CATEGORY: 06. My life
2013-07-04 | 14:54:39

New haircut! för

Hello babes :) Har helt glömt bort att visa bild på mitt nya hår, har klippt det rättså mycket  för det såg för långt och fake ut innan :) Min vän Angelica klippte till det lite snabbt haha men mötte min tidigare frisör här i veckan faktiskt av en slump i forumgallerian. Så tänkte faktiskt slänga iväg ett mess till henne och boka en klipptid för att fixa det sista :) Det är ju jättesvårt att klippa löshår och jag vet faktiskt bara en person som är riktigt grym på det, CC! ;)
 

CATEGORY: 06. My life
2013-07-03 | 15:14:31

Lunch på Edenbergs

Igår åt jag en riktigt trevlig Lunch på Edenbergs med Helene! Har inte tetat deras lunch tidigare men den var helt okej :) Tog en dagens sallad. Lite synd att den redan var färdigblandad ville egentligen ta bort en del grejer från salladen haha :P Får alltid göra så när jag äter sallad. Men men ;)

Vi planerade lite nya kommande event här i Uppsala. Ska bli så himla kul! Det är verkligen påtiden att det händer lite mer här. Älskar event så jag tror det kommer att bli riktigt bra :D

Nu är ju allt i Stockholm och dit orkar man ju inte alltid heller åka bara för event osv haha. Så det var en lyckad lunch och mycket nytt och spännande är på G, stay tuned babes!

CATEGORY: 06. My life
2013-07-02 | 12:05:57

Helt död på gymmet

Har precis kört ett armpass på gymmet, jag är helt död! Mina armar typ skakar? Jaja, det är ju bra i alla fall för nu vet jag att passet tagit! Ska cykla hem nu och ta en snabbdusch för att sen äta lunch på stan med Helene som hade hand om eventet jag gjorde i gränby centrum :) Ska bli superkul att träffa henne igen hon är så himla trevlig! :D