mamma låter mig inte gå ut just nu för att min pappa inte är här, när han kommer tillbaka får han säga om de är okej eller inte. Jag berättade de iaf till min pojkvän och han bara: ja det är bra att hon inte låter dig gå på såna fester och sånt shit.. Men det roliga är att jag aaaldrig säger ngt till honom när han festar. Träffade honom precis så vi bråkade igen om den saken. Så sa han bara: ja okej du får göra vad du vill och jag vad jag vill, jag sa till honom då: vadå så du tror du kan gå och göra saker med tjejer medans jag sitter hemma och misstänker det hela tiden? Så sa han ja! Asså.. fattar inte vad jag ska göra, jag älskar honom verkligen men tydligen så gör han inte det, han sa ju tom att han kan göra olika saker med andra tjejer... Försöker han bestämma över mig elr vad? Vi e 16 år både och. Tacksam för svar..

2011-09-26 @ 21:31:44
Postat av: Olivia

Hur vet man när en kille gillar en på riktigt? Vilka är de tydligaste tecknen på att han är intreseerad av att vara mer än en vän?Kram!<3

2011-09-26 @ 21:32:35
URL: http://oliviana.bloggplatsen.se
Postat av: -jazmineencrantz ♥

Jag har lagt ut om din blogg och länkat tävlingsinlägget & allt annat på min blogg!

har lagt ut ett inlägg om det!

Så du vet :)

2011-09-26 @ 21:35:11
URL: http://jasmineencrantz.blogg.se/
Postat av: emelie westergård ;)

hihi, jag gillar din blogg och undrar om du gör länkbyten?(:

2011-09-26 @ 21:35:57
URL: http://emeliewestergard.blogg.se/
Postat av: Hue

Det är en kille som är busig och taskig mot andra tjejer men han är inte det mot mig. När han gör nått mot mig som han tror att jag inte vill så säger han förlåt medan att han gör samma sak mot andra tjejer så säger han inte det. Och ibland kollar han på mig men jag kanske inte märker det och undrar varför han kollar på mig. Om han gillar mig eller inte??

Vill veta!

Men ibland kollar jag lite på han också ^^

Vad ska jag göra?

Har du några tips på en sådan situation?

2011-09-26 @ 21:37:45
URL: http://huesblogg.blogg.se/
Postat av: Hej<33

Det är en kille som har 'små retat' (alltså bara på skoj osså) mig en stund förut, och nu så kollar han på mig ganska ofta när jag går förbi honom.. Jag tkr han är söt m.m. Men han brukar vara me en tjej väldigt ofta, men det känns som att han gillar mig.. Vad tror du? För han kollar på mig ganska mkt och så små retade han mig innan ju...

2011-09-26 @ 21:41:20
Postat av: Anonym

Jag går i 7:an och finner den här killen skit söt!

Han går i 8:an och jag har liksom skämt ut mig framför honom ett antal gånger.Men jag vet liksom inte vad jag ska göra..jag vill prata med honom men fatta och få värsta nobben? o.O

Min kompis har liksom skrikit ut att jag gillar honom och jag känner inte han så bra..nu tror han dessvärre att jag är typ knäpp.Jag säger inte att du vet exakt vad jag ska göra med ett tips? :)

Kram

2011-09-26 @ 21:41:46
Postat av: nelliebs

Hej kolla gärna in min blogg och säg vad du tycker om Ian Somerhalder du får snabba och bra svar!

2011-09-26 @ 21:43:24
URL: http://nelliebs.blogg.se/
Postat av: anonym

Okej, vet inte hur jag ska börja men. Jag var tsm med en kille i nästan fyra månader. Vi kallar honom (A) vårt förhållande var som en bergodalbana men vi älskade varandra. Efter dem fyra månaderna gjorde vi slut, bråkade massa osv. Jag blev tillsammans med hans bästa kompis vi kallar honom (F). Han började hata mig, jag vet jag gjorde fel. Men jag gjorde det för jag ville bara ha någon. JAg hatar mig själv för det. Nu är (F) min bästa killkompis. Men jag har alltid gillat mitt ex sen första gången jag såg honom för snart ett år sen. Men i somras var jag på ett läger med min bästa kompis, hon snackade ganska mycket i telefon och jag började ana att hon hade ngt med (A) att göra. Jag berättade då för henen face to face att jag fortfarande hade ås djupa känslor för (A) foortfarande, och jag sa att jag visste att hon och (A) hade ngt. Hon sa: haha nejdå aldrig att jag blir tsm med hoom han är bara min kompis. När jag kommer hem från lägret får jag ett mms på mobilen... En bild där min bästa kompis och (A) pussas.. jag blir tvär ledsen och bara ligger och gråter och skakar.. min kompis säger att hon gör vad hon vill osvosv det hade ju ändå gått ett år. Men nu snackar jag inte mer med henne.. jag vill inte prata med henne heller.. hon har förstört en del av mig . Nu vet jag inte vad jag ska göra för att glömma glömma henne och (A).. Hon går i min klass och jag träffar henne varje dag och (A) träffar jag alltid på fredagar då dem alltid kommer till fritidsgården. :(

2011-09-26 @ 21:44:56
Postat av: Carro

När tycker du att man ska ha sex med sin kille första gången? Har varit tsm med en kille i typ... 3 veckor snart och han vill verkligen ha sex. Ska jag låta honom vänta tills vi har varit tsm några månader som mina vänner sa?! Hjälp?! Kram Carro

2011-09-26 @ 21:48:08
URL: http://carolina97.bloggplatsen.se/
Postat av: Smilla

Jag gillar en kille som är ett år yngre än mig. Vi går på samma skola och jag kollar alltid på honom varje dag, och han kollar tillbaks på mig, jag ler när han kollar på mig och då ler han tillbaka. När han spelar fotboll och jag sitter på staketet och kollar på så tror jag att han försöker impa lite, haha. Kan det betyda att han gillar mig? Och jag vet inte hur jag ska kunna prata på honom...

2011-09-26 @ 21:51:57
Postat av: Anonyma Klara ;)

Det är en kille i min klass som jag värkligen gillar men vi pratar bara på lektionen och skratar ganska mycket då också ;) Men på rasten ser jag kanppt han och vågar knappast gå ditt och bah hej....

Men på lunchen så tittar han skita myket ått mitt håll och varje gång han går förbi eller något gör jag till mig så mycket så det ser lite miffo utt ;SSen så har han frågar på en av min bästis om hon vill bli ihop men det var ett tag och han har inte frågat på någon på länge och jag är väldigt blyg av mig :P Och om mina kompisar skulle fråga skulle dom bara göra det hur töntigt som hellst....Sen är det mitt ex är jag fortfarande små kär i eller ganska mycket faktiskt men jag har flyttat 3timmar ifrån han + att det var han som gjorde slut fast det var bara för att jag flyttade men jag saknar han skit mycket han var liksom en gnutta perfekt....Kram super anonyma Klara ;) ;)

2011-09-26 @ 21:55:00
Postat av: Anonym

Gillar du min blogg? Lägg till mig på bloglovin sötnos (:

2011-09-26 @ 21:59:35
URL: http://larians.blogg.se/
Postat av: Larian

JAG röstar varje dag!!!

2011-09-26 @ 22:00:06
URL: http://larians.blogg.se/
Postat av: Emma! <3

Hej Alexandra!!

En kille i min skola är jättesnäll och gullig!

Jag börjar att gilla honom "lite mer än vän" och jag vet inte om han gillar mig som mer än vän också, tror nästan det för att han kollar på mig hela tiden och en gång så kom han bakifrån och kramade mig, jag tror han tänkte "kyssa/pussa" mig men det kom en lärare så.. ja du förstår nog! så min fråga är:Ska jag fråga om han gillar mig? Jag vill inte gå för fort fram eller så. skulle betyda sjuuukt mycket om du svarade!! YOU ROCK GIRL!! Kramisar från lilla mig <3333

2011-09-26 @ 22:00:11
Postat av: Hemligt

Jag har aldrig haft en kille, det är ganska pinsamt att berätta det för mina vänner. Jag vet inte vad jag ska göra, Lite tips på hur man kan hitta den rätta killen?

2011-09-26 @ 22:05:08
Postat av: linnea

hej! om du skulle kunna hjälpa mej så skulle jag varit evigt tacksam av din hjälp. Jo de e såhär att mitt ex som jag hade innan vi va tsm nästan 1 år, saknar honom så oh skulle göra allt för att få tillbaka honom! Vi är vänner just nu, men imellan åt ber han mej dra åt helvete oh vill aldrig mer veta av mej, andra stunden säger att att han fortfarande älskar mej. Jag vet inte vad jag gör fel, eller vad jag ska göra för att få honom att förstå att de han gör är fel. Du kanske kan hjälpa mej med det? kram på dej!

2011-09-26 @ 22:18:05
URL: http://linnealundin.devote.se
Postat av: T

Hejsan! Jag är en tjej som är 13 år, och jag har gillat en kille i flera månader och vi brukar träffas ibland med kompisar. Och vi brukar prata med varandra i skype. Och idag berättade han i skype att han gillade mig mer än som vän och det känns bra, men ändå har han sagt andra saker som gör att det känns som att han bara är ute efter sex och sen kommer att lämna mig, jag känner mig lixom inte redo för det. Hur ska jag göra? För annars gillar jag honom väldigt mycket!

2011-09-26 @ 22:23:28
Postat av: m

Hej alexandra! älskar din blogg o du e så fin iaf.. en kille i skolan e såååå jävla fin har chattat med han en gång o så men vill liksom inte verka stalker så hu tycker du jag ska lära känna han, lite kefft om man ba går fram i skolan o ba "hej jag heter ...." amen du fattar :) kram <3

2011-09-26 @ 23:24:05
Postat av: Anonym

snällt att du svarar på folks problem :D

2011-09-26 @ 23:42:14
Postat av: Yooy

Jag känner mig alltid som en liten stalker på fb osså när jag gillar en kille... Hur ska jag göra för att inte 'stalka'?? Asså va cool??

2011-09-26 @ 23:42:23
Postat av: Ludvig Hesslow

Hej, jag har lite problem med min sexuella läggning. Jag vet att jag är gay, men alla mina vänner är typ gayhatare och skämtar jämt om bögar. Ska jag säga till dom att jag egentligen vill ha oändliga mängder kuk i röven. Eller ska jag leva under ständiga trakaserier?Snälla hjälp mig!Pussizar & Kjamizar

Ludvig.H

2011-09-26 @ 23:55:10
Postat av: Problembarn1 lol

Hallå där. När jag ska sluka min killes enorma dase så kommer han alltid i munnen på mig efter någon minut. Varför gör han aldrig det när han stoppar in den i muttan på mig? eller i pruppen? Förstår verkligen inte då han säger att han är så "tålig" Snälla hjälp mig då jag tror det är nå fel på han :S

2011-09-26 @ 23:55:23
Postat av: Ludvig Hesslow

Nä men vad i helvete försigår här.

2011-09-26 @ 23:57:50
Postat av: Barre

Hej Alexandra! Har nyss vågat erkänna för mig själv och andra att jag är homosexuell och dras mer till killar när de gäller den sexuella biten osv. Problemet jag har är att jag känner mig mobbad av mina kompisar och vet inte vad jag ska göra, dom tycker de är sjukt pinsamt när jag snackar om snopp i röven och sånt. Tack på förhand!

2011-09-26 @ 23:58:22
Postat av: MaryCaroline

Men åh, vilken rolig idé :) För länge sen hade jag faktiskt tänkt starta en blogg som tog upp relationer, sex och samlevnad, men det blev aldrig av...

2011-09-27 @ 01:49:03
URL: http://marycaroline.blogg.se/
Postat av: Anonym

hahahahahaha ! du svara på folks kärleks problem när du sj e sämst på de ^^ hahaha

2011-09-27 @ 10:29:18
Postat av: Anonym

Jag vill ha En kille nu,.. Det är ganska jobbigt att inte ha det typ.. Hur ska jag göra????

2011-09-27 @ 12:27:39
Postat av: Anonym

Jag strulade med en kille på en fest i helgen, och jag har tyckt om honom rätt länge, inte så här värsta stora känslorna, men jag har alltid känt något speciellt när han varit i närheten.. Iaf, vi strulade i helgen och nu fick jag reda på att han inte tycker om mig. Men jag tycker att han borde lära känna mig lite mer och se va som händer typ.. jag vet inte alls va jag ska göra. ska jag skriva något till honom ? vad isånnafall ? ;/

hjälp ?!

din blogg är verklgien underbar<3

2011-09-27 @ 13:08:15
Postat av: Anonym

Det var en kille som jag var ihop med i några månader och sedan så typ gjorde han slut med mig bara för att vi inte träffades så ofta. Vi gick i samma klass förut men sedan så splittrades vi och nu träffas vi bara på franskan. fast jag tycker det är jobbigt för det är massa andra tjejer som håller på och skall vara med han och så för att jag typ skall bli svartsjuk eller nåt och det är typ mina "bästa" vänner som gör det. såklart så blir ju jag svartsjuk men kanske inte visar det på samma sätt...Jag gillar han mycket, och klarar nästan inte av och prata med han längre efteråt.vad skall jag göra?

2011-09-27 @ 15:39:40
Postat av: V

Jag gillar en kille jätte mycket.Vi va tillsammans i ungefär 5 månader,för jag gjorde slut pga att han aldrig ville krama eller pussa mig.Nu är jag på G med en kille,han säger att han gillar mig jätte mycket,och att jag är skit söt.Visst han är snäll och så,men jag gillar fortfarande mitt ex,men jag vill ändå inte bli tillsammans med honom igen,för jag vet hur det kommer bli.Vad ska jag göra? :(

2011-09-27 @ 16:15:49
Postat av: Clara-11 år.

Jag var tillsammans med en kille som heter Jonte i nästan ett år han är ett år äldre. Men efter ett tag så gjorde jag slut och inte pgr av att jag inte gillar han längre utan för att den var en annan tjej som hållde på med hnm och många sa att dom "va på G". Och sen så messade vi lite. Han sa att han trodde att jag gjorde slut för att jag gillade Viktor. Men det gör jag INTE ! Och sen blev det så att jag sa att jag fortfarande gillar han. Och han sa att han gillar mig ff. Men nu så gillar jag inte han längre! Utan jag gillar en kille som heter Jacob i min paralell klass! Och nu "vaktar" Jonte mig och "går i mellan" och vi börjar prata med varandra. Det är så irreterande, för att jag kan ju inte direkt säga till Jonte att han ska sluta avbryta...

Vad ska jag göra och vad ska jag säga till Jonte och vad ska jag säga till Jacob? (Jacob är ju redan tsm med en tjej..)

2011-09-27 @ 16:22:12
Postat av: Sosso

Hej! Jag är kär i en kille i min klass men jag jag är inte så populär och lite tjock... Jag är typ också kär i en kille på min simning som är ett år äldrä och jätte bra, men jag känner inte honom så mycket men han är jätte rolig och alla gillar honom typ :) Snälla hur ska jag göra?Kram

2011-09-27 @ 17:41:12
Postat av: Anonym

Jag & min kille har haft lite problem nu, det beror dels på mig för att jag är så osäker på mig själv. Jag funderar på att dumpa honom för att jag själv inte ska bli sårad. Det är något som många killar har gjort: sårat mig? Men istället så sårar jag min kille och det är det värsta jag vet, jag vet inte vad jag ska göra och jag får skuldkänslor för att jag sårar honom eftersom han aldrig har gjort mig något, men det känns oxå som om det kommer ta slut snart.Vad ska jag göra?

2011-09-27 @ 19:13:13
Postat av: Amanda Felsing Immonen

Kolla min blogg!

http://amandafelsingimmonen.blogspot.com/

2011-09-27 @ 20:24:03
URL: http://amandafelsingimmonen.blogspot.com
Postat av: In looove(L)

Hejhej :)

En kille i min klass är jättesöt, jätteshysst och helt underbart rolig :D <3 Han, jag och min bästa kompis har hängt ihop jättelänge ,problemet är att han är superkär i min bästa kompis och bara tjatar om henne hela tiden även fast hon är upptagen. Det känns som han bara ignorerar mig totalt nu, vad ska jag göra?

har sagt att jag tycker det är jobbigt... :(

2011-09-27 @ 20:49:01
Postat av: V

För någon månad sen gjorde jag slut med min kille pga att han inte ville krama/pussa mig,för han e ganska blyg.Och nu är jag typ på G med en annan kille,han e skit snäll och skriver typ ohh,vad du e söt<3 osv.Men jag gillar fortfarande mitt ex,men jag vill ändå inte bli tilsammans med honom för han är för blyg.Hjälp,vad ska jag göra?

2011-09-27 @ 20:55:58
Postat av: Anonym

Hej..

Jag är super kär i en kille i min skola.. Vi har varit tsm några gånger men han har gjort slut av väldigt skumma anledningar

1. Han vill va singel på ett disco så att han kan strula me allt o alla typ..

2. Han skulle träffa en tjej.

3. Han vet inte?!

Men han säger att han fortfarande gillar mig.. Jag vill så gärna vara tsm me honom fast fortfarande inte.. för jag tycker inte att de är okej att han håller på och playar mig på de sättet. Vad tycker du att jag borde göra?

2011-09-27 @ 20:57:05
Postat av: jawna

Tips till ALLA tjejer som lämnat kommentarer här. Släpp allt skit som har med pojkvänner att göra och vänta några år. DÅ kommer ni förstå.

2011-09-28 @ 12:14:08
URL: http://jawnas.blogg.se/
Postat av: Robert Strid

Jag har problem med min läggning, vet inte riktigt om jag är sugen på killar eller pojkar.

2011-10-01 @ 03:32:04

Kommentera inlägget här:


       Namn:
        Kom ihåg mig?

       E-postadress: (publiceras ej)
       

       URL/Bloggadress:
      

        Kommentar:
       
       
Trackback