CATEGORY: 06. My life
2012-09-19 | 15:40:00

Jobbat mitt 2a barpass på Snerikes!

Hello babes och god morgon ;) Nej så illa är det inte men sov till typ 12, sen dess har jag bara legat i sängen, har varit helt död sen gårdagens jobb.Som ni vet så gick jag ju bartenderutbildning en månad på Kos i Grekland i sommras :) Dock har jag bara jobbat 2 pass sen dess, och igår körde jag mitt andra pass på Snerikes med min fina Malin :D

Brukar annars vara och festa på Snerikes så kändes faktiskt kul att jobba där :) Jobbade 16.30 -01 eller ja då stängde nattklubben men vi var nog inte klara med att städa, plocka undan all sprit, dela dricksen, osv förens nästan 03. Och då åkte jag och Malin och käkade på Mc donalds vid 4mackarna. Snacka om att man var hungrig efter så många timmar. Hade typ ont överallt haha! Det är faktiskt jobbigt att stå i bar och ta hand om alla fulla människor ;)

Och det blev lite struligt för kortläsaren fungerade inte så för varjegäst var man tvungen att försöka skrika till alla gästernaatt kortläsaren inte fungerade, inte det lättaste i en nattklubb med en proppfull bar ;) Plus att vi hade hörselproppar haha ;) Dessutom var min röst redan dålig, håller nog på att bli sjuk så nu kan jag knappt prata, fail :(

Nåja jag och Malin, jobbar i alla fall bra ihop och det var skönt att jobba med någon jag känner bra eftersom jag hittade ju inte i baren, kunde inte kassan osv så hon visade mig allt, men hade skitkul i alla fall även om det känns idag ;) Kommer garanterat jobba fler pass där ifall det behövs ;)

Sista bilden jag tog innan jag tokdeckade i sängen haha, lagom sliten ;) Har en Bacardi-tshirt på mig som vi skulle ha när vi jobbade! Ser heeelt död ut haha och mitt nya fina hår står åt alla håll ;)
Btw tänkte bjuda på en video på mig ifrån Grekland när jag står på stranden och tränar flarring i bartenderskolan, inte superbra men de var jättesvårt med mina långa naglar haha, men jag gör mitt bästa ;) Gilla gärna videon genom att trycka på hjärtat :)

Kommentarer
Postat av: Tova Espelundh'

hejhej, det skulle vara jätte snällt om du kunde fråga några/en fråga på min frågestund jag har! Det skulle vara jätte snällt!
btw du har skit fin blogg! :)<3
http://tespelundh.blogg.se - frågestuund!<3

2012-09-19 @ 15:51:07
URL: http://tespelundh.blogg.se
Postat av: Anonym

du är ju duktig :)

Svar: Tack :)
live laugh love / VADFANSKAJAGHETA.SE <3

2012-09-19 @ 15:56:16
Postat av: lovisa

Hejhej, jag älskar din blogg har följt den i lite mer än 1 år nu:D , hade varit jätte kul om du kunde kika in på min någon gång :D
Puss!!!

2012-09-19 @ 16:33:18
URL: http://www.nattstad.se/lovisakarlssons
Postat av: bana

Hej!
Ditt hår är super fint! men tänk på att platta håret längst in till ansiktet! för just nu har du krulligt hår längst upp vid ansiktet och super fint platt hår vi topparna.Puss:*

2012-09-19 @ 19:41:22
URL: http://maanna.blogg.se
Postat av: Nady

har du nånsin träffat dina biologiska brasilianska föräldrar? hur komemr det sig att de valde att adoptera bort dig?-vet du? Talar du portugisiska? Har du vart i Brasilien?

är det afro som gömmer sig under löshåret? väljer du då att permanenta det eller ?

2012-09-20 @ 11:28:52

Kommentera inlägget här:


       Namn:
        Kom ihåg mig?

       E-postadress: (publiceras ej)
       

       URL/Bloggadress:
      

        Kommentar:
       
       
Trackback