CATEGORY: 06. My life
2012-12-17 | 14:47:00

Galet bra tandblekningspenna + videoblogg när jag bleker tänderna

Hello babes, ja vet inte om ni minns att jag använde en tandblekningspenna förut ganska så flitigt, men det var ca ett år sen och sen gjorde jag inte klart behandlingen helt :/ Åkte till grekland en månad på bartenderutbildning och glömde pennan hemma, suck!
 
Men nu tänkte jag börja igen eftersom pennan fungerade så himla bra :D Plus den är enkel att använda och det smakar inte äckligt alls :D ! Ni kan köpa pennan via mig till ett sjukt bra pris dessutom ;)
 
Så här använder du pennan:
 
Du ska använda pennan varje dag morgon och kväll ( efter att du borstat tänderna ) ta fram pennan och ta bort korken, sen skrivar du lite längst ned på pennan så kommer det upp gele ur penseln som du sen målar på dina tänder. Så le ditt störta leende framför spegeln och pensla på. När du är klar så fortsättar du att le i 30 sekunder. Sen kan du stänga munnen igen! Men ät eller drick inget på 2 timmar efter. Sen gör du det tills du uppnått resultatet du vill ha :)
 
En penna räcker till ca 60 användningar. Jag använde 2 har jag för mig, man ser inte resultatet precis direkt men efter ett par dagar börjar man se. Ett tips är att ta bild på dina tänder innan du börjar så kan du själv se :D Slänger in en video också så ser ni hur lätt den är att använda ;)
 

Ordinarie pris för 1 pennan är 895 krMen av mig kan ni köpa 1 penna för 400 kr eller 2 pennor för 600 kr! Ett tips om du inte har så mycket pengar så kan du ju gå ihop med en kompis så köper ni en varsin, smart va? ;) (bor ni inte i Uppsala kan jag skicka pennan till er då tillkommer fraktkostnad på 12 kr)

Vill ni köpa en eller flera pennor maila mig på aalexandrajohansson@hotmail.com

Kolla bilderna hur bra pennan fungerade för mig ;) Mina tänder blev supervita;) Eller vad säger ni? Tog lite olika bilder i olika ljus osv för att ni ska kunna se bättre ;) Och fattar ni inte min beskrivning på hur man använder pennan, kolla videobloggen :P


Kommentarer
Postat av: Anonym

grymt

2012-12-17 @ 15:00:19
Postat av: E V E L I N A

tack för tipset, ska höra med en kompis direkt om vi ska köpa tillsammans! :)

Svar: Ja men gör så :) Smart att köpa tillsammans :)
live laugh love / VADFANSKAJAGHETA.SE <3

2012-12-17 @ 16:49:23
URL: http://www.eevelinaelofsson.blogg.se

Kommentera inlägget här:


       Namn:
        Kom ihåg mig?

       E-postadress: (publiceras ej)
       

       URL/Bloggadress:
      

        Kommentar:
       
       
Trackback