Trendiga byxor våren och sommaren 2021

Det är inte bara klänningar och midikjolar som dominerar i vår och sommar. Ett av det snyggaste plaggen denna säsong är helt klart byxan som både är bekväm och snygg. Byxan är det perfekta komplementplagget till alla trendiga toppar, tröjor och blusar. Det finns byxor för alla smaker och kroppstyper. Allt från kostymbyxor till trendiga joggers är aktuella denna säsong. En klassisk modell som passar de allra flesta kroppstyper är den raka byxan med utsvängda ben och utan veck. Den modellen är både lättburen och snygg. Den klassiska gubbyxan med veck, hög midja och smala ben är också en modell som gör storstilad comeback denna säsong. Vida byxor med hög midja är också helt rätt. Vill du visa upp dina snygga skor ska du välja en byxa med kortare ben, den typen av byxa är perfekt under sommaren. Något annat som är perfekt på sommaren är linnebyxor. De är svala och sköna under varma sommardagar.

Stickade byxor och joggers

Det dressade modet håller i sig och ett matchande kostymset i oversize är verkligen något att införskaffa inför sommaren. Du kan gärna välja en färgsprakande kostym. De stickade byxorna som fortsatt är trendiga kan du bära på hemmakontoret och på stan. Antingen matchar du dem med en snygg kavaj eller så går du all in på mystemat. Leggings som alltid fungerar är ett go to-plagg och som du kan bära till antingen en hoodie eller kavaj. Joggers, som verkligen är årets hemmaplagg, tar sig ut i ljuset och är nu helt okej att bära på stan. Joggers kan du matcha med en blazer eller en dressad tröja. Accentfärgerna solgult, blått och orange är något som du kommer se mer av på byxor under säsongen.

Jeans är alltid trendigt

Det går inte att prata om byxmode och inte nämna jeans. Jeans är en byxa som alltid är inne. Just nu är jeans med raka snitt och en högre midja väldigt inne. Denna modell är tidlös och snygg. Om du tycker om vida jeans är 2021 året du ska gå all in på den modellen. Det finns lite olika varianter där byxbenen är mer eller mindre vida. Det fina med jeans är att du kan ha ett par men få helt olika looks beroende på vilken överdel du väljer att bära.