CATEGORY: 06. My life
2013-06-01 | 20:00:00

Tappt min mobil i New York :(

Herre gud, igår var vi iväg och åkte båt, gick på museum osv. Och vet ni vad som händer?? Jag tappar/glömmer min mobilen.

Jag hade precis betalt en söt topp jag köpt och har precis gått ut ur butiken och ska lägga ned min plånbok i väskan när jag känner att mobilen inte är där. Förstår ni paniken?! Bli av med mobilen mitt i New York, det händer ju lixom inte. Så jag springer tillbaka tillbaka in i butiken för jag tror jag lagt ifrån mig den i provrummet, men NEJ, där var den inte..

Ville bara sätta mig på marken och gråta, inte igen lixom.. Men sen testar vi ringa till mobilen, och gissa vad, någon svarar :O Tydligen hade jag glömt den när vi var på museum typ 2 timmar tidigare. Snacka om noll koll.

Så vi tar oss tillbaka till museumet och går in och säger att jag glömt min mobil, dom ser lite misstänksamma ut och ställer en del frågor osv. Men tillsist tror dom på att det är jag, så frågade dom när dom tror att jag glömde den. För att få gå in  på museumet måste man lämna in sina grejer precis som när man ska flyga och dom går igenom en röntgen så jag gissade på att jag glömt den där. Men det var fel, så dom bad mig svara igen.

Så tillsist gick det upp för mig, jag tyckte museumet var rätt tråkigt så jag satte mig på barnavdelningen och ritade en rosa häst och där hade jag glömt telefonen :P

Vakterna garvade så sjukt mycket åt mig och min rosa häst haha, skämdes lite :P Sen helt plöstsigt  var alla vakter i museumet där och garvade åt mig :P Sen ropade ena vakten i sin walkitalkie eller vad det nu är dom har att snacka i så kom två vakter till dit med min telefon, finally haha. Helt sjukt vad dom hade roligt åt mig :P Aja YOLO!

Frågade om jag kunde få min teckning också men den hade dom slängt, schysst ;)Kommentarer
Postat av: Anonym

Haha klockrent

2013-06-02 @ 04:43:50
Postat av: Rebecka

Vilken tur att du hittade din mobil usch jag förstår dig får samma sak när jag inte hittar den, du hade tur ha en trevlig dag

2013-06-02 @ 14:24:29
URL: http://alltidrebecka.blogg.se
Postat av: Anonym

hahaha ritade en häst

2013-06-02 @ 15:15:20

Kommentera inlägget här:


       Namn:
        Kom ihåg mig?

       E-postadress: (publiceras ej)
       

       URL/Bloggadress:
      

        Kommentar:
       
       
Trackback