CATEGORY: 06. My life
2014-02-09 | 10:40:00

Efter att ha bloggat i 3 dagar

Så börjar ni mina kära läsare att hitta tillbaka och det känns superkul, jag är ju inte i närheten av min gamla statistik än men jag känner att det verkligen går åt rätt håll. Som sagt så har jag ju bara bloggat i 3 dagar haha :) Och statistiken på bloggportalen räknas ju på en hel vecka så när jag bloggat i en vecka så borde jag enligt mina beräkningar vara tillbaka på min vanliga plats :) Sen såg jag även när jag loggade in på blogg.se att jag ligger som 18e mest besökta blogg där också vilket också känns riktigt roligt efter så här några dagar.

Så jag vill bara säga tack till alla er nya läsare och ännu större tack till er mina gamla läsare som fortsätter att följa mig trots att jag gjorde min bloggpause.. Btw blev verkligen påmind om hur länge sen det var jag bloggade, "en shoppaholic i new york" Haha, really.. Va ju som sagt ett halvår sen, så kan ju vara dags att byta liten namn kanske.  
 
Btw så tycker jag att ni kommenterar lite dåligt?! Men och andra sidan så har ju jag kanske bloggat lite dåligt också ;) 

Nu ska jag slänga i mig en tallrik gröt och sen ska jag iväg på möte med Anne von Porat hon är verkligen en sån driven och bra affärskvinna, har som himla tur som har henne som min coach, mentor eller ja what ever.
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Grymt :)

2014-02-09 @ 14:16:52
Postat av: Ingrid

Besök min blogg! : www.ingrid.blogg.se

2014-02-09 @ 16:03:00
URL: http://ingrid.blogg.se
Postat av: ebba:)

kan du inte börja med veckans blogg igen?:)

2014-03-26 @ 19:11:40
URL: http://ebbahellstrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:


       Namn:
        Kom ihåg mig?

       E-postadress: (publiceras ej)
       

       URL/Bloggadress:
      

        Kommentar:
       
       
Trackback