Shoppa snygga väskor!

En av roligaste sakerna att shoppa är modeväskor! Vad gillar du? Stor och fyrkantig, eller liten och nätt? De behöver matchas mot kläder, din smak och kanske även årstiden. Du kan också ha väska och handskar, eller mössa som matchar. På sommaren kanske ett par dinglande örhängen ska matcha väskans färg.

Skinn och läder – supersnyggt!

Väskor kan man ha hur många som helst, och det är också en fin present att ge bort. Ett bra tips är att ta en titt hos Accessory Shop som har väskor av skinn i flera modeller. De är dessutom helt fria från krom och andra kemiska färgämnen. Hos Accessory Shop hittar du allt ifrån de traditionella portföljmodellerna till axelremsväskor och lite större och rundare väskor för weekendresan. Om du söker en trendig axelremsväska ska du ta en titt på Trieste som finns i både svart och rödbrunt skinn. Det är en klassisk modell, men ändå mycket trendig i sin fyrkantiga look med lång axelrem och dragkedjor både fram och bak. Skinn och läder är mycket snyggt, det är också hållbart och praktiskt.

Accessory Shop – funktionella skinnväskor

Accessory Shop har något för alla. Här finns väskor i skinn av högsta kvalitet, i vegetabiliskt skinn och även i canvas och nylon. Genomgående för väskorna är känslan av tidlöshet och det som lagts ner på att göra dem praktiska och funktionella, exempelvis med en extra ficka eller en extra dragkedja. Här finns också flera spännande produkter i ”småläder”, det vill säga plånböcker och tillbehör i skinn och mässing. En plånbok i skinn kan matcha väskan perfekt och vara pricken över i:et för hela looken. Målet med sortimentet är att erbjuda det lilla extra både i utbudet, servicen och den enskilda produkten – utan att det ska behöva kosta för mycket.

Shoppa heminredningsmode

Accessory Shop har också ett heminredningssortiment med handmålade porslinsprodukter, skålar, halsdukar, sjalar och andra vackra textilier. För den som vill hitta en fin och personlig present är det ett himmelrike. Det finns små fina makeupväskor som du kan kombinera med din axelremsväska – här kan du också hitta kuddfodral, vinkylare och förkläden. Det finns flera snygga detaljer för kök och rum, och det är enkelt att beställa online via webbshoppen.