CATEGORY: 06. My life
2013-01-12 | 17:12:00

Alexandra tipsar! - Den bästa sportbhn!

Igår var jag faktiskt och gymmade fast det var fredag, haha lagom tomt på gymmet då alltså ;) Men jag kände mig duktig i alla fall :D

Nåja, jag tänkte passa på att tipsa er om den helt klart bästa sportbhn enligt mig :D Det är väldigt viktigt att den är bra uppbyggd! Nu föritden kan man ju köpa träningskläder lite vart som helst, men just sportbh är det viktigt att typ inte köpa på gina tricot eller så. För dom är mer tyg som är formad i samma form som en sprotbh men den är tyvärr inte uppbyggt ordentligt!

Jag använder bara sportbhar ifrån Shock Absorber, dom är ganska dyra jag vet, men det är så värt det! Dom ger verkligen det bästa stödet!

Ni hittar den som jag använder här → LÄNK en annan modell av samma märke som är riktigt bra men lite billigare hittar ni här → LÄNK .

Önskar dock att dom fanns i rosa haha, älskar rosa träningskläder.. Det går lixom lite enklare att träna då ;) Vad brukar ni använda för märke eller modell på er sportbh?? Tipsa gärna om någon riktigt bra!

Juste ang mitt tidigare inlägg idag är det inget jag kommer att ta upp just nu, men ett tips.. Tänk lite AKADEMISKA SJUKHUSET... Tänk om tänk rätt, lol!

Kommentarer
Postat av: Anonym

omg din kropp äger

2013-01-12 @ 17:13:43
Postat av: Anonym

Grym kropp! Gym tips?

2013-01-12 @ 18:57:24
Postat av: Clara

Hej alexandra :) Jag undrar , tränar du i string eller tycker du det är obehagligt

2013-01-13 @ 15:02:05

Kommentera inlägget här:


       Namn:
        Kom ihåg mig?

       E-postadress: (publiceras ej)
       

       URL/Bloggadress:
      

        Kommentar:
       
       
Trackback