CATEGORY: 06. My life
2014-02-10 | 14:37:00

Abs progress

Har vairt på möten hela dagen och nu ska jag strax sticka iväg till gymmet! Ska fokusera mest på rygg idag och eventuellt triceps om jag hinner. Sitter och dricker mitt vanlijprotein nu som jag fick hem ifrån gymgrossisten igår. Riktigt gott!

Jag har fått ganska många mail ifrån er om jag kan lägga upp bilder innan jag började träna, ni kan ju antingen kolla i mitt arkiv eller kolla igenom min instagram, heter @vadfanskajagheta där.

Jag har bara gymmat seriöst i ett par månader. Innan var jag inte så fokuserad på träningen, åt ALLDELES FÖR LITE. Osv. Så fick inget vidare reslutat.  Det stör mig ganska så mycket nu i efterhand hur dålig koll jag egentligen hade på träning och att bygga muskler över huvud taget och nu när jag börjat äta mycket har jag verkligen börjat få mer resultat.

Jag kommer att lägga upp endel bilder före och efter allt eftersom jag ser förändring på min kropp.

På bilden till vänster så åt jag hur onyttigt som helst, åt ute nästan varjedag och då åt jag inte bra och nytta grejer utan bara skräp. Festade massor och när jag inte åt ute så åt jag typ inte alls. Mina matvanor var hemska haha!

Den högra bilden är tagen nu och jag har inte lagt så jättemycket fokus på mage faktiskt ska bli bättre på det men jag är fortfarande på väg upp i vikt så tyvärr får jag nog hälsa hejdå till rutorna ett par månader men efter min diet så kommer dom såklart att vara tillbaka! 

←2013 / 2014 →
Vad föredrar ni? Smal eller muskler?
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

vad äter du??

2014-02-10 @ 14:47:23
Postat av: alexandra

Det är mycket snyggare med muskler, fortsätt så :)

2014-02-10 @ 15:00:07
URL: http://xn--sjukvrdsfrskring-5nbl14a.nu/
Postat av: Jiz

Min syrra brukade ha sixpack. Själv tycker jag att hon gick och såg ut som en man XD men om du gillar att se ut så, good, för det är du som ska vara nöjd! :)

2014-03-14 @ 00:20:29
Postat av: Jiz

Min syrra brukade ha sixpack. Själv tycker jag att hon gick och såg ut som en man XD men om du gillar att se ut så, good, för det är du som ska vara nöjd! :)

2014-03-14 @ 00:20:30
Postat av: Ljundahlskan

Helt klart muskler. Dessutom så är man så mkt snyggare när man har bättre hållning. Kämpa på! Kul att se hur du förvandlats från partyprinsessa och en massa McD till gymaddict och hälsosam mat! Heja dig!

2014-04-10 @ 17:24:11
URL: http://ljungdahlskan.blogg.se
Postat av: Anonym

Jävlar, vad duktig du är! Grymt!

2014-04-14 @ 17:49:17
Postat av: Helene

Du är jättefin på bägge bilderna tycker jag!

Skulle du kunna lägga upp en beskrivning över hur du äter? Känns som att jag inte alls har koll på hur mycket jag behöver äta... Tror jag äter för lite kolhydrater (brukar ta ca 1,5 dl kokt bulgur/råris/liknande). Satsar dock inte på träningen nu. Jag tränar regelbundet, men endast för att må bra. Men jag skulle ändå vilja ha bättre koll, ifall jag vill träna mer seriöst nån gång i framtiden.

2014-04-27 @ 20:27:43
URL: http://helenesoderberg.blogg.se

Kommentera inlägget här:


       Namn:
        Kom ihåg mig?

       E-postadress: (publiceras ej)
       

       URL/Bloggadress:
      

        Kommentar:
       
       
Trackback