CATEGORY: 06. My life
2013-01-29 | 20:25:00

Så trött på utnyttjare

Alltså jag vet inte hur många "vänner" jag har eller har haft som egentligen bara utnyttjat mig för bloggen, vissa har det tagit längre tid än andra att upptäcka vad dom egentligen bara varit ute efter. Länkar i bloggen, gratisgrejer, alkohol, event osv osv..  Men det som är skönt är nu att jag rensat bort alla sånna ur mitt liv. Även fast det kanske tagit onödigt lång tid och att jag blivit lite förblindad osv..

Men mina riktiga vänner har verkligen öppnat mina ögon för sånt här och fått mig att inse hur falska vissa verkligen varit mot mig under årets gång men jag antar att det är sånt man får stå ut med.. 

Nåja har i alla fall världens bästa vänner som aldrig ens skulle drömma om att fråga om länkar, bilder osv i bloggen. Min blogg och mitt privatliv är lixom olika saker. Mina fina vänner har faktiskt bloggar och har bloggat i flera år och endå har dom aldrig ens frågat om en länk osv.. Det är just sånt som får mig att faktiskt får mig att vilja lyfta fram dom och kanske till och med länka deras bloggar om ni förstår hur jag menar.. Men folk som tjatar och tjatar vill man verkligen inte alls länka..

Som en kille som faktiskt är i från Uppsala tjatade på mig hela tiden om länkar, jobb, sponsrer osv. Sen skrev han till mig på chatten på sin födelsedag att han fyllde år idag och jag skrev grattis. Sen skrev han att han önskade sig en länk av mig. Alltså wtf? Vem skriver ens så hahaha.. Inte så att man blir sugen på att länka, eeeeh...
Closeup
Gilla gärna mitt inlägg på facebook så att fler kan hitta det ♥

Kommentarer
Postat av: Anonym

bra skrivet alexandra och vilka fina vänner :)

2013-01-29 @ 20:25:56
Postat av: Agnesis

Du har en grymt bra blogg! Läser den flera gånger om dagen så fort jag har internet!
Du är grymt fin också! :)

2013-01-29 @ 22:32:38
URL: http://Agnesis.blogg.se
Postat av: Anonym

MEr sånna här inlägg :)! Typ känsloinlägg

2013-01-30 @ 06:42:10
Postat av: Anonym

Alltså din blogg är SÅ EXTREMT LÅNGSAM!!!
har provat men 3olika datorer (även hos min pojkvän) så har även provat gå in på den med två olika internet uppkoppling, men satan det går så jäkla långsamt att ladda din blogg, allt laggar när man försöker scrolla ner :S

Svar: Gud vad konstigt ska försöka kolla upp det!!
live laugh love / VADFANSKAJAGHETA.SE <3

2013-01-30 @ 19:26:58
URL: http://mlieaxelsson.se

Kommentera inlägget här:


       Namn:
        Kom ihåg mig?

       E-postadress: (publiceras ej)
       

       URL/Bloggadress:
      

        Kommentar:
       
       
Trackback