CATEGORY: 06. My life
2013-09-09 | 16:09:00

Pre workout

Yes så här börjar jag alltid min morgon. Men en stor tallrik gröt :) Använder såklart fullkornshavregryn också som är nyttigare än vanliga havregryn. Känner ingen större smakskillnad, gröt som gröt lixom haha! Brukar nästan alltid ha banan till och min kalorifria blåbärssylt. Perfekt ;) Föresten så köper jag alltid ekologiska bananer, läste någonstans att massa gifter tränger igenom skalet på oekologiska bananer och vanliga bananer som typ från chiquita så blev sjukt nojig efter det. Jag äter ju typ 2 -3 bananer om dagen haha :O

Dock har min dag blivit lite rubbad eftersom jag sitter och äter frukost nu kl 16.00 haha inte bra, men höll på och fixa massa grejer imorse och sen helt plötsligt så ringer Anna ifrån Uppsala by Beauty ni vet där jag gör ansiktsbehandling och bara, VART ÄR DU?!
 
Hade helt glömt bort min tid där så fick kasta mig på cykeln haha och nu är jag hemma igen, får lite ångest när jag slarvar såhär.. Nåja gott var det hur som ;)

Föresten är blåbarssylten inte bara kalorifri, det är även fettfri och sockerfri, hur nice? Den finns att köpa → HÄR direkt länk  ← Den är billig också så det är perfekt!
 
Vill du också köpa kalorifri, sockerfri och fettfri blåbärssylt. Klicka HÄR !
 
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

mer matinlägg

2013-09-09 @ 16:22:35

Kommentera inlägget här:


       Namn:
        Kom ihåg mig?

       E-postadress: (publiceras ej)
       

       URL/Bloggadress:
      

        Kommentar:
       
       
Trackback