CATEGORY: 06. My life
2014-02-06 | 00:01:00

Tillbaka på bloggen!

Ja, det har varit ett himla hoppande med bloggen fram och tillbaka från min sida, men vet ni jag tycker faktiskt inte att jag ska behöva förklara mig för er varför jag inte bloggat osv osv. Det är ett beslut jag tagit och jag har faktiskt mått så otroligt bra av att få en pause ifrån bloggvärlden. Jag har trots allt varit Uppsalas största blogg sen 2010 när jag började blogga på heltid tills nu i sommras och jag vet att någon annan tagit min plats nu men jag tycker hon förtjänar det! Det är även en vän till mig och vet ni det gör mig faktiskt bara glad! Tycker all konkurrens mellan bloggarna börjar gå överstyr, varför inte bara vara glad att det går bra för andra?! Att driva en blogg är inte så lätt som många faktiskt verkar tro. All skit man får ta, folk som snackar bakom ens rygg men smörar så fort man ses, företag som försöker blåsa en, hackad facebook, hackad instagram osv osv. Listan kan göras lång. Samtidigt som jag är otroligt tacksam för att jag haft min blogg för den har gett mig så mycket på samma gång som jag antagligen aldrig fått förut. Men jag måste erkänna att jag faktiskt hade mycket ångest för att logga in eftersom jag gjort nästan ett halvårs pause.. Hur lång tid är egentligen inte det? Endå är ni fortfarande flera hundra som fortsatt kolla min blogg varjedag. Blir verkligen chockerad!! 

Jag kommer nu gå in för att blogga bra igen, och jag hoppas att ni mina gamla läsare fortsätter att följa mig för min blogg kommer att bli så otroligt mycket bättre nu än vad den varit förut. Jag kunde helt enkelt inte hålla mig ifrån att sluta blogga, så mina vänner nu kör vi! 

Och ja min blogg kommer faktiskt se annorlunda ut då jag jobbat mycket med mig själv och tänker på ett helt annat sett än innan. Jag kan helt ärligt säga att min blogg var väldigt ytlig förut men det ska det bli ändring på, jag vill hjälpa, inspirera och motivera på ett helt annat sätt än vad jag gjort innan. Och jag hoppas ni kommer att uppskatta det kära läsare! Och ja, hata om ni vill, vet ni va jag bryr mig inte. Jag vet att ni som är mina trogna läsare alltid kommer att följa mig vilket ni visat så många gånger när jag haft mina ups and downs.. och det är det som betyder och gör mig motiverad att blogga igen :)  

PUSS 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Fina Alexandra!!

2014-02-06 @ 00:22:29
Postat av: Christian

Du är så snygg, fina läppar :)!

2014-02-06 @ 00:43:32
Postat av: Lucydee

Det är bra att du gjort något som fått dig och må bra och dina läsare kommer förstå det. Och du har rätt varför kan man inte vara glad för någon annans lycka ? Det är sjukt hur vissa bloggare går överstyr och ska försöka förstöra för varandra och allt för att ligga på toppen. Tycker det är bra att du tagit dig i första hand och hur du mår och att du nu känner att du kan komma tillbaka gladare och med en bra inställning. All lycka och gör det som gör dig glad ! Kram

Svar: Tack snälla ibland måste man sätta sin hälsa först. Skönt att du förstår :) Kram
live laugh love / VADFANSKAJAGHETA.SE <3

2014-02-06 @ 02:30:31
URL: http://shawtygetloose.devote.se/
Postat av: Linn Westin

Jag bara MÅSTE få önska dig lycka till och hälsa välkommen tillbaka!

Svar: Tack så mycket :)
live laugh love / VADFANSKAJAGHETA.SE <3

2014-02-06 @ 02:38:07
URL: http://linnreda.blogg.se/
Postat av: Sara

Har läst sin blogg sen du började 2008 <3

Svar: Så kul att höra :)
live laugh love / VADFANSKAJAGHETA.SE <3

2014-02-06 @ 06:07:16
Postat av: Kev

Din blogg var endast känd för att du hade we love blogging, enbart flr det, folk fick bråka o kränka varandra så mkt de ville sålänge du hade ditt bloggnamn i toppen haha, så nästan patetiskt.
Trodde faktiskt att du hade ändrat dig men det visa sig att du fortfarande snackar..förlorat mig iaf:)

Svar: Jag startade den gruppen långt efter att min blogg blev stor ca 2 år senare och fick över 20000 medlemmar hur snabbt som helst och det hade jag ju aldrig fått om jag inte haft en stor blogg från börjar eftersom jag tipsade om den i min blogg att folk skulle länka sin blogg där istället för att skriva i min blogg typ "hej läs min blogg i en kommentar" och jag startade den inte för att sitta som någon polis och styra, ställa och bevaka i gruppen utan ville hjälpa folk att få läsare genom att länka sin blogg där, sen att folk bråkade och tjaffsade i gruppen dygnet runt är inget jag kan styra! Och det är väl självklart att det står vem som äger och har skapat gruppen, så står det ju på alla om man kollar administratörer!
live laugh love / VADFANSKAJAGHETA.SE <3

2014-02-06 @ 08:42:03
Postat av: Veckomagasinet

De som säger att du har förlorat dem är dina för evigt!

2014-02-06 @ 11:07:29
URL: http://veckomagasinet.com
Postat av: George

Har väl jag med efter nån månad började fundera vad du tog vägen då inte sa nått alls, så jag har vart inne & tittat lite då & då.. Tänkte du kanske blivit sjuk eller nått :/ ..Senast var det nog för en typ 2 veckor sen.. skrev nån kommentar till dig då..

Förstår att man behöver en paus i bland, försöker själv "datorfasta" vissa dagar.. Hoppas du mår bättre nu! =)

Svar: Ja det var kanske lite dåligt av mig att inte skriva att jag skulle ta en pause men hade inte riktigt ork just då. Kul att du hittat tillbaka igen :)
live laugh love / VADFANSKAJAGHETA.SE <3

Postat av: Nnad ♥

Kul att du är tillbaka! :) Följde din blogg förut och älskade dina tävlingar även om jag aldrig vann någon ^^

Hoppas att du mår bra! Ta ingen skit, kör ditt race och må bra! Kram Nadja

Svar: Roligt att du tycker det :) Åh vilken otur men varjegång man försöker är man en gång närmare att lyckas :) Allt är bra med mig tack. Kram
live laugh love / VADFANSKAJAGHETA.SE <3

2014-02-07 @ 13:05:07
URL: http://nattstad.se/nnad
Postat av: Beatrice

vad kul att du är tillbaka på bloggen, ska bli kul att följa dig igen :)

Svar: Så roligt att höra :)
live laugh love / VADFANSKAJAGHETA.SE <3

2014-02-07 @ 13:21:59
URL: http://beatriiice.wordpress.com
Postat av: Robex Lundgren

gillar du musik, missa inte min blogg intervjuar band varje dag
http://ghgumman.blogg.se/
http://www.facebook.com/mosanmusikfriket?ref=hl

2014-02-08 @ 18:41:18
URL: http://ghgumman.blogg.se/
Postat av: iza

Välkommen tillbaka! <333

2014-03-19 @ 15:52:25

Kommentera inlägget här:


       Namn:
        Kom ihåg mig?

       E-postadress: (publiceras ej)
       

       URL/Bloggadress:
      

        Kommentar:
       
       
Trackback