CATEGORY: 06. My life
2013-09-27 | 16:23:33

Tappat mina nycklar :(

Alltså gud, vilen stressdag! Imorse drog jag och tränade, körde axlar och rygg och det gick hur bra som helst. När jag var klar på gymmet hade det regnat vilket var lite typiskt eftersom jag varjen hade paraply eller tröja med luva. Nåja, jag skulle till gymgrossisten  så tog en prommenad dit i regnet. Behövde fylla på mitt förråd av proteiner mm. Och sen släpade jag hem allting i regnet. Kände mig lagom död efter både gympasset och allt bärande. Så ska precis ta upp min nyckel för att låsa upp dörren.

Men nyckeln är inte där, alltså dat feeling. Får panik och börjar leta igenom min väska, alla fickor, mina påsar osv osv. Utan resultat, ringer till GG för att kolla om jag glömt dom i kassan när jag betalat, men dom svarar inte såklart. Så får släpa med mig allting tillbaka till gymmet för att kolla om dom finns där.

Letar igenom alla öppna skåp osv i tjejernas omkädningsrum utan resultat, frågar i receptionen om dom fått in några nycklar men icke.. Minns inte heller vilket skåp jag hade där inne men hade för mig att det var längst in i hörnet. Och såklart han någon tagit det och låst det.

Så får helt enkelt fråga varenda tjej inne på gymmet vilket skåp dom hade och till sist hittade jag hon som hade det skåpet jag trodde jag hade använt men hon säger att det var tomt när hon tog det men går med på att låsa upp det och kolla, och mycket riktigt där låg mina nycklar. Sån sjuk tur!! Men endå otur att av typ 50 skåp tar hon just det jag glömt mina nycklar i? Haha..

Nåja sen var det bara kriga hem igen så har precis kommit hem, är helt dyngsur också och sjukt hungrig. Ska precis hälla i mig en proteinshake och lugna ned mig lite, sen måste jag iväg och hämta paket.. Ännu mer träningsgrejer haha!

Nåja :) Ska visa er vad jag köpte på GG också sen! PUSS
 
Så här mycket gillar jag regn.. // Dränkt katt
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Du är söt när du är arg :)

2013-09-27 @ 16:24:37
Postat av: Anders

Håller helt med föregående talare. :)

2013-09-27 @ 21:30:15
URL: http://kungenochslaven.blogspot.se/
Postat av: Mohammedi's | Art, model & designer

fin

DELTA gärna på min tävling där 3 vinner en varsin GOODIEBAG! Tävlingen hittar du på min blogg

2013-09-28 @ 00:05:55
URL: http://mohammedis.se/
Postat av: marina

Vacker!! :)

2013-09-28 @ 05:56:16
URL: http://www.nattstad.se/marinanevalainen

Kommentera inlägget här:


       Namn:
        Kom ihåg mig?

       E-postadress: (publiceras ej)
       

       URL/Bloggadress:
      

        Kommentar:
       
       
Trackback