CATEGORY: 06. My life
2013-03-21 | 17:34:00

Jag vaknade under min näsoperation

Well hello :) Jag har faktiskt sovit nu hela eftermiddagen och bara slagit ihjäl tid. Var ju vaken typ hela natten så var inte så svårt att somna haha :)

Nåja en sak jag glömde skriva var att jag vaknade under min operation. Så himla sjukt!! Jag tog bara lokalbedövning och något lugnande medel pga att ska man ta narkos får man inte äta p-piller på en månad innan och jag får så himla ont i magen om jag inte tar dom så det pallar jag inte. Så sist jag opererade mig ( då tog det ca 2 timmar ) så sov jag endå som en stock utan lokalbedövning och lugnande medel. Vaknade till lite när dom höll på att gipsa näsan men det är inge jag egentligen minns. Så jag tänkte att allt är lugnt den här gånger också jag kommer sova som en stock. MEN NEJ!

Jag frågade ju sköterskorna om jag skulle sova nu med och dom sa att det beror på hur man sovit innan plus hur mycket man väger. Min operation blev ju framflyttad ca två timmar från kl 08 till kl. Så vid kl 09 fick jag dropp när jag låg i sängen och väntade och efter det somande jag och sov två timmar till Kirurgen kom in. Inte bra...

Så när jag väl skulle opereras så ja visst jag somnade. Men jag vaknade under själva operationen, hörde massa ljus började gråta osv. Sa att jag inte ville fortsätta haha. Hade varit jättejobbig tydligen?! Man kan tyligen få lite "sne tändning" av den lugnande medicinen och det hade jag tydligen fått haha, så typiskt. Men jag tyckte i alla fall det gjorde skit ont när dom filade på näsbenet :( Så läkaren tänkte avbryta för han tyckte egentligen det var lite överkurs men sen ändrade jag mig och bet ihop. Men det var fortfarande sjukt att vakna eftersom jag hade räknat med att sova som en stock igen. Sist var oprationen 2,5 timme och nu var den lixom 50 minuter och jag han vakna haha..

Jag direkt efter operationen, hade grinat och svettats som en galning haha.. Var lagom groggy där också..

Kommentarer
Postat av: Anonym

herre gud :O

2013-03-21 @ 17:45:17
Postat av: chanette andersson

jag vakna oxå under min näs operation.. fy fan det var INTE kul.. jag hade brutit min näsa så därför jag operera min och damn vilken smärta att vakna mitt i det

Svar: Fyfan helt sjukt var det!!
live laugh love / VADFANSKAJAGHETA.SE <3

2013-03-21 @ 20:12:17
URL: http://chanette.blogg.se
Postat av: Johanna olsson

Nej men fy, att vakna under operationen! Rös till där.
Kan nog inte direkt föreställa mig hur det kunde vara..

Vet du när din näsa kommer vara sig "själv" igen? Alltså, svullnaden har gått ner och gipset ska av osv?

Kram!(:

2013-03-21 @ 21:02:00
URL: http://onlyjojiz.blogg.se/
Postat av: Anonym

huj faan vad läskigt! :o

2013-03-22 @ 17:34:22
Postat av: Liene

Nää usch det låter ju ont och hemskt fina du :(

2013-03-22 @ 21:13:46
URL: http://lifefromwithin.blogg.se

Kommentera inlägget här:


       Namn:
        Kom ihåg mig?

       E-postadress: (publiceras ej)
       

       URL/Bloggadress:
      

        Kommentar:
       
       
Trackback