CATEGORY: 06. My life
2012-09-13 | 09:37:00

Time to hit the gym

God morgon babes :) Vad gör ni? Jag ska iväg och träna nu eller ja köra rehab för mitt knä.. För första gången sen jag opererade mig i Juli. Okej nu lät det som jag opererade knät i juli och det gjorde jag inte haha, det har jag opererat långt tidigare men i alla fall :P

Man ska inte träna dom första 2-3 månaderna efter en bröstförstoring och nu har det gått snart 2,5 månad så tänkte att jag ska prova idag lite smått. Ska bara köra ben för att träna mitt knä, inget annat :)

Det tar verkligen lång tid innan man får börja träna ordentligt, typ lättare jogging efter 3 månader och 6 månader innan man får springa osv. 

Men what to do?! Det är bara att vänta, man vill ju inte förstöra resultatet efter operationen för att man inte låtit det läka tillräckligt länge. No way :D Det är ju bara sjukt onödigt!

Så nu har jag pressat på mig dubbla sportbhar för säkerhetsskull haha, har bara dom 2 jag fick ifrån kliniken och dom är inte tillräckligt bra uppbyggda för att man ska kunna träna typ löpning i dom sa dom. Jag ska ju inte springa eller så, bara gå lite typ powerwalk på bandet men kände att för säkerthetsskull tar jag båda på mig haha ;) Så nu kan jag knappt andas. Men äsch , det säkra före det osäkra ;)

Ser ju inte precis supersnyggt ut men äsch skit samma ;) Läge att damma av gymkortet alltså.. Inte för att jag kan kalla det jag gör träning men endå haha :D Rehab time.


Kommentarer
Postat av: Anonym

lycka till med träningen :D

2012-09-13 @ 09:56:23
Postat av: Anonym

Shit va porriga naglar du har:) I like..;)

Svar: haha :P
live laugh love / VADFANSKAJAGHETA.SE <3

2012-09-13 @ 10:59:07

Kommentera inlägget här:


       Namn:
        Kom ihåg mig?

       E-postadress: (publiceras ej)
       

       URL/Bloggadress:
      

        Kommentar:
       
       
Trackback