Mode kvinnor 2019

Tiden går så fort, snart är vi halvvägs in i 2019, hur galet är inte det?! Hur som helst, man måste ha något på sig och om man inte vill framstå som någon som kom direkt från 2016 till 2019 så bör man läsa vidare. Jag menar att om man vill se trendig ute och veta vilka plagg man ska satsa på så har jag listat det nedan.

Plisserade plagg – jag bara älskar dem!

Alltså alla dessa plisserade kjolar, blusar, känningar, wow säger jag bara, de är så underbara! De är stilrena, chic och sexiga på samma gång! Personligen har jag satsat på en plisserad lång kjol som sluter strax ovanför anklarna och med hög midja och resår med guldkant på. Dessa plagg finns i princip i alla klädbutiker för kvinnor, framför allt har jag hittat dem på HM men även i mindre mer chica butiker. Mitt nästa inköp ska garanterat vara en rosa, jag menar hur snyggt kommer inte det vara till sommarbruna ben och vita skor! Vilken färg ska du satsa på?

Gult som solen

Alla dessa gula toner som dykt upp överallt, på både kläder och inredning, jag dessa är tydligen trendiga som tusan nu. Själv har jag inte tagit till mig trenden än men ska ut på stan och leta efter någon snygg top snart tänkta jag. För den som är lite osäker på en ny trend så en min rekommendation att börja lite sparsamt att prova trenden och sedan så säger det bara pangbom så är man helt inne i det.

Jeans är fint

Något som jag inte upplevt slagit så hårt i Sverige än är jeanstrenden. Dock har jag varit runt i Europa under våren och där finns alla plagg i jeans överallt och man ser stylade folk med jeansplagg från topp till tå. Så det är nog bara en tidsfråga innan jeans är lika trendigt här hemma i Sverige. Så om du vill vara först med trenden här hemma så passa på att dra på dig jeans från topp till tå redan idag!

Mönster är snyggt

Att dra på sig mönstrade plagg är helt rätt i år och i sommar. Att bära mönstrade klänningar är verkligen trendigt och om man exempelvis går in på HM så ser man att denna trend är IT! Man kan även hitta andra mönstrade plagg i butikerna och alla är lika trendiga som klänningarna.

En dräkt för den stiliga

Att matcha kavaj och byxor har länge varit mer eller mindre trendigt men nu är det verkligen inne. Många dyrare märken har satsat på denna trend och man kan också hitta dessa kombinerade plagg på de billigare kedjorna. Många av de billiga kedjorna har Karuselldörrar, vilket är mycket praktiskt för den som ska handla mycket och har för mycket kassar att bära på för att ha en hand ledig till dörren i butiken, smart det där med karuselldörrar, det passar mig utmärkt.