CATEGORY: 06. My life
2013-03-24 | 16:03:00

Sönderfestade Jeffrey Campbell

Hello babes! Alltså gud att festa sliter verkligen på skorna :( Det är så jäkla trångt folk trampar på en, man stöter i fötterna osv osv. Skorna blir inte så nice helt enkelt! Och jag hatar verkligen slita skor, ser så tacky ut :( Ännu värre är det med nedgådda klackar, ni vet när det ser ut som personen går helt snett för att klackarna är så snea :O Nej inte okej! Lämna in dom till en skomakare.

Igår var jag faktiskt och lämnade in två par av mina Jeffrey Campbell för omklackning. Ett par fixade han direkt det andra paret ska jag hämta på måndag. Känns så nice med nya klackar! Bytte även sulan framtill på ett av paren. Tog en typ halkfri sula för det är ju fortfarande ganska så halt ute :O Gick typ på 200 kr men mer värt än att slänga ett par Jeffrey som endå går på runt 2000 kr.. Köpte skoborste och impregnering också, man ska ta hand om sina älskade skor haha :D
 
Nåja dock är dom här Silvriga helt sönderfestade. Tog ju en så ljus färg så dom blev slita direkt :( Dock hade han skomakaren nån kräm där med silverfärg så ska smörja in dom med den , det ska tydligen bli sjukt bra.. Ni får se sen hur det blev, nu har jag lite att göra haha!


Kommentarer
Postat av: Anonym

visa hur du fixar dom :D

2013-03-24 @ 16:07:18
Postat av: Anonym

Såg nu, tack!!

2013-03-25 @ 10:26:58

Kommentera inlägget här:


       Namn:
        Kom ihåg mig?

       E-postadress: (publiceras ej)
       

       URL/Bloggadress:
      

        Kommentar:
       
       
Trackback