CATEGORY: 06. My life
2012-12-28 | 14:07:00

Jag har äntligen hittat ett ställe som kan göra mitt hår rakt!!

Ska dit nu faktiskt, höll på att gråta av lycka när jag pratade med ägaren haha :D Äntligen :D Jag tror 100% på den här produkten för det är Brazilian blow out original och inte Brazilian blow out zero som inte alls fungerar. Ska faktiskt till salongen nu och visa upp mitt hår :D Så ska se vad hon säger och vad hon tror :D

Det blir verkligen perfekt i så fall för det håller ca 12 veckor innan resultatet börjar gå tillbaka, då ska man helst göra en ny behandling så att resultatet håller ännu längre nästa gång osv osv. Så efter ca 6 behandlingar dvs typ 3år?! LOL. Skulle mitt hår som blivit behandlat så många gånger vara typ permanent rakt, hur sjukt är inte det :D

Jag gjorde ju en behandling förra sommaren i Usa, men sen var det ju inte lagligt i Sverige så nu har jag 1,5 års utväxt plus att det behandlade håret har verkligen börjat gå tillbaka. Så i Januari har jag min tid för att göra håret rakt :D Kan inte säga exakt datum eller på vilken salong, men det kommer ske i januari igen, då kan jag äntligen bli människa igen?! Hatar mitt krulliga, fluffiga hår :(

Jag har nämligen testat allt på svensk marknad för att göra mitt hår rakt, men INGET förutom Brazilian blow out med Keratin Complex ( som jag gjorde i Usa ) har fungerat.

Detta har jag provat och alla dessa behandlingar ska göra håret spikrakt i 12 veckor:
Rakpermanent: Mer än 10 gånger, sista gången fungerade det nästan men då var den så stark så hälften av mitt hår gick av så det fungerade ju inte..
Kebelo: 3 gånger men mitt hår blev bara rakt i typ 1 dag, sen blev det vågigt och sen blev det lockigt igen. ( dock fungerar det väldigt bra på dom som inte har så extremt hår som jag )
Sierra realize: 1 gång, inte helt säker på namnet men det var någon ekologisk form av Brazilian blow out. Fungerade inte alls plus att mitt hår blev rött.
Brazilian Keratin Treatment: 1 gång fungerade jättebra i ca 2 veckor sen slutade det hålla :(

Så här rakt blev mitt hår av Brazilian blow out Keratin Complex, bilderna är ifrån när jag är på väg in på planet hem till Sverige från Usa, kan säga att jag grät av lycka på salongen haha. Och resultatet höll LÄNGE! Och, ja jag var blond då :P

FÖRESTEN, vet ni något ställe som gör Brazilian blow out med Keratin Complex? Snälla skriv en kommentar då om vilken salong, lovar att ni får någt av mig då, pengar eller what ever haha. Gör vad som helst för att få tag i en salong eller någon person som har det hemma och gör det!!!

Kommentarer
Postat av: Anonym

haha du har ju gjort allt xD

2012-12-28 @ 14:28:46
Postat av: patriiciia muliira

Asså kom till London der finns det hur mkt som helst

Svar: Den jag behöver göra är inte laglig i London :(
live laugh love / VADFANSKAJAGHETA.SE <3

2012-12-28 @ 14:36:47
URL: http://patriiciamuliiira.blogg.se
Postat av: Ida

Heej!<3
Det här hör inte till bilden men jag läste att din fb var blockad från pm och kommentarer osv så jag undrar bara om du skickat mitt paket än? Men bustien och bandau-bhn? :) <3 Kramis!

Svar: Hej :) Det är skickat, det kommer nog när som helst, har ju varit massa röda dagar nu under jul :) kram
live laugh love / VADFANSKAJAGHETA.SE <3

2012-12-28 @ 18:41:00
URL: http://pepzz.bloggplatsen.se/
Postat av: Ji3

Tur att min pojkväns syster är frisör för att hon brukar köpa en ny sorts rak permanent från japan och göra det på mig. Jag har riktig affro hår också! Det håller men håret som växer ut kommer vara ditt naturliga hårtyp (duh annars är ditt hår DÖD)

Svar: Men åh, jag vill också ha den hahaa...
live laugh love / VADFANSKAJAGHETA.SE <3

2012-12-29 @ 17:40:55
Postat av: elinholmquist

Hejsan!
Jag har precis samma problem som du. Har du provat Opti Smooth? Jag gjorde den i Juni och jag är supernöjd! Mitt hår blev verkligen spikrakt! :)

2012-12-29 @ 20:07:27
URL: http://nattstad.se/elinfeliciaa
Postat av: E

Finns en salong i Uppsala som har tagit in den nya Brazilian Blowout (samma som orginalet men de har gjort om den olagliga ingrediensen så att de återigen kan få säljas i Europa). Minns ej vad salongen heter men den ligger på Kungsgatan, ganska långt ner mot polishuset-hållet.

Svar: Okej, är tveksam på att den fungerar då för det är just den olagliga produkten som gör att den fungerade så bra haha, men ska kolla det :)
live laugh love / VADFANSKAJAGHETA.SE <3

2012-12-30 @ 18:03:19
Postat av: Julia

http://www.wendyshair.se/brazilian-keratin-och-kebelo, fast det ligger i Stockholm!

2013-01-01 @ 18:27:26
Postat av: ROCK YOUR HAIR - en alternativ hårblogg

Hej!
Det finns en nya sak som Loreal har släppt. Den heter steampod!
Den ser ut som en plattång, men funkar ungefär som ett strykjärn, det går på ånga. Det sliter ingenting på håret och får det att hålla tills du tvättar håret igen. Den funkar mycket bättre än en plattång. En stor skillnad mellan en vanlig plattång och en steampod är att när man har plattat håret och sen ska träna så drar håret ihop sig igen eftersom att håret blir fuktigt. Då blir det inte platt längre liksom. :) steampod behåller håret rakt! Jag har gjort det på många av mina kunder som har affro-hår, blir otroligt bra!
Ett tips bara!

tack för en bra blogg, hugs

2013-01-07 @ 13:03:50
URL: http://www.rockyourhair.blogg.se

Kommentera inlägget här:


       Namn:
        Kom ihåg mig?

       E-postadress: (publiceras ej)
       

       URL/Bloggadress:
      

        Kommentar:
       
       
Trackback