CATEGORY: 06. My life
2012-05-24 | 18:14:10

Ingen är perfekt!

Hello babes! En sak jag tänkt på, VARFÖR klagar man på andras utseende?? Man har väl nog med sitt eget lixom herregud! Håller ni med mig?! En av er som delar med er av er åsikt får en länk ;)

Nåja, just nu sitter jag vid datorn, men måste börja plugga igen, har 10 nya drinkar att lära mig tills imorgon, totalt ska vi kunna 40 på provet så, har lite att göra så att säga ;) Har även fått massa annan barteori som jag ska kunna så det blir ingen lek helt enkelt! Får se när jag somnar ikv, kanske typ.. 03?! HAha :( Den som sa att svenska bartenderskolan på KOS var enkel vet inte vad den snackar om :P

Hard work work! Nu ska jag plugga ihjäl mig till provet! Slänger in en halvdålig mobilbild igen, förlåt :( Haha, ifrån vårat rum :P Stökigt i know..

Kommentarer
Postat av: Anonym

så sant sötis!

2012-05-24 @ 18:23:23
Postat av: Sofia

Håller med dig! :)

2012-05-24 @ 18:31:49
URL: http://solsofia.blogg.se/
Postat av: alicia

alla är perfekta som dom är

2012-05-24 @ 18:33:49
URL: http://grymasteparet.blogg.se/
Postat av: Jennifer

Håller helt och hållet med dig på den meningen om att folk borde ha nog med sitt eget utseende. Men folk har verkligen för mycket fritid och har speciella "riktlinjer" om hur man "ska" vara dvs; blond och platta håret stup i kvarten, massa smink, gå i modekläder och göra operationer hit och dit.

Om man nu vill göra en operation så ska det vara någonting som man gör för sig själv och inte för att någon annan säger hur man ska se ut.

Det är så lätt att klaga ner på folk idag än vad det var förr.

Dagens kan man vara anonym på internet och telefonen.

Tycker man ska sluta klaga på varandra och istället finnas till hands, världen är redan full av ondska och människor idag är redan osäkra på sig själva så det behövs inte mer klagomål.

Vi måste sluta vara avundsjuka på varandra också ;)

Varje individ är vacker på sitt sätt.

2012-05-24 @ 18:37:27
URL: http://jeenniiees.blogg.se/
Postat av: Lizette

kan bara hålla med, alla är perfekta på sitt egna sätt. alla har inte stora bröst, smala ben, rumpan som är snygg, kurvorna som killarna gillar.

jag har ackne o det mår jag KAASSST över.. folk säger att jag är perfekt som jag är , tror inte på det men hoppas verkligen att jag är det också.. bra blogg förresten!

2012-05-24 @ 18:44:01
URL: http://lizettejjulia.blogg.se/
Postat av: Anna T

Håller med, tror alla som känner att de måste påpeka negativa saker på en annan människas utseende och klanka ner gör det för att de antingen mår dåligt själva, eller för att de själva har just det komplexet med sin egen kropp.Om någon skäms över sina stora bröst så kanske den tror att det känns bättre om den börjar klanka ner på någon som har små bröst, eller om man har stor näsa och träffar någon med större näsa så börjar vissa kanske klanka ner på det för att ens egen näsa ska verka mindre för att den andra tror att de har den "största näsan" så tror mobbaren att dennas egna komplex försvinner.Men det är hemskt att det ska vara det självklara att klanka ner på andra för att förminska sina egna komplex.

2012-05-24 @ 19:26:20
URL: http://annatjernstroms.blogg.se/
Postat av: Moa

Du har helt rätt, en del ska försöka vara som alla andra, bara för att de är sjukt onöjda med sitt utseende!

Tänk såhär, jag blev en vinnare när jag föddes, jag vann mitt utseende, precis som alla andra, vi är alla olika på våra sätt!

Man ska vara glad för de man har, alla kanske kan förbättra sitt utseende! Alla är vi Söta på våra sätt, Var dig själv alla andra är redan tagna!De löser dig, vi alla kan om vi vill!<3

2012-05-24 @ 19:38:43
URL: http://moagroth.blogg.se/
Postat av: Emma

Håller med dig helt och hållet! Förstår bara inte hur dessa personer orkar sitta och klaga på andra. Bara så sjukt onödigt och gör ingenting bättre! Jag tycker man ska hålla sina elaka åsikter för sig själv och sluta 'dissa' andras kroppar, utseenden och problem. Har man inget snällt ska man hålla tyst..

Men tyvärr är samhället och vi människor mindre respektlösa nu för tiden. Det gäller att bara försöka ta allt folk säger som en komplimang istället, att se det på ett annat sätt - att folk helt enkelt är avundsjuka! :) Men kämpa på och håll huvudet högt! STORA KRAMAR!! emma :)

2012-05-24 @ 19:52:35
URL: http://tomson.blogg.se/
Postat av: Veronica

Förlåt, Jag tycker som du men om man är mobbad, hur ska man kunna tycka att man är perfekt då, eller vara nöjd när man vet att när man inte gjort något och man blir mobbad för det... Jag blir mobbad för ingen andledning, mina bästa vänner lämnade mig i sticket för att det var en person som inte gillade mig för ingenting... Jag kan inte tycka jag är nog. Men man måste vara med om det var eviga daga för att veta det, eller? Och vadå du gjorde ju en näs operation fast du var vacker ändå, så uppenbarligen var ju inte du nöjd med ditt utseende, men men.. Åsikt som åsikt, rock on bruden du är vacker som du är!

2012-05-24 @ 21:19:21
URL: http://nattstad.se/veronicaolsson
Postat av: Amalia

jag håller med dig! :)

2012-05-24 @ 21:20:45
URL: http://amaliia.bloggplatsen.se
Postat av: alexis

jag håller klart med dig. du har helt rätt måste jag säga. alla är inte så fina, men det är inte utseendet som gör personen bra. utseendet är ju liksom som ett skal kan man säga.. Alla är fina på något sätt iallafall. så jag håller med dig upp gill 100% asså. Ha det bra alexandra! :)

2012-05-24 @ 21:39:00
URL: http://aaamandaalexis.blogg.se/
Postat av: Linzie Neon

Jag håller med! Jag tycker man ska vårda sitt eget och låta andra sköta sina egna kroppar, kläder, smink whatever det nu kan handla om.

Folk borde bara bry sig om sitt egna utseende och vårda det så gott de kan, och aldrig någonsin klanka ner på andras. Även om man tycker en sak så borde man verkligen inte säga det.

Så tycker jag iaf, <3Tycker det är skitkul att du är och går på barskolan, underbart! Du borde skriva mer om vad ni lär er och sånt, och fler videos uppskattas såklart! ^^ <3

2012-05-24 @ 22:34:04
URL: http://sockerbubbla.blogspot.com/
Postat av: Fanny

Kan du göra mig en tjänst?

gå in på www.kimidori.blogg.se

och rösta på mig i det högra fältet.

Det skulle betyda mycket!

2012-05-24 @ 22:54:52
URL: http://fanniiii.blogg.se/
Postat av: marcella

Oh ja, fattar inte folk som klagar på andras utseende. Jah är själv väldigt smal (naturligt)men folk ska gärna påpeka det sjuttioåttatusen

gånger.. Menar vafan kolla på dig själv istället :(

Och folk som tror att "gud vad smal du är" inte gör lika ont som "gud vad tjock du är", borde tänka om.

Kraaaammmaaar :)

2012-05-24 @ 23:53:03
URL: http://marcellasliv.blogg.se/
Postat av: Davida!

Så sant, ingen är perfekt! Fast man kan ju tycka att någon är jätte snygg eller att man ser bra ut, men det är ju insidan som räknas och inget annat. Förresten så brukar ju många skriva/säga osv att man är för smal eller tjock och liknande saker. Sånt borde inte få hända alla ser lika bra ut, det är insidan som räknas! :)

2012-05-25 @ 14:41:34
URL: http://davidakrypsjo.blogg.se/
Postat av: Alexandra - vadfanskajagheta.se Uppsalas största blogg

ALEXANDRA SVARARSå fint skrivet av er alla <3 Och ang att jag opererat näsan så var det ju för att kunna andas ;) Sen eftersom jag gjort 4 sånna operationer som blivit misslyckade så har min näsa blivit ful så gick till en privatklinik som både fixade så jag kunde andas och gjorde den lite finare igen efter tidigare misslyckade operationer. Där har du the story of my life!PUSS

2012-05-26 @ 07:54:25
URL: http://vadfanskajagheta.se

Kommentera inlägget här:


       Namn:
        Kom ihåg mig?

       E-postadress: (publiceras ej)
       

       URL/Bloggadress:
      

        Kommentar:
       
       
Trackback